|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko dni po zamudi M ste čakale na test in ...
12.1.2009 6:01:18   
Anonimen
Koliko dni ste zdržale preden ste šle kupit test in šle na pregled k genikologu?
Seveda takrat, ko vam je menstruacija zamujala...

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 12.1.2009 17:04:06 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko dni ste čakale
12.1.2009 6:32:57   
Kerensa*
Cca. 1 teden.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2009 6:44:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Koliko dni ste zdržale preden ste šle kupit test in šle na pregled k genikologu?
Seveda takrat, ko vam je menstruacija zamujala...
sem imela kak test vedno pri roki,ker smo načrtovali noseččnostuser posted image user posted image včasih se je zgodilo,da sem kakega skurla zarad firbca kak dan pred M,pa je bilo vedno neuspešno.ko pa nam je ratalo-takrat pa se mi ni mudilo delat testa,tako,da sem izvedela ,da sem noseča 5.dni po zamudiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2009 7:02:29   
lotoska
2-3 dni, ker je bil vikend.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2009 7:17:44   
Anonimen
Imam eno vprašanje..
jemljem kontracepciske tablete yasminell.
Menstruacijo sem imela kot običajno..vendar pa imam skoraj dva tedna slabosti..bi bila lahko noseča?

(odgovor članu lotoska)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2009 9:38:57   
JaLuca
2x 1. dan po izostanku, 1x 5 dni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2009 12:15:12   
caryn

Imam eno vprašanje..
jemljem kontracepciske tablete yasminell.
Menstruacijo sem imela kot običajno..vendar pa imam skoraj dva tedna slabosti..bi bila lahko noseča?

slabosti imaš lahko tudi od samih KT. vsaj pri meni je bilo tako in sem jih morala prenehat jemat. vseeno pa pojdi k zdravniku, da preveriš 100% ali si ali ne, ker je možno da zanosiš kljub jemanju KT.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2009 12:41:03   
baby blue
2 dni... sem mislila da mi bo uspelo počakat čez vikend pa ni šlo... tako da sem v soboto opravila test

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2009 13:15:16   
Anonimen
Jst mam pa eno vprasanje, meni zamuja ze 3dni, se grozno slabo pocutim, ze 4dni...ce sem noseca, ali mi bo test pokazal pozitivno, ce ga delam sedaj in ne z jutranjim urinom???Hvalaaa

(odgovor članu baby blue)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.1.2009 13:48:26   
sontschica
anonimen mene je tut kr trenutn prijel (sem misla počakat do jutra) in sem ga nardila okrog poldne in mi je pokazal +. test je bil CB, delala pa sem ga po trodnevni zamudi. upam da ti pokaže željen rezultat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.1.2009 13:57:12   
tosja

Jst mam pa eno vprasanje, meni zamuja ze 3dni, se grozno slabo pocutim, ze 4dni...ce sem noseca, ali mi bo test pokazal pozitivno, ce ga delam sedaj in ne z jutranjim urinom???Hvalaaa

Seveda! Naredi CB in boš takoj vedela. Mislim, da si user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.1.2009 14:01:53   
U*
Jast poznam primer ko je punca zanosila kljub KT.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.1.2009 14:27:00   
Anonimen
Evo sem ga naredila in ni prisel zeljen rezultat user posted image   Nism delala s CB, ampak z enim, ki ga je moj kupil v dm-ju, nevem kateri,ker sem zabrisala skatlico takoj v ogenj....sem tako razocarana!!!!Ze skoraj 2leti in nic nic nic!!!!

(odgovor članu U*)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
12.1.2009 14:28:06   
Anonimen
Pa cestitke vsem ki ste user posted image !!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
12.1.2009 14:50:17   
U*
Jaz sicer še nisem bla na tem sam pomojem bi sla test kupit takoj.
Se mi je že zgodil da mi je mal zamujala in sem test delala takoj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.1.2009 17:50:50   
eva Ana
Jaz sem test naredila 12 dan po izostanku M, ker je bil to moj prvi krog in nisem mogla verjet da je res lahko pozitiven.

M bi mogla dobit 12.12 a ker je ni bilo sem imela prvi pregled 9.1.

(odgovor članu U*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.1.2009 16:50:27   
Viv71
Pozdrav vsem,

sem nova na forumu zato opravičilo, če bo kaka nerodnost z moje strani... Mene pa zanima, kaj menite ve: na 23.dan ciklusa (moj cilus je dolg 28.dni, se pravi še 5-6 dni do M) so trije testi pozitivni (CB, First Sign, Baby Check). Ker nisem mogla verjeti, sem šla na samoplačniški test krvi, povedali so mi samo rezultat, ne pa, kaj to pomeni: 34ml HCG v krvi. Kdaj se govori o nosečnosti - a šele takrat, ko zaostaja M, oz. koliko mora biti vrednost tega nosečniškega hormona, da se govori o nosečnosti? Hvala za odgovor, vsem pa veliko pozitivnih misli za vaše user posted image  in user posted image  in user posted image .Lp.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?