Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PRSNA ČRPALKA tommee tippee 12.1.2009 15:29:07
|
|
|
|
Inigo
|
jst sm jo imela. vprašaj, kaj te zanima?
|
|
|
|
RE: PRSNA ČRPALKA tommee tippee 14.1.2009 13:43:11
|
|
|
|
Bubble
|
Jaz jo uporabjam in dela
|
|
|
|
RE: PRSNA ČRPALKA tommee tippee 15.1.2009 11:16:38
|
|
|
|
mala navihanka
|
misliš to ročno ali električno?Jaz sem jo uporabljala,pa je bla kar uredu dokler si nisem kupila od NUK-a električne (50 evrov),z ročno od tommee t. sem se pa kar fajn namantrala ,da je kaj priteklo ven!Če je še nimaš bolš,da si kupiš električno od NUK-a pa še v ceni ni velike razlike, od AVENTA je pa 150 evrov!
|
|
|
|
RE: PRSNA ČRPALKA tommee tippee 20.1.2009 18:52:41
|
|
|
|
TIGRČEK
|
Jst jo uporabljam že dva meseca, je čist ok, sam mal me že roke bolijo saj črpam vsak obrok, saj se moj tri mesečni sinček noče dojiti, se mu ne da vleči.
|
|
|
|
RE: PRSNA ČRPALKA tommee tippee 23.1.2009 23:33:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jo imam tudi in je super, ker lahko črpaš tudi v via aventove lončke (ker ima nastavek zraven za ozke ali široke stekleničke)- če shranjuješ v zmrzovalnik
|
|
|
|
RE: PRSNA ČRPALKA tommee tippee 25.1.2009 16:47:06
|
|
|
|
žabicamala
|
Jaz jo prodajam, če te mogoče zanima.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?