Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 10:18:33
|
|
|
|
putina
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ojoj, vidim, da sem spet Stipetu nabijala poste Ja Putina, priznam da Luiza ni moja top destinacija, ker nisem Diorjev, Escadin....fan, pa moj tošel tut ne Mi smo šli predvsem zato, ker je samo tam štacuna, kjer prodajajo "kapsule" za naš Nespresso kafe Pa smo raje pešačili od Art-loi (sej veš kje je to), da smo se malo po sončku sprehodili...nazaj grede smo šli pa v Mothercare, ker je bil včeraj zadnji dan razprodaj in sem za taro nabavila 5 ful hudih pižamic za 20 EUR Vse je bilo znižano za 60 % in ker sem vedela, da je ful kvaliteta, so se mi kar oči svetile, ker je bilo toliiko znižano Pa še 1 darilo smo kupili in to je bilo to. Potem smo šli pa na hitrco v Zaro in sem zagledala spomladanski kratek plašček - jaknico, krem barve z velikimi gumbi, ful dober, znižan z 100 EUR na 50 In mi ga ja Stipkom za valentinovo kupil Za spomladi res nimam nič, ker sem bila lani še debela Berta in nisem nič kupila, ker nisem hotla št. 44 kupit tako, zdaj je pa carica pri očitu pomalcala, grem pa malo k njej ojoj .. saj moja denarnica oz. njena vsebina tudi ne bi prenesla štacun ala dior ipd. .. sam tam na koncu luize je bila ena taka fajn galerija z malo bolj normalnimi štacunami, če se prav spomnim .. notri so bile štacune: etan, zara .. tam mi je bilo zelo luštno oči past pa tudi kaj kupit.. naš počitek je bil zelo kratek, ponavadi dopoldne ful dolgo spi, samo med vikendi, ko je pa še julija doma pa ni šans, ke je non - stop šunder...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 10:21:12
|
|
|
|
dolenjka
|
Moram še Anajino tortico pohvaliti bravo teta za tako lepo tortico, zelo okusno okrašeno
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 10:37:12
|
|
|
|
ella79
|
kok lepa tortica, pa dobra tudi sigurno zdej pa moje ne upam pokazat dolenjka blagor vam za sonček, pri nas je pa prav turobno še kaka snežinka pade vmes...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 10:49:09
|
|
|
|
ella79
|
dobili 3. zobek
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 11:17:36
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 kok lepa tortica, pa dobra tudi sigurno zdej pa moje ne upam pokazat dolenjka blagor vam za sonček, pri nas je pa prav turobno še kaka snežinka pade vmes... pri nas pa že kar pošteno sneguje..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 11:26:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 kok lepa tortica, pa dobra tudi sigurno zdej pa moje ne upam pokazat dolenjka blagor vam za sonček, pri nas je pa prav turobno še kaka snežinka pade vmes... Ella, nič ne bodi fouš, sej boste itak praznovali in boste notri, tako da ne bo nič turobno Pri nas bo baje ju3 mal snega Pa za 3. zobek Naša zg. leva 1 se že ful lepo svetlika leva še ni tolk dobro vidna, pa spodnja leva dvojka je tut že luštn vidna če se fajn smejemo Mi je pa včeraj ena rekla, da je imela njena pri tej starosti že 12 zob Si sploh ne predstavljam carice s tolk zobmi
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 11:31:55
|
|
|
|
nizy
|
dan, bamby- lepa tortica ella - ti kar svojo tortico pokaži ,.... tudi jaz bom danes pekla Amini za 8. rd , ki ga praznuje jutri ,..... upam , da mi bi ratala lepa tortica blaža - za kolk veliko površino je dovolj 125g glazure
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 11:33:58
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mi je pa včeraj ena rekla, da je imela njena pri tej starosti že 12 zob Si sploh ne predstavljam carice s tolk zobmi mi jih imamo 8 , pa trojke bodo zelo kmalu zunaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 11:35:57
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mi je pa včeraj ena rekla, da je imela njena pri tej starosti že 12 zob Si sploh ne predstavljam carice s tolk zobmi mi jih imamo 8 , pa trojke bodo zelo kmalu zunaj mi jih mamo tud 8.. upam, da mi bo katera znala odgovorit glede bronhiolitisa..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 11:38:30
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mi je pa včeraj ena rekla, da je imela njena pri tej starosti že 12 zob Si sploh ne predstavljam carice s tolk zobmi mi jih imamo 8 , pa trojke bodo zelo kmalu zunaj 3 A pri vas tut ne gre po redu in so 3 prej na pohodu kot 4 Mlavla, pošlji ZS mali pikici, ona ima z bronhitisom na žalost največ izkušenj
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 11:39:34
|
|
|
|
nizy
|
mlavla - a ji kaj piska v pljučih , ali pa hrope , ..pa opazuj , če diha s trebuščkom ,ponavadi so to znaki
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 11:40:24
|
|
|
|
buči
|
vse najboljše tudi današnjima slavljencema.!!!!!!!! Bamby, lepa torta, jaz sem kar eni naročila za Tilna, za piškote bom pa najbržv šoli vprašala, če mi jih spečejo. Imam spet noro poln teden, ne bo časa pečt, praznujemo pa v soboto, tako da ... Grem po Tilna, se že dere, ker se je zbudil. Kosili damo samo še v pečico in počakamo atija, da pride iz službe. Sem upala, da ne bo tako snežilo, po takem pa ne moremo ven.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 11:40:57
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mi je pa včeraj ena rekla, da je imela njena pri tej starosti že 12 zob Si sploh ne predstavljam carice s tolk zobmi mi jih imamo 8 , pa trojke bodo zelo kmalu zunaj 3 A pri vas tut ne gre po redu in so 3 prej na pohodu kot 4 Mlavla, pošlji ZS mali pikici, ona ima z bronhitisom na žalost največ izkušenj hhmmm 3 so vidne skozi dlesen
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 11:44:02
|
|
|
|
nizy
|
jaz sem včeraj te dodatke kupila za torto,,..... ella, ti jih ne glej , ker so v stilu princesk http://www.schwartau-backwelt.de/
< Sporočilo je popravil nizy -- 1.2.2009 11:48:51 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 12:26:22
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dobili 3. zobek
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 12:27:39
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 kok lepa tortica, pa dobra tudi sigurno zdej pa moje ne upam pokazat dolenjka blagor vam za sonček, pri nas je pa prav turobno še kaka snežinka pade vmes... pa daj pokaži tortico... sigurno je lepa... meni so te domače vse lepe, saj so narejene iz veliko, veliko ljubezni... tu v LJ kar dobro sneži, a se sneg ne prijemlje, zaenkrat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 12:29:02
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mi je pa včeraj ena rekla, da je imela njena pri tej starosti že 12 zob Si sploh ne predstavljam carice s tolk zobmi mi jih imamo 8 , pa trojke bodo zelo kmalu zunaj mi jih imamo tudi 8 od spetembra naprej... za ostalo pa ne vem kako kaže, ker so to cele borbe že pri umivanju zob...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 12:29:06
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro, dan. Jaz sem ravno (spet ) vse pospravila ker dobimo potem ene obiske in sem zdajle par minutk frej... brala vas še nisem, ker ne utegnem... dopoldan sem bla pri maši in je blo prav luštno smo skoz ploskali, se smejali... skratka prav fletno Smo hotli it na kosilo potem ko se tamala zbudi, pa zdej dobimo obiske in sem rekla da se mi res ne da kuhat, tako da sem kar pice naročila in jih gre potem možek samo iskat kdaj si pa tud lahko kaj privoščiva itak sem cele dneve samo za šporgetom... Študiram da bi šla nekaj cot speglat, pa se mi ne da itak mam moje uniforme in ker jih jutri še ne rabim, bojo pomoje še mal počakale Lepo nedeljo vam želim!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 12:29:50
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mi je pa včeraj ena rekla, da je imela njena pri tej starosti že 12 zob Si sploh ne predstavljam carice s tolk zobmi mi jih imamo 8 , pa trojke bodo zelo kmalu zunaj mi jih mamo tud 8.. upam, da mi bo katera znala odgovorit glede bronhiolitisa.. jaz ti žal (oziroma na srečo) zaenkrat še ne znam odgovoriti
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 12:34:57
|
|
|
|
Blacky*
|
Drugače sem pa danes skuhala golaž in polento. Val je pojedel krožnik in četrt. Zraven je pa delal amamamm... noro kako se jim spreminja "okus". Pred kakim mesecem mu nisem spravila niti žlice v usta, zdaj pa tako . Trenutno spi... je bil tako utrujen da ni mogel niti gledat več, ga je ati položil v posteljo in se je samo obrnil in zaspal.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 12:38:39
|
|
|
|
Februarka08
|
Luka in Miha vse naj naj naj ob vajinem 1. roj. dnevu!!! Bamby ful ful lepa tortica Dolenjka za spanje Ella za nov zobek. In uživajte ob praznovanju Ne ponujat preveč torte, ker bom jaz hitro pri tebi Jencili, jaz bi ti tudi svetovala še kakšen plašček oz. kaj podobnega za čez... jaz sem ga mela tud pa sem se poročila 28.5. zjutraj sem ga še mela, čez dan pa itak samo ˝šal˝. Za zvečer pa itak ne boš nič rabla, ker bo žuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur Glede sušilca - jaz tud samo ven poberem in zložim. Razen če je res kaj takega (ampak to je malokrat) da bi blo treba mal polikat. Zdaj grem pa še možeku mal družbe delat, potem pa papcat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 12:48:49
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mi je pa včeraj ena rekla, da je imela njena pri tej starosti že 12 zob Si sploh ne predstavljam carice s tolk zobmi mi jih imamo 8 , pa trojke bodo zelo kmalu zunaj mi jih mamo tud 8.. upam, da mi bo katera znala odgovorit glede bronhiolitisa.. Mlavla za bronhitis je značilen kašelj in pa piskanje v prsnem košu pri vdihu. Vročina pa ni nujno, da je prisotna. A tvoji Neži hrope ali piska v prsnem košu. Zdaj, če je dihanje pospešeno v spanju, mislim, da več kot 50 vdihov na minuto je dobro, da se gresta pokazati. Moraš pa šteti vdihe, ko Neža trdno zaspi. Naredi ji fajn inhalacije s slanim kropom in kamilicami, pa dosti tekočine ji daj za piti, pa fajn nosek čistita. Jutri pa pokliči pediatrinjo, ker bi bilo mogoče dobro, da jo posluša.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 13:07:20
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 čer sem prišla sam pokukat, če ste že na novem delu. Luka spi, bejbe so pri babi,midva pa zdele obiske dobiva. nočko in lepe sanje bejbe? A maš več otrok? Se opravičujem, če nisem na tekočem. he he ja in ne. moj ma že od prej dve bejbe, tavelka bo maja 13 (je že tolk velka kt jst! ), ta mala pa ta mesec 8 let! so pa mal tud moje, ja. sploh kadar sta pridne
< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 1.2.2009 13:09:28 >
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 13:11:02
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mi je pa včeraj ena rekla, da je imela njena pri tej starosti že 12 zob Si sploh ne predstavljam carice s tolk zobmi mi jih imamo 8 , pa trojke bodo zelo kmalu zunaj mi jih mamo tud 8.. upam, da mi bo katera znala odgovorit glede bronhiolitisa.. Mlavla za bronhitis je značilen kašelj in pa piskanje v prsnem košu pri vdihu. Vročina pa ni nujno, da je prisotna. A tvoji Neži hrope ali piska v prsnem košu. Zdaj, če je dihanje pospešeno v spanju, mislim, da več kot 50 vdihov na minuto je dobro, da se gresta pokazati. Moraš pa šteti vdihe, ko Neža trdno zaspi. Naredi ji fajn inhalacije s slanim kropom in kamilicami, pa dosti tekočine ji daj za piti, pa fajn nosek čistita. Jutri pa pokliči pediatrinjo, ker bi bilo mogoče dobro, da jo posluša. o hvala... kako se pa naredi te inhalacije...kam se to da..pa zakoliko časa..pač sem neveda
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 1.2.2009 13:19:41
|
|
|
|
bamby
|
Mi smo tudi že pojedli kosilo. Danes so bili predvsem ostanki od včerajšnje zabave (francoska solata, pohanje). V juhico smo zakuhali domače gresove cmoke in jih je Anaja z užitkom pomazila. Zdaj je šla pa k dnevnemu počitku. Se je pa začela spuščat in to kar pridno trenira. Zdaj samo še čakam, kdaj bo začela še hodit. Da pa sama na kavč prileze, je pa to njen podvig od včeraj . Danes se ji ful dogaja, ker ima polno novih ograč. No, še bolj se dogaja Timu, saj se on še bolj intenzivno igra kot ona . Pa zgornji enki še zmerom čakamo, sta čisto na vidiku, le še pokukali nista. No, naša tortica je bila res lepa (moram še jaz sestrico pohvalit, ker se je tako potrudila), pa noro dobra. Kremi sta bili jagodna (zmrznjene in iz kompota so bile zmiksane in vmešane v Hulala stepeno smetano zredčeno z mlekom ter dodan jagodni ekstrat za aromo in okus), druga pa je bila borovničeva (zmiksane zmrznejne borovnice zmešane v Hulala stepeno smetano zredčeno z mlekom, ter dodana borovničeva marmelada). Kremi sta bili res božanski. No, pod tičino maso, je bila torta najprej namazana na tanko s smetanovo kremo, čez pa spet na tanko premazana z masleno kremo. Je rekla sestra, da je treba res pazljivo mazati, ker se smetana hitro lahko obrne nad masleno kremo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Dilema - imeJanjikaaaaKdo bo dojenčku izbral ime?Oba s fantom (
86%)
Vztrajala bom pri svoji izbiri, ker je najboljša (
3%)
Fant/mož vztraja pri svoji izbiri in ne popusti (
3%)
Vseeno mi je, odločitev prepustim fantu/možu (
6%)
Fantu/možu je vseeno, tako da se še odločam (
2%)
Mama/prijateljica/sestra/.... (
1%)
Število vseh glasov: 187Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!