Netta -> RE: Julijske čakulone 08 VII. del (12.1.2009 9:28:00)
|
UMPA LUMPA -ti si carica!!!!!! kak sem se sedaj nasmejala..bravo res...ta pesem bi mogla biti na začetku vsakega novega dela julijskih čvek!! nesreča - jaz sem včeraj kar jokala pred tv, ko sem izvedela novico...ubogi starši plazma-plazmon piškoti - kaj vsebujejo oziroma iz česa so narejeni?? levinja - neeeeeee, ne omenjaj sladkarij...me smo na dieti.. aja saj res, danes je pon: blacky - pri men je isto kot prejšnji teden...nič dol nič gor sasi - uauuuuuuu kakšna lepotca...svetovni copatki inigo - cute jaz bi tud mela tak stol... populis - pri nas je isto...jaz ji poskušam sedaj na en red navajat...da je približno na določen razmik, in se vmes dere kot odpilena...še dobr da je sprejela dudo, brez nje bi se mi pa kar HD - tudi jaz sem mislila na Kali...pa vidim da še nista imeli pregleda...sporoči kako bo! metuljček - tale brad pitt je pa že kar nekajkrat priromal na RR, hihi...ni tvoj nič ljubosumen? berem naprej...kakšen lepe hlačke ima anja...kje ti dobiš taka lepa oblačilca...je na vseh tako lepo oblečena?? rebeca - naša pojoča knjigica se sliši čisto normalno... populis - tudi ana obožuje kitaro...jo položim pod vrat in se z njim igra....jaz pa igram...in fajn je ker so skoraj vse otroške pesmice narejena na C in G duru, tak da sploh ne rabiš bit kak profesionalec GH - mi smo pa danes prvič kakali klobasico je bilo tako smešno...jo mož preoblači in kar naenkrat...pridi sem pridi sem...nesrečen glas iz kopalnice...in kaj vidim ko pridem tja...moža z kupčkom dreka na prstu...ji je ravno mazal rito, ko je opravila svoje...in seveda sem mogla jaz prevzeti, da si je dragi umil roke almera - tudi ani ni nič dovolj...smo tudi šele dober teden na GH...in ona bi kar še...včeraj je pojedla za cel obrok cvetače in potem lepo zdržala do naslednjega dojenja...ampak kaj ni to prehitro?? imava jutri posvetovalnico in bom vprašala... metuljček - tisti rad tem imam ali midva sva prijatelja nama je že parkrat ano zbudil, ko se oglasi ravno takrat ko ni treba HD - bravo za mlekec levinja - hihihi...tale z bederco je pa svetovna neboglasnica - že en kup mamic poznam, ki pravijo da si jim otroci do 6m lepo spali, potem pa akcija naprej...zakaj se to dogaja ne vem...morda hočejo biti pravični..enim pustijo do 6m spati, drugi pa spijo od 6m dalje mi spadamo pod prvo kategorijo tinky - za glas kile - tole je pa res fajn da skup hujšamo....sem dobila tak zagon, ko berem kolk ste bile pridne ... ufffffff...noro...a vas bom čez eno uro iskala na 8. delu??? rabim malco po vsem tem branju...čao
|
|
|
|