BONI* -> Priprava riževe kašice (11.4.2005 17:59:54)
|
Pozdravljene! Luka bo jutri dopolnil 4 m, zato bomo pri nas počasi začeli z uvajanjem goste hrane. In kot mnoge pred mano, imam tudi jaz nekaj vprašanj:zmeden2: Zanima me: 1.) ali lahko začnem z riževo kašico, ali mora biti to obvezno sadni oz. zelenjavni sokec? 2.) v navodilih za pripravo HIPove riževe kašice piše, da se zmeša z polnomastnim mlekomv razmerju z vodo. Jaz sicer dojim, pa me zanima, kako to naredite tiste, ki tudi dojite. S katerim mlekom se pripravi kašica? Ali naj si izčrpavam svojega za pripravo (po pravici povedano, se mi ne bi ljubilo:ups:), ali naj uporabim adaptiranega? Včeraj sem imela prvič občutek, da Luki ni dovolj moje mleko:zmeden: Do sedaj se že kar nekaj časa dojiva na 3 ure (včasih je zdržal še kaj več), pa tudi ponoči se je zbudil 1-2x (redko 2x), sedaj pa imam že 3 dni občutek, da je veliko prej lačen, pa tudi ponoči se zbudi 2-3x za jest. Glede na to, da tudi ponoči vsakič tudi dejansko je in se ne samo malo pocrklja, mislim, da je tudi v resnici bil lačen in za zbujanje ni bilo drugega razloga. Lp, Boni
|
|
|
|