Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 13:57:52
|
|
|
|
muška
|
Moj sine je lani hotel biti Komisar Rex , seveda nisem dobula nikjer takega kostumčka, tako da sem mu na koncu kupila kostum črno belo muco in ga prepričala, da je naš kuža . Je lajal in ga pičil gor in dol po stanovanju, da smo se vsi režali . Za letos pa še ne vem, še nista nič izjavila kaj bi rada bila. Za prvo silo imam koostum za mačko še od lani za oba (obema ne bosta prav). ma bomo videli! Sicer pa, hvala da ste me spomnile , jaz bi tako kot lani dan prej norela po trgovinah
|
|
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 14:19:44
|
|
|
|
al1*
|
Sin bo snežak, hči pa snežinka.
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 14:28:52
|
|
|
|
bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys a mu boš zašila ali kupila - če, kje? Ker naš tudi nekaj fantizira o dinozavrih. Č e ste fani dinozavrov obstaja ena lušna enciklopedija...čakaj grem po link. Ah ne, jaz še gumba ne znam prišit. Vzela sem kostum na ebayu. Od dinozavrov pa imamo menda že vse doma. Verjetno misliš tisto 3d knjigo kjer se figurice v zraku odprejo.
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 14:38:34
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang IZVIRNO SPOROČILO: higuys a mu boš zašila ali kupila - če, kje? Ker naš tudi nekaj fantizira o dinozavrih. Č e ste fani dinozavrov obstaja ena lušna enciklopedija...čakaj grem po link. Ah ne, jaz še gumba ne znam prišit. Vzela sem kostum na ebayu. Od dinozavrov pa imamo menda že vse doma. Verjetno misliš tisto 3d knjigo kjer se figurice v zraku odprejo. ja knjigica je ta...pozabila prilimat , enciclopedia prehistorica al nekaj takega...
|
|
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 13.1.2009 18:31:56
|
|
|
|
Mišni
|
Evo, midva sva bila prejle v H&M, pa je zagledal unega Supermana mišičnjaka, tak kombinezon z mišicami in mu je bil ful všeč. Pa res je že prej govoril, da letos bi bil pa Superman. Tako da zdaj upam, da je to to.
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 13.1.2009 18:33:52
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Evo, midva sva bila prejle v H&M, pa je zagledal unega Supermana mišičnjaka, tak kombinezon z mišicami in mu je bil ful všeč. Pa res je že prej govoril, da letos bi bil pa Superman. Tako da zdaj upam, da je to to. mi imamo tudi tiste Supermane,so dobri a ne?
|
|
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 13.1.2009 19:38:48
|
|
|
|
lelaval
|
Najmlajša je v fazi Pujse Pepe, pa smo se odločili, da bomo družina Pujse Pepe - oči bo sin, ker se naš ata ne maskira. Samo moram prej dat šivalni stroj na servis, drugače ne bom uspela naredit kostumov Na šihtu pa bom stardandno - Pika Nogavička
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 13.1.2009 20:55:28
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Evo, midva sva bila prejle v H&M, pa je zagledal unega Supermana mišičnjaka, tak kombinezon z mišicami in mu je bil ful všeč. Pa res je že prej govoril, da letos bi bil pa Superman. Tako da zdaj upam, da je to to. mi imamo tudi tiste Supermane,so dobri a ne? ja, pa prav res so hecni. Jaz sem se koja zadrževala, da nisem bruhnila v smeh, ko sem ga gledala. Njemu pa se tako fino zdi, da ima mišice.
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 13.1.2009 22:27:22
|
|
|
|
2mak
|
Da se mal umešam - Lelaval, če delaš v šoli v Lj regiji, boš imela takrat zimske počitnice (ker pišeš, da boš na šihtu maškara).
|
|
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 14.1.2009 9:32:04
|
|
|
|
nena m
|
A je mogoče katera kje videla kostum Pink Panter? Moj sicer še ne ve, če bi se sploh kaj napravil, če pa bo že treba, bi pa bil Pink Panter, pa ga nikjer ne najdem. Drugače sem pa videla Darth Vajderja (al kaj že) pri Quelle-ju za 27,00 EUR - je ena spraševala, če se ne motim.
|
|
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 14.1.2009 9:37:56
|
|
|
|
Shorty_
|
naša bo pomojem letos tud tigerčekampak še nisem ziher
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?