Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:58:57
pina-1
evo stipiči drugo leto greste lahko vi na emo. Tara bo pela in ste zmagaliiiiiiiiiiiiiiii
_____________________________ Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:59:12
Februarka08
A dej no, a je to kakšna pesem evrovizije??? halooo, jest ne vem kaj je s folkom ah, saj mi smo itak nekaj posebnega... groza... Grem kar spat, sem čist depresivna Nočko
_____________________________ Moja dva škratka: Larisa, 29.2.2008 Blaž, 15.10.2009
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 21:59:31
Stipe air force
Cigoti so popu*ili
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 22:00:15
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Cigoti so popu*ili V tretje gre rado. v četrto pa Mile.
_____________________________ Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega! Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu! Steve Jobs
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 22:00:58
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Cigoti so popu*ili žal, le z njimi bi mogoče prišli do finala
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 22:01:17
blaža
Jaz sem zadnjič slišala samo odlomek in so mi bli še najbolj ok. Se mi je kar zdelo, da bi lahko zmagali. Sej niso inštrumentalno tako bed.
_____________________________ Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega! Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu! Steve Jobs
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 22:01:41
pina-1
jaz pa sploh nisem razočarana, ker itak ni blo kaj za zbirat. HB da je konec. Zdej grem pa pod tuš. PIno bo še fuzbal gledu, pa mu mogoč uturim šenoge v masažo.
_____________________________ Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 22:01:47
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 A dej no, a je to kakšna pesem evrovizije??? halooo, jest ne vem kaj je s folkom ah, saj mi smo itak nekaj posebnega... groza... Grem kar spat, sem čist depresivna Nočko ma ne no... ne bit depresivna raje poslušaj ta dobr komad
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 22:02:47
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 A dej no, a je to kakšna pesem evrovizije??? halooo, jest ne vem kaj je s folkom ah, saj mi smo itak nekaj posebnega... groza... Grem kar spat, sem čist depresivna Nočko ma ne no... ne bit depresivna raje poslušaj ta dobr komad ne hvala, sem šla raje v čisto drug konec stanovanja
_____________________________ Moja dva škratka: Larisa, 29.2.2008 Blaž, 15.10.2009
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 22:02:48
blaža
Mi je všeč, ki je spodaj malo metalla.Čeprav sem jaz bolj za punk rock.
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 22:03:21
Blacky*
kaj se jim smeji
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 22:04:21
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* kaj se jim smeji Komu?
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 22:04:24
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 A dej no, a je to kakšna pesem evrovizije??? halooo, jest ne vem kaj je s folkom ah, saj mi smo itak nekaj posebnega... groza... Grem kar spat, sem čist depresivna Nočko ma ne no... ne bit depresivna raje poslušaj ta dobr komad ne hvala, sem šla raje v čisto drug konec stanovanja danes si mu ušla, a v naslednjih dneh mu žal ne boš...
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 22:04:46
mlavla
mah brezveze.. nočko
_____________________________ Za dežjem vedno posije sonce. :) Eden je za naju posijal 29.02.2008! Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 22:04:55
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* kaj se jim smeji Komu? ja tem brenkačem
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 22:04:58
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 A dej no, a je to kakšna pesem evrovizije??? halooo, jest ne vem kaj je s folkom ah, saj mi smo itak nekaj posebnega... groza... Grem kar spat, sem čist depresivna Nočko ma ne no... ne bit depresivna raje poslušaj ta dobr komad ne hvala, sem šla raje v čisto drug konec stanovanja danes si mu ušla, a v naslednjih dneh mu žal ne boš... Zdej pa res grem... nočko
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 22:05:19
blaža
Ben ben, zdej grem pa lahko tut spat, zardi mene. nočko. Pa lepe sanje. Take z vijolinco.
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 22:05:42
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla mah brezveze.. nočko veš kako pravijo, kdor zbira zbirek dobi
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 22:06:19
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla mah brezveze.. nočko veš kako pravijo, kdor zbira zbirek dobi bejžmo na 10. del
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 22:06:29
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ben ben, zdej grem pa lahko tut spat, zardi mene. nočko. Pa lepe sanje. Take z vijolinco. dobro spančki/te
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 22:07:17
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mlavla mah brezveze.. nočko veš kako pravijo, kdor zbira zbirek dobi bejžmo na 10. del seveda šefe
RE: Februarski sončki - 9. del 2.2.2009 9:50:46
blaža
jutro Ma prva ob tej uri? No mi smo vsi doma, tako, da ne bo kej preveč cajta za javljanje do večera. Spali smo kar v redu, Blaž je začel spuščat mleko ob petih in je pol prvič zajtrk. No spal je do pol sedme. Si tipkamo kej kasnje.
RE: Februarski sončki - 9. del 2.2.2009 9:52:43
lillchy123
blaža, si prva, ja, ampak sam na tem delu! Na desetki smo že vsi prklopleni!
_____________________________ moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010
RE: Februarski sončki - 9. del 2.2.2009 9:54:21
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 blaža, si prva, ja, ampak sam na tem delu! Na desetki smo že vsi prklopleni! o pujsi!
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboru Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Katerega ginekologa priporocas someon Ima kdo kakšne izkušnje z naslednjimi ginekologi/injami?
BRUS NATAŠA
KOBAL BORUT
BARBIČ MATIJA
KOROŠEC SARA
KENDA ŠUSTER NATAŠA
LUČOVNIK MIHA
SKUK EVA