furlica -> RE: Vozički Jane (19.3.2009 18:44:28)
|
o Monty imava iste pomisleke... tudi jaz hodim po trgovinah in gledam te vozičke in res ne vem na katerega naj se odločim. Buzz mi je zelo všeč, a res ko vidiš tisti športni del, se ti zdi res majhen, še posebno, če sta starša oba 1,8m in če veš da ga boš rabil, ko bo zima in bo otrok v bundi. Sem vidla zadnjič punčko ki ima 1leto in pol, in je glava ji bila 5 cm čez voziček... in to mi je potrdilo, da ta voziček ne bom dolgo rabila... začela sem gleati speedy, a spet mi ni ne vem kako všeč, tista platna, povsot nekaj strči. Tudi jaz malo razmišlam o Jane, a bolj iz praktičnega in vrednostnega razloga, ker jaz aprila 2010, ne bi rada kupovala novega vozička. Jaz si želim imeti prve mesece košaro, da bo otrok noter lahko lepo spančkal in se crtal, novembra, ko bo začela zima pa en športni del z zimsko vrečo, da ga bom zavila in šla na sprehod. Mogoče bo res to Jane... a kakšne barve pa? zmeda... Lahko pa kupim zdaj nekaj za poceni, komplet trio, in drugo leto spomladi quinny zapp... in bo. Lepo nakupovanje vozičkov vam želim... jaz opažam, da bi morali vse združit in nardit samo enega lep večer furlica
|
|
|
|