Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 9:51:47
|
|
|
|
Lenny
|
Uf, spet se mi obeta nočno delo Glede na odbite pustne želje do sedaj, ki ne omogočajo nakupa kostuma v trgovini (mišek, Maček Muri, čudežni kuža Merlin, Unimog, morje, svetilnik, ...), se bojim novih inovativnih idej . Bomo videli, kaj si bosta zaželela letos.
|
|
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 9:57:58
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Ah... kaj le. Dinozaver. T- Rex. a mu boš zašila ali kupila - če, kje? Ker naš tudi nekaj fantizira o dinozavrih. Č e ste fani dinozavrov obstaja ena lušna enciklopedija...čakaj grem po link.
|
|
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 9:58:15
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ IZVIRNO SPOROČILO: Volga Se bojim, da kakšen Darth Vader ali še kaj hujšega iz Star Warsa. Da ni tvoj sin sin mojega moža? Mi smo letos za božič kot nori iskali tiste meče iz star warsov pa maske od darth vaderja, pa je bilo HB vse razprodano Ni, sin tvojega moža, je pa nor na Star Warse.
|
|
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 10:39:39
|
|
|
|
ninocka
|
Gasilec. Sva mu li v soboto kupila čelado in obleko v Mullerju. IN zdej že 2 dni odma hodi tko oblečen, pa zjutraj sva ga komaj prepričala, da ne more gasilca nest v vrtec. Uh, kje je šele 24. februar Men se bo strgal, ker me po 100x na dan vpraša, kdaj bo lahko v vrtec nesel kostum...
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 10:41:35
|
|
|
|
Mišni
|
Jooooj, spet ta smotan pust. Upam, da bo hotel biti gusar, tako kot lani.
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 10:43:36
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanč Winx-stella,nimam pojma,kje naj to najdem?? To sem pa jaz zasledila nekje na netu. Malo poglej na najdi.si pod pustni kostumi.
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 10:46:10
|
|
|
|
Mišni
|
Volga, tale vizet bi bil mogoče za tvojega, če ne bi v+dobili Dart Vaderja ali kaj je že: http://www.maskaradni-kostumi.com/ponudba.html
< Sporočilo je popravil Mišni -- 12.1.2009 10:47:02 >
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 11:17:13
|
|
|
|
ursi
|
Naš bi bil Nodi. A ima katera za prodati kostum za 3 leta? Saj drugače se bom pa sama pomatrala in kaj naredila.
|
|
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 11:18:45
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina Kje si kupila kostim? Kdaj pa je letos sploh pust? cherokee Kaj je to?
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 11:19:44
|
|
|
|
nanč
|
To sem pa jaz zasledila nekje na netu. Malo poglej na najdi.si pod pustni kostumi. Gracias
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 11:26:24
|
|
|
|
OliveOyl
|
Pri nas bosta oba Supermena,ja tudi naša punčka bo supermen. More bit glih taka kot bratec,drugače je tak jok za znoret,bo boljše ko bo zrasla.
|
|
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 11:30:13
|
|
|
|
nanč
|
sem pogledala na net in nič našla od Winx-ic.Lepo prosim,če katera kaj zasledi,naj mi javi na zs(štajerska regija).Hvala!
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 11:43:32
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Jooooj, spet ta smotan pust. Upam, da bo hotel biti gusar, tako kot lani. ------------------- Tudi meni gre že na živce, ker se moram skoz maskirat in hodit na rajanja, pa mi tako zelo niiiii ... Ampak mali tako zelo uživa in potem nimam izbire- ga pa vsako leto tako spedenam za fašeng , da je veselje.
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 12:21:47
|
|
|
|
Lunca1
|
Tamal bo verjetno čebela, tavelika pa najbrž spet princeska.
|
|
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 12:33:48
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny Uf, spet se mi obeta nočno delo Glede na odbite pustne želje do sedaj, ki ne omogočajo nakupa kostuma v trgovini (mišek, Maček Muri, čudežni kuža Merlin, Unimog, morje, svetilnik, ...), se bojim novih inovativnih idej . Bomo videli, kaj si bosta zaželela letos. A to misliš vozilo unimog, al je to kakšen junak
|
|
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 12:45:45
|
|
|
|
Volga
|
Mišni, dvomim, da bo tistega viteza pregriznil, je pa malo preveč razlike. Ne vem, mogoče me pa preseneti in bo želel biti pikapolonica.
< Sporočilo je popravil Volga -- 12.1.2009 12:49:44 >
|
|
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 12:52:19
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanč sem pogledala na net in nič našla od Winx-ic.Lepo prosim,če katera kaj zasledi,naj mi javi na zs(štajerska regija).Hvala! Ma zdaj pa tudi jaz več ne najdem, ampak vem, da sme nekje videla!
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 12:53:53
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Mišni, dvomim, da bo tistega viteza pregriznil, je pa malo preveč razlike. A to omeni, da ne veš, če mu bo všeč? Razlika je pa ... med čim? A med Dart Vaderjem in vitezom? No, gotovo je razlika, ja, med pikapolonico in Dart Vaderjem tudi, samo sem mislila, ker so mu tudi vizeti všeč.
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 12:54:59
|
|
|
|
Mešamdrek
|
Po Spidermanu,Batmanu bo letos tole:
|
|
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 13:00:08
|
|
|
|
Volga
|
saj ne da bi reklamo delala, ker nimam nič od tega, ampak jaz sem lani tukaj http://www.maskaradni-kostumi.com/ponudba.html naročila Obeliksa za malega in sem bila super zadovolnja. DSami tistih 20 evrov ali 25 in je mir, se mi ne da neki packat, pa še ratalo ne bi bič pametnega. letos bom tudi povprašala, če znajo narediti Dartiča ali nemara Luka Skajvokerja, no, saj on pa ni kompliciran.
|
|
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 13:03:08
|
|
|
|
Šaki
|
no fajn ta link. a pa obstaja še kakna druga stran za naročit kostum???
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 13:14:01
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl no fajn ta link. a pa obstaja še kakna druga stran za naročit kostum??? za še eno vem, samo si ne upam tukaj limat. pejt v googla, pa vtipkaj pustni kostumi, pa ti vo še kaj vrgle ven. Jaz sem lani pri tej gopose, k sem dala link, naročila, in sem bila zadovoljna. Aja, mišni, zato, ker ima rad viteze...to že, samo Darth Vajder je pa drugače kot tole. Pa te opreme za viteze je imel že ene tri komplete doma, se jih je že naveličal. Pa navaden meč ni isto kot laserski meč, no
|
|
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 13:19:35
|
|
|
|
Maxica
|
Lani sta bila Spiderman in vragec, letos pa še ne vem. Max pravi, da bi bil Superman ali pa Miki Miška, Lan je pa trenutno obseden z Indiano Jones.
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 13:49:01
|
|
|
|
Lenny
|
IZVIRNO SPOROČILO: kjava IZVIRNO SPOROČILO: Lenny Uf, spet se mi obeta nočno delo Glede na odbite pustne želje do sedaj, ki ne omogočajo nakupa kostuma v trgovini (mišek, Maček Muri, čudežni kuža Merlin, Unimog, morje, svetilnik, ...), se bojim novih inovativnih idej . Bomo videli, kaj si bosta zaželela letos. A to misliš vozilo unimog, al je to kakšen junak Mislim vozilo Unimog-zimska služba Ja, še dobro, da je en poklicen konstrukter v družini
< Sporočilo je popravil Lenny -- 12.1.2009 13:51:20 >
|
|
|
|
RE: Kaj bodo naši malčki za pusta? 12.1.2009 13:57:03
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Hmm, še nevemo točno. Tavečja sanja nekaj o Rebelde, manjši pa je tako še vseeno kako jo bomo okranclali
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?