Tinky -> RE: Julijske čakulone 08 VII. del (21.1.2009 16:40:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Umpa ti ti ti..... nisem niti vidla, da si kaj napisala... ah, ma brez veze.... Teo se še ne obrača iz hrbta na trebuh in obratno oz. se obrača tu pa tam, ampak je to verjetno bolj po sreči. In, ker je star že 6 m, za našo pediatrinjo to ni normalno in nam je lepo napisala napotnico za RA in z velikimi črkami napisala MOTORIČNI ZASTANEK, MIŠIČNA HIPOTONIJA. Tako, da sem že klicala in se naročila, datum 4.2. Meni se zdi vse prej kot motorično zaostal, tudi če se ne obrača. ah. naša je tud bolj nepremična. obrne se iz trebuha na hrbet, če se ji lup. kontra ni šans - se tud ne bo, ker ne mara bit na trebuhu. pa mi moja vedno reče, da je mala super. zrasl bodo vsi, po jusu ali ne. tudi me smo ful različne - čudn, da sm jz normalna, k si lohk prste na nogi cuzam, moj si jih pa ne more - matr, mu bom rekla, da je zaostal, ker ni hodil v RA [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|