jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Oj! Jaz imam kompleten jane oranžno rjavi voziček. Kupila sem ga pa v pikapolonici v NM, kjer sem dobila precejšen popust na gotovino. Mislim, da se da tudi v LJ dobit popust na gotovino samo mal je treba bit siten. Ko sem ga jaz kupovala je bil v Monfalcone (Italija) 630 eur, pri nas pa 760-dobila sem ga pa za 660Eur. Še nekaj-če bi še enkrat kupovala, najbrž ne bi vzela lupinice. V avto se jo še nekak navadiš dajat, kljub temu da nima podstavka oz. jo maš kar skoz v avtu. Problem je ko hočeš otroka not zbasat. Res, da ga zelo lepo objame z vseh strani in da je s tega vidika zelo varen, ker skoraj ne more ven past pa tud če bi ga na glavo obrnil ampak dokler se malo ne zverziraš je groza ven in not dajat otroka. Pozimi ni šans, da bi ga mel kaj bolj oblečenega kot v tanki jopici, ker je premalo prostora, poleti je pa najbrž pretopla, ker deluje kot puhovka. Ene to sicer rešujejo s tem, da oblogo vzamejo ven, ni pa mišljeno tako. Skratka, dobro premislite glede lupinice, ker jaz sem imela v NM možnost vzet samo košaro in voziček. Drugače pa trenutno uporabljam še košaro in je super, športni del pa mislim, da tudi. Samo glede lupinice bi pa definitivno še enkrat premislila, če bi jo zdaj kupovala. Ja tud moja svakinja je pojamrala, da je lupinica nočna mora, sicer ni jamrala zaradi majhnosti...zoperno ji je blo pripenjanje...samo v isti sapi pove, da ga moraš tako al tako pripet, če imaš podstavek ali ne. Drugače pa nima pripomb...samo to pripenjanje...oba dobita živčnega predno je konec...sam ko se navadiš pa mislim, da gre. Sta ga pa tudi kupila v pikapolonici v NM in dobila kar nekaj popusta.
|