|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kak vam uspeva...
17.1.2009 23:32:18   
CUKRČEK
Kako nam uspeva? Tako, da ne kompliciramouser posted image

Imava 3 otroke......4,5 letnico in 1,5 let stara dvojčka. Sicer sem še na porodniški(ki se na žalost počasi iztekauser posted image ), ampak sem veliko sama z otroci. Mož ima deljem delovni čas in je samo vmes malo doma, drugače je v službi. Ta velika je dopoldne v vrtcu, maladva sta doma. In vse porihtam. Pač ne kompliciram. Piznam, da nimam vse pospravljeno v nulo. Pa kaj. Važno,da se imamo fajn. Klinc pa pospravljanje. Itak tudi če pospravim, je v nasl. hipu že raztur. A se potem splača sekirat in karnaprej pospravljat?
Drugo pa vse sfolgam....vse operem, skuham ,spečem še piškote, otroke pošlihtam...

Pa še vedno imava čas zase in za najine užitke oz.hobije.

Torej...ne komplicirajte življenja in vse bo lepše.user posted image

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 17.1.2009 23:33:28 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
17.1.2009 23:48:57   
Anonimen
Ja gre kot je vedno slo.
Na dopustu prvih pet dni samo spim in jem, ampak to sem pocela tudi takrat, ko nisem imela nobenih hudih obveznosti. Nekako mi pase, da imam vec obveznosti kot manj, saj v takem stanju veliko bolj funkcioniram.

(Pre)velika kolicina gospodinjskih del in pretirana natancnost pa sta samo izgovor za lene, ki se skrivajo za njimi, da jim ni treba poceti cesa bolj ustvarjalnega.

(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
18.1.2009 7:41:05   
Primoza
Gre dobro - če le ni kakih večjih izpadov, naprimer ob poškodbah in kakih boleznih. Res pa je, da se je življenski tempo povečal in brez delitve obveznosti in pametnega načrtovanja se ne bi izšlo.

Prosti čas? cca 1-2 dni na teden, odvisno od delovnih obveznosti.

Čiščenje? optimizirano na higienski minimum.

Kariera? se ne gre za pritoževati.

Delitev dela? po področjih oz. projektih.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 53
18.1.2009 8:48:59   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

(Pre)velika kolicina gospodinjskih del in pretirana natancnost pa sta samo izgovor za lene, ki se skrivajo za njimi, da jim ni treba poceti cesa bolj ustvarjalnega.

user posted image

tole moram pa nujno mojemu skopiratiuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
18.1.2009 9:32:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

user posted image

tole moram pa nujno mojemu skopiratiuser posted image

Da cuvam glavu user posted image ?

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
18.1.2009 9:39:26   
rija
raje daj, ker ne vem, kakšne je mel zadnje rezultate na streljanju user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
18.1.2009 10:59:51   
Anonimen
Mič, najprej napišeš, da na dopustu samo ješ in spiš, kot drugo, kako imaš rada veliko obveznosti, kot tretjič pa, da tisti, ki preveč opravlja gospodinjska dela je len user posted image

< Sporočilo je popravil decembrka -- 18.1.2009 11:04:52 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
18.1.2009 11:04:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

Na dopustu prvih pet dni samo spim in jem,

A otroka daš pa kam?

Cel dan pa spet ne spim user posted image , 12 ur kot otrok je pa kar nekaj spanja, no.
Kaj ti je zadnje case, a si utrujena? Vsako besedo dobesedno vzames user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
18.1.2009 11:06:28   
Anonimen
Eh, zdaj sem pa sporočilo popravila. Nisem mislila, da čakaš na moj odgovor user posted image
Eh, pozabi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
18.1.2009 11:12:40   
Anonimen
Mič, najprej napišeš, da na dopustu samo ješ in spiš, kot drugo, kako imaš rada veliko obveznosti, kot tretjič pa, da tisti, ki preveč opravlja gospodinjska dela je len user posted image

Ja, vse drzi user posted image .

Kolikor jih imam cez leto rada, obveznosti, toliko kvalitetno tudi na dopustu zabusavam, prvih pet dni. Kaj je tukaj cudnega user posted image

Ja, in tisti, ki stalno cisti in glanca je za moje pojme len, pa ne za pospravljanje, ampak za kaj bolj konkretnega. Sploh zenske se znajo cisto v tem zgubit in glancajo in cistijo do nerazumne onemoglosti, ko bi lahko pocele kaj lepsega zase in za druzino.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
18.1.2009 11:13:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka

Eh, zdaj sem pa sporočilo popravila. 

Ja, vidim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
21.1.2009 23:10:12   
ronja
12 ur kot otrok je pa kar nekaj spanja

Iz tvojih ust v Ronjino glavico - da bi to dete spalo 12 ur na dan... Ma, daj papir, kje podpiševa?user posted image ona spi do 6h zjutraj, spat pa ne gre pred 21to... Zato me pa zdaj non stop skrbi za malecko, ker ful več spi, pa me je skoz strah, da je kaj narobe z njo...

Grem šivat pajackauser posted image , se mi ne da pucat, hehe.
Aja, sicer pa gre jutri zares - lubi gre nazaj v službouser posted image . Jah, nič, šta se mora, nije težkouser posted image .

< Sporočilo je popravil ronja -- 21.1.2009 23:11:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
22.1.2009 8:52:02   
lenika
Tweed a ti ne hodiš v službo? Če ne, se meni zdi pač normalno, da prevzame večino gospodinjskih opravil.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 63
22.1.2009 13:19:48   
tweed
Imam delo od doma, tako da lahko vse postorim v teh nekaj urah ponoči...
Saj pravim, nekdo mora to storiti, in če jaz to lažje in z dobro voljo, zakaj pa ne...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 64
22.1.2009 18:14:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

12 ur kot otrok je pa kar nekaj spanja

Iz tvojih ust v Ronjino glavico - da bi to dete spalo 12 ur na dan... Ma, daj papir, kje podpiševa?user posted image

Ti senkam tiste tri do stiri popoldne, ko vec ne spi.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
22.1.2009 19:44:47   
ronja
Vsako uro spanja vzamevauser posted image . Ronja spi popoldne 1 uro, če je sreča... Ni glih, da bi pajacka končal v tem časuuser posted image . Je pa bolje išta nego ništa, vsekakor. Lejla pa pridno pančka, pa jo skoz hodim gledat, če je vse ok. No, saj baje spi še vedno ful manj kot povprečen otrok, ampak jaz nimam občutka, ker sem samo na Ronjo navajena...

Aja, če mi je katera držala pesti danes, hvala, šlo je super, nobenega problema, ko ni bilo očija domauser posted image . Sem še celo kuhinjo uspela spucat, pa vse pospravit, naredit kremasto juho iz sladkega krompirja in sadni šejk  za "babico" in patronažno sestro, ki sta prišli kopat Lejlo (prvičuser posted image ), pa podlogo za pajacka mi je tudi ratalo zrezat (no, to medtem, ko sta spali, priznam - ampak saj vseeno šteje, a ne?user posted image ). Hvalabogu za sling, maš dojenčka pri sebi, pa roke proste za kuhanje in animacijo tavelike, ki je seveda pomagala kuhatuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
23.1.2009 17:51:05   
botrca
Tweed user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nimam drugega komentarja kot da je malo takih moških kot si ti.  

Ja kaj pa dela tvoja žena, saj ne dela cele dneve. No, samo sprašujem ne obsojam.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 67
23.1.2009 21:58:53   
tweed
user posted image  Iz iste teme na 2. strani:
IZVIRNO SPOROČILO: tweed
Ga. mama (simpatično poimenovanje) pa je v službi od 7 do 15h, v sredo do 17h, v petek do 13h (CSD); torej ko pride domov (ob 15:30) kosilo poje, ali pa ga skupaj skuhava in nato pojeva. Vmes je treba za otroka še kaj novega izumit, da jima ni dolgčas, pa je koj hitro ura 17. Če gremo v trgovino, pa smo doma okrog 19h...

Malo pa mora "revica" tudi počivat...user posted image
Aja, pa hvala...

< Sporočilo je popravil tweed -- 23.1.2009 21:59:05 >

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 68
11.2.2009 15:14:05   
m_m
uh cukrček ti si tut dobra s tremi.

Mič tvoja izjava je pa dobra ja user posted image  izgovor za lene user posted image  po tvoji definiciji želim biti jaz antilenoba

Primoza higienski minimum user posted image  čedalje bolj upoštevam.

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 69
11.2.2009 22:47:15   
katjandraž
Tudi meni bolj vse na švoh fura trenutno. Dragi je že 1 mesec službeno odsoten, vrne v pojutrijšnjemuser posted image , vendar le za 6 dni, potem gre za 6 mesecev. Imava dva otročka (3 leta, 6let in pol), drug teden se selimo, tako da sem imela ta mesec noro veliko dela, kar se bajte tiče, pa še službauser posted image . Vmes smo seveda vsi trije zboleli, sem imela oba otroka doma 10 dni. Skratka, z eno besedo: štala!
Imam pa eno gospo, ki pride 1x tedensko pospravit stanovanje, pa starša, ki mi pomagata, kolikor le lahko. Odkar user posted image  ni, se mi zdi, da sem ju imela le 1 vikend ves vikend jaz.
Tako da moram rečt, da ne zanemarjam samo sebe in odnos z dragim, temveč tudi do otrok ni fer. Na žalost drugače ta moment ne gre, bova se pa oba trudila, da jeseni najdeva novi, družini bolj prijazni službi.user posted image

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 70
12.2.2009 17:14:11   
mikica01
tweed? user posted image

Trenutno še sicer brez otrok (ogromna želja, pa še kr nič...), tako da doma vse šajna od čistoče, partnerski odnosi odlični,.. Zmeraj sem rekla, najprej faks, pol služba, pol ohcet, pol bajta, pol familija. Hmmm., vse uspelo do zadnjega. Tu pa se je ustavilo. Pa si kar želim, da bi jamrala kot ve in iskala cajt za pucanjeuser posted image
Bodite vesele/i, da nimate časa ..........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
12.2.2009 18:36:33   
m_m
katjaandraž sem ti kar mal fauš za tisto gospo... user posted image
Ja ko otroc zbolijo pa še ti zraven se pa poruši še tist kar je prej stalo user posted image

mikica tep na seznamu manjka pomočnica user posted image
Fajn da ti je ratalo skor vse, pa tut familja bo enkrat. Verjemi da znamo cenit kar mamo. Je pa dosti odrekanja in prilagajanja, ker nam manjka kaj drugega iz tvojega seznama.

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 72
12.2.2009 19:48:40   
Rožica I

-----------------------------
Mič, ti si legenda user posted image user posted image user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 73
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?