mamima
|
Pozdravljene! Naša je stara 5 mescev. Že od začetka ji poleg dojenja dodajam AM, ker je bilo samo dojenje premalo in se ni dovolj redila. Pred nekje 2 mesecema smo pa imeli cele cirkuse, da je pojedla tisto flašo, ker je sploh ni marala. Vsaj 1 je moral mahat,ploskat, plesat, ... zraven, da je vlekla, sicer .... Potem sem ji pri 4 mecesih kot dodatek dojenju namesto flaše, AM zgostila z riževimi kosmiči, toliko da je lahko jedla po žlički in ji je bilo to zelo všeč . Kasneje sem ji začela uvajat še druge okuse, lepo počasi. Do zdaj je navajena na korenček, jabolko ji ni preveč dišalo, po banani se mi zdi jo je malo zvijalo. Vmes sem ji za boljši okus dala še 1 plasmon piškotek v mlečno kašico, ampak se mi zdi da je po tem zelo kakala (2-3x na dan, prej pa vedno 1x). No, ampak ni imela driske, tako da ni panike. Je imela še katera tako izkušnjo? Torej nekje 5 dni ji uvajam novo živilo. Danes bova začeli z bučko, potem mogoče spet probam jabolko, pa krompir, potem bom lahko že kombinirala. Zdaj me pa zanima: Kdaj ste ve 1 obrok popolnoma zamenjale za zelenjavnega, oziroma sadnega Jaz ji zdaj sadje in zelenjavo primešam v mlečno kašico, pa še dojiva se vsak obrok. Počasi bi pa rada, da srednji obrok(kosilo), ukinem dojenje in AM in da poje samo zelenjavo, mogoče riž, krompir,... Kdaj ste dale mlečni obrok samo zjutraj in zvečer In še eno vprašanje: Kdaj ste dale surovo zelenjavo in sadje Hvala za odgovore Čauuu