|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   imela sem...
11.4.2005 19:31:59   
Sandra*
... pregled pri ginekologinji, KONČNO! Zaradi tistega špikanja (vsak ciklus me je nekje na sredini ciklusa začelo ful špikat v desnem jajčniku, že dobre 4 mesce in to vedno na desni strani, dokler ni prišla :hudicek:) ampak, mi ni dala nobene konkretne razlage, pol sem ji še povedala da že od avgusta delava na :duda: pa se nič ne prime, pa mi je vzela bris in nardila ultrazvok in rekla da se: (sploh je nism zastopla kaj hoče povedat) mi nekak jajčniki neki narobe zarad hormonov, ampak, da isto lah zanosm da ni to fjst narobe. A kera ve za kakšne hormone to gre oz. ima sama iste težave?

:miska:

Lp, sandra
Neposredna povezava do sporočila: 1
   imela sem...
11.4.2005 20:09:44   
Maša26
Pozdravljena,

sklepam (seveda me ne za besedo držat, ker še toliko manj kot ti lahko vem, kaj ti je rekla oz. videla ;);)), da imaš mogoče policistične jajčnike (pco), to pomeni, da imaš okrog jajčnikov majhne cistice in ker so te cistice hormonsko aktivne, ti begajo hormonsko ravnovesje. To naj bi bila neka presnovna motnja, ki jo ima precej žensk, ne da bi sploh vedele za to, in veliko jih tudi po večkrat zanosi in donosi, v glavnem, lahko da ni problema, in G včasih sploh ne povejo, da imamo pco. Če je blažja oblika torej ponavadi ni nobenega problema. Pco torej ne pomeni nič hujšega, lahko pa gre za pco sindrom, to jaz razumem kot eno stopnico naprej od pco, ki pa že lahko pomeni težave s plodnostjo, kaže se pa v različnih simptomih npr. nerednih M, včasih aknah, povečano težo.. Ugotovi se pa na podlagi preiskave hormonov. Baje da ne vejo točno zakaj to pride, če nimaš želje zanosit, se to niti ne zdravi, znajo pa zdravit neplodnost zaradi pco sindroma (ker ni O, dajo Klomifen).

Uf sem ti zdej naložila ;);) Pa sploh ne veš, če imaš pco. V glavnem, lahko da ti je vidla nekaj cistic, zaradi katerih res ni panike in sploh če ti je rekla, da ni problema, naj te res ne skrbi :miska::miska:

Se opravičujem, če sem ˝mem udarila˝, ampak pco mi je prišel na misel, ker sem že velikrat slišala, da G sploh ne povejo, da imamo to, ker se s pco-jem da zanosit in nam dajo tisto eno leto na razpolago..

Pa brez zamere za cel spis ;););)

LP!:rozica:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   imela sem...
11.4.2005 20:15:47   
aljča
Se strinjam z Mašo,ki je lepo opisala zadevo.
l.p.Alja:metulj:::metulj:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   imela sem...
11.4.2005 21:17:02   
Nyah*
Masa, postala si pravi ekspert :bravo::bravo::bravo:

Pco si bolje razlozila kot jaz, ki jih imam:(

Hm, baje da res ni panike, se da cist fajn postat:nosecka:, samo meni se ni ratalo:((

NYah

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   imela sem...
11.4.2005 21:22:20   
Maša26
Nyah, hvala za kompliment :)-:)-

Sicer pa, tudi jaz jih imam :( in sem prebrala vse od a do ž..

Hja meni tudi še ni ratalo, ampak...

vsem nam bo!! :miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   imela sem...
12.4.2005 10:05:20   
mujcek
tudi jaz mislim, da gre za pco in če je to, ti moram povedat, da imaš srečo, da so ti sploh povedali za kaj gre. Jaz sem izvedela, da ga imam, ko sem G povedala, da ne morem zanosit in da bi rada (za pco se je vedelo že preden so mi povedali). Posledica pco je bilo izostajanje M.
Potem sem dobila klomifen in M je bila na 31 dan; no v drugem mescu pa je uspelo in ni prišla :)

Tako, da vse tiste s pco-tudi vam bo uspelo, nič skrbet :metulj:

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?