DUDA IN DAKTARIN (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Martina27 -> DUDA IN DAKTARIN (11.4.2005 17:51:15)

Pozdravljene:)

Moj zlati sinček je tako razvajen z tem daktarinom,da sploh ne želi dude,če ni z njim namazana.Vem,zdaj boste rekle,kaj pa si ga razvadla,ampak ko sva imela posvetovalnico mi ga je dala zdravnica,češ da ima sor na jezičku in mu naj to namažem na dudo.In ker je njemu bila takrat ta duda tako fajn super sladka je od takrat več ne želi če ni na njej daktarina,kar plune jo ven.In to so prave štorije zvečer ko gremo pančkat če ni duda sladka.Jaz pa se bojim,da bi mu to lahko škodilo :(daktarin)za gnile zobke in kako se ga da odvadit?!:zmeden:


Lp:)

MARTINA IN ŽAN TAI(SLADKOSNEDKO)




JASNA D -> DUDA IN DAKTARIN (11.4.2005 18:23:43)

Saj vem, da me boš klela - vztrajnost - isti problem smo odpravili z vztrajnostjo - ona dudo ven, jaz noter......Gremo naši:)-:)-:)-

Jasna




Anonimen -> DUDA IN DAKTARIN (11.4.2005 18:31:46)

Vsak dan namaži manj. Drugega ne vem.

Sicer sem jaz to tudi prakticirala, ampak ni problema da ne dobi. Zdaj ji dam mogoče 1x na teden ko je res kriza.

Bojana




afrika -> DUDA IN DAKTARIN (12.4.2005 13:43:33)

Mi sicer ne uporabljamo dude. Me pa zanima, kako je s tem ljubim daktarinom. Dobili smo ga (kot večina) pri 1. mes. zaradi soora na jezičku (zdaj imamo 3 mesece). Takrat sem mu ga kar nekaj časa dajala po biba-palčki na jeziček:)-. Soor bi naj izginil, pa ni popolnoma. Še vedno je na jezičku bela oblogica - enkrat več, drugič manj. A je priporočljivo ta daktarin uporabljati non-stop? Mislim, da ne (naj bi se le 14 dni). Kaj pa potem bele oblogice, ki kar ostajajo? Pozna katera kakšno "domače zdravilce":zmeden2:???




Stran: [1]