Ikea sedežna Beddinge (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

blemma -> Ikea sedežna Beddinge (12.1.2009 9:11:55)

Pozdravljene,

zanima me, ali ima katera izkušnje s sedežno Beddinge (Ikea)? Gre za novo sedežno, ki se spremeni v posteljo. Na voljo so štirje jogiji in izgleda kar OK. Ne vem pa kako jo je težko oz. lahko pospravit.
Ima katera izkušnje?
Ali pa mogoče kaka druga firma? Pogoj je da ni daljša od 220 cm in da se da fino spat, ker bo to rešitev za par let, dokler ne pridemo do novega stanovanja.

Hvala in lp.

mala zirafa -> RE: Ikea sedežna Beddinge (12.1.2009 17:42:17)

Glede na to da je nova, boš verjetno težko dobila koga tu.Lahko vtipkaš pod naziv sedežne in opinion, pa se ti bodo odprla kakšna mnenja.Jaz delam tako za vse stvari.

blemma -> RE: Ikea sedežna Beddinge (12.1.2009 18:55:07)

Hvala za nasvet, bom poskusila. Lp

LoCa -> RE: Ikea sedežna Beddinge (13.1.2009 12:59:45)

sem že sedela na tej sedežni pri eni. ful simpl za napravit. nisem sama tega naredila, ampak je lastnica to v trenutku izvedla.

Rožica I -> RE: Ikea sedežna Beddinge (13.1.2009 13:02:22)

Grem čekirat, ravno rabim nekaj tazga [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ..

P.S.: Zgleda precej težko in okorno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], samo verjetno ni. Me res zanima, kako je ležat gor?!

LoCa -> RE: Ikea sedežna Beddinge (13.1.2009 18:13:21)

lahko se pa dodatno pozanimam. jaz sem samo sedela gor. mi je ok, čeprav osebno imam rada ful mehko sedežno. je pa ful globoka, v treh smo ble fajn razlezene gor, una je pa v trenutku nrdila iz kavča postlo.

blemma -> RE: Ikea sedežna Beddinge (13.1.2009 20:04:10)

IZVIRNO SPOROČILO: LoCa

lahko se pa dodatno pozanimam. jaz sem samo sedela gor. mi je ok, čeprav osebno imam rada ful mehko sedežno. je pa ful globoka, v treh smo ble fajn razlezene gor, una je pa v trenutku nrdila iz kavča postlo.

To bi bilo super, zanima me predvsem, koliko je trd kavč oz. jogi, če je vzela najdražjo varianta s fedri (mislim da je Resmo). Pa to, ali je primerno za vsakonočno spanje?
Hvala.

Stran: [1]