Dopust??? Egipt, Grčija?? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mammika -> Dopust??? Egipt, Grčija?? (11.4.2005 17:10:50)

Punce dejte mi povedat a je moj Alvin (17 mes.)premal star za tako pot?? Mislili smo it v Egipt v Dahab ali pa v grčijo (ne vem še kam). Vsi mi pravjo da je še premajhen pa da naj še malo počakamo, ampak jaz bi tako rada šla. Dejte mal voja mnenja.
Aja šli bi pa z letalom

LP :sloncek:

African queen -> Dopust??? Egipt, Grčija?? (11.4.2005 17:12:52)

Jaz mislim,da ni premajhen..Na tvojem mestu bi šla na tako pot.Moj ta mali je bil 15 mesecev star ko smo šli v črno Afriko,pa še antimalarike je jemal pa ni bilo nič narobe..imeli smo se super!

viv_ -> Dopust??? Egipt, Grčija?? (11.4.2005 17:14:09)

mammika - ni premajhen!!! Kdaj pa imate namen it? Mi smo bli v Angliji ko je bila stara 6 mesecev, poleti gremo na Sicilijo, za naslednji mesec smo najeli avtodom malo za po Italiji...

Na forumu je kar nekaj precej potujočih familij.

Fino se boste imeli! Pa še mami bo dobre volje :bravo:

lp, viv

total -> Dopust??? Egipt, Grčija?? (11.4.2005 17:14:44)

Ni nič premajhen,poznam ene ki so šli z dosti mlajšim otrokom na tako pot,jaz bi tud šla sam se moj:love: ne strinja,mogoče drugo leto,pot pod noge in uživajte:bravo:

kofetek2010 -> Dopust??? Egipt, Grčija?? (11.4.2005 17:16:19)

Ni premajhen, mi našega tudi povsod zraven vlačimo, že vsa leta. ;)
Potujočo lekarno si naredi, da boš bolj mirna - saj je to edino, kar te skrbi,a ne?;)

mammika -> Dopust??? Egipt, Grčija?? (11.4.2005 17:17:39)

Namen imamo iti Junija.Tako da ne bo (upam) pretirane gužve pa še Matej lahko samo junija dopust dobi....tko da....

Baldi -> Dopust??? Egipt, Grčija?? (11.4.2005 17:38:45)

A lahko tud en fant:ups:

mammika, Dahab toplo, toplo priporočam. Sicer tam nismo bili z :duda:, ker je še ni bilo, ti pa lahko povem da je fantastičeno naselje, z zelo ugodno klimo. Vdušje je kot, da bi se vrnil v stare hipijevske čase. Ob obali je več malih lokalčov z blazinami po tleh, in to tik ob morju. Večerno vzdušje je res prijetno. No čez dan pa ti lahko omenim predvsem to, da so koralni grebeni tik ob obali in da je možno res bogati morski svet videti z zelo malo truda. Sploh midva z mojo :love: sva bila očarana nad njim. Lahko si pogledaš udi nekaj slikic v mojem albumu. Sicer jih nisem posnel sam, so namreč profi slike.

No in sedaj bistven del odgovora. Kako z :duda:
Navečji pomislek je higijena in oporečnost hrane. kaj lahko se zgodi, da pride do kakšne zastrupitve s hrano :ups:. Tako, da ti ne vem svetovati. Bodo drugi več povedali. Mi se bomo verjetno še odpravili čez kako leto ali dve, upam:zmeden2:

LP:pujs:

PS Junij:zmeden2::zmeden2:. Midva sva bila v začetku decembra.

babylove -> Dopust??? Egipt, Grčija?? (11.4.2005 17:48:19)

Če bi lahko izbirala na tvojem mestu, bi te poslala raje v Grčijo, čisto tako preventivno iz varnostnih razlogov. Malček pa po moje tudi ni premajhen, saj pa je že velik fant!

Pa lep dopust!

Iren@ -> Dopust??? Egipt, Grčija?? (11.4.2005 18:00:19)

Sinček ni premajhen,
Grčija - otok, v predsezoni je manj turistov in manj vroče,
se boste prav fino imeli!

malika -> Dopust??? Egipt, Grčija?? (11.4.2005 18:22:45)

če ste odprle glasovenje kam svetujem Grčijo :bravo::bravo::bravo: .

Hrana čudovita, brez strahu zastrupitve; klima božanska (tudi plodna, tako da pazite, ker jaz imam že enega Grka doma :)- ): lepo in prijetno in luštno je pa itak povsod.

če ste vsaj malo pustolovske narave vam vsekakor svetujem lastno režijo dopusta. Dol greste ali z ladijo, avtom, letalom,... potem pa po svoje naokoli. priporočam edino eno dobro avtokarto in to je vse kar rabite. No na tak načim zna bit Grčija tudi več kot polovico cenejša, kot če greš preko agencije. Mi dva sva jo 2x dala dol z motorjem in tako imam Peleponez pa tudi del celine (Lefkas) v malem prstu.

:morje::morje::morje::love:

jennifer -> Dopust??? Egipt, Grčija?? (11.4.2005 18:39:09)

Ja no men se tud ne zdi premajhen:)
Poznam eno prijateljico ki je z 1 let staremu fantku odpotovala v Anglijo in še kam drugam.9nebesa

lefairyon -> Dopust??? Egipt, Grčija?? (11.4.2005 18:44:30)

ne ni premajhen...moja kolegica je tudi šla na počitnice malo dlje, pa je bol sinko še mlajši...samo pazi da mu ne bo tam preveč všeč in bo hotel ostat...;)
lp,nadi:rozica:

Pupica -> Dopust??? Egipt, Grčija?? (11.4.2005 19:29:16)

moja frendica je šla z 2-mesečnim v Egipt.No sam to so izjeme, ne pa pravilo. Tko da mislim da ni panike!
Lepo se imejte:)-

LARIKA -> Dopust??? Egipt, Grčija?? (11.4.2005 20:50:19)

midva sva bila oktobra na poročnem potovanju v egiptu,zraven pa je potovala tudi ena mlada družinica z dvema otrokoma. ena punčka je bila stara okoli 4 leta,druga pa mislima da okoli 8 mesecev,pa ni bilo nič narobe,imeli so se čudovito midva pa prav tako.
če mislita it pejta takrat ko ni več pasje vroče

Andra -> Dopust??? Egipt, Grčija?? (11.4.2005 23:33:13)

Sploh nimaš premalega otroka. Mi smo lani potovali na Djerbo z dve leti in pol starim sinom in sem šele takrat videla s kako majhnimi hodijo tja. Odločili smo se, da gremo letos še enkrat in zraven imamo še eno članico, ki bo takrat stara malo manj kot pol leta. Ne pozabi na domačo lekarno, ki vedno pride prav.
Samo eno primerjavo ti dam; če potuješ na Hrvaško z avtom, potrebuješ najmanj pet do šest ur. Vmes se moraš še kaj ustavljat, pa lahko je gužva nacesti, pa vročina (če nimaš klime), pa otroci postanejo lačni,... Če greš pa z letalom pa si v treh urah na končnem cilju (v hotelu), na letalu si komot, klimatizirano, postrežejo ti obrok in pijačo, ni problem za WC, pa še ne rabiš bit skoncentriran na vožnjo,...
Jaz v tem vidim veliko prednosti in se rajši poslužujemo druge variante (tujina - z letalom).

Pa veliko užitkov kamorkoli vas bo zanesla pot!

kalimero -> Dopust??? Egipt, Grčija?? (12.4.2005 9:55:14)

Pojdite in uživajte!!! Jaz tudi navijam za Grčijo!

Bejba -> Dopust??? Egipt, Grčija?? (12.4.2005 9:57:00)

Mi gremo avgusta v Grčijo, pa bo naš mali takrat star še ne celih 10 mesecev. In že komaj čakamo :bravo::bravo::bravo:.

Stran: [1]