putina
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ojoj, vidim, da sem spet Stipetu nabijala poste Ja Putina, priznam da Luiza ni moja top destinacija, ker nisem Diorjev, Escadin....fan, pa moj tošel tut ne Mi smo šli predvsem zato, ker je samo tam štacuna, kjer prodajajo "kapsule" za naš Nespresso kafe Pa smo raje pešačili od Art-loi (sej veš kje je to), da smo se malo po sončku sprehodili...nazaj grede smo šli pa v Mothercare, ker je bil včeraj zadnji dan razprodaj in sem za taro nabavila 5 ful hudih pižamic za 20 EUR Vse je bilo znižano za 60 % in ker sem vedela, da je ful kvaliteta, so se mi kar oči svetile, ker je bilo toliiko znižano Pa še 1 darilo smo kupili in to je bilo to. Potem smo šli pa na hitrco v Zaro in sem zagledala spomladanski kratek plašček - jaknico, krem barve z velikimi gumbi, ful dober, znižan z 100 EUR na 50 In mi ga ja Stipkom za valentinovo kupil Za spomladi res nimam nič, ker sem bila lani še debela Berta in nisem nič kupila, ker nisem hotla št. 44 kupit tako, zdaj je pa carica pri očitu pomalcala, grem pa malo k njej ojoj .. saj moja denarnica oz. njena vsebina tudi ne bi prenesla štacun ala dior ipd. .. sam tam na koncu luize je bila ena taka fajn galerija z malo bolj normalnimi štacunami, če se prav spomnim .. notri so bile štacune: etan, zara .. tam mi je bilo zelo luštno oči past pa tudi kaj kupit.. naš počitek je bil zelo kratek, ponavadi dopoldne ful dolgo spi, samo med vikendi, ko je pa še julija doma pa ni šans, ke je non - stop šunder...
|