pediater v sentjurju (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

ssprdamj -> pediater v sentjurju (11.1.2009 15:42:54)

Pozdravljene!

Pred kratkim smo se preselili v Sentjur in glede na to, da je edina pediatrinja v Sentjurju dr. Prebilova sem za otrokovega izbranega pediatra izbrala pac njo. Imate morda kaksne izkusnje z njo? Ste zadovoljne? Strokovno in po cloveski plati?
Lep zimski pozdrav

potepinček -> RE: pediater v sentjurju (11.1.2009 18:28:18)

Slab glas, zato hodimo v Celje.

vrtnica123 -> RE: pediater v sentjurju (11.1.2009 21:57:26)

Se strinjam s tabo potepinček- tudi mi smo si raje izbrali pediatrinjo iz Celja!

timoteja -> RE: pediater v sentjurju (11.1.2009 22:06:56)

Tudi mi smi se prestavili v Celje - ja, pa dobrodošli.

ssprdamj -> RE: pediater v sentjurju (11.1.2009 22:53:55)

Zivjo!

No, me veseli, da je kar nekaj mamic iz Sentjurja tu, glede nase pediatrinje pa me ze skrbi.j s Kaksen slab glas pa? A imate slabe izkusnje z njo? Mi smo imeli doslej samo pregled pred vstopom v vrtec pri njej (sinko - 3 leta) pa se mi zdi, da se mu ni znala nekako priblizat, ga pritegniti, ne vem, noi, cuden obcutek ... povsem drugace kot pri prejsnji zdravnici v Kamniku.
Katerega pa priporocate v Celju?

timoteja -> RE: pediater v sentjurju (11.1.2009 23:31:31)

Vprašanje, katera te bo vzela v Celju, ker so zelo zasedene, mi imamo dr.Lucijo Gobov, delajo pa tam 4 pediatrinje, vse so zelo fine, predvsem pa zelo strokovne, npr.AB sploh ne dobiš brez totalnega pregleda, brisa grla,  odvzema krvi ipd. Delajo vsak dan dop. in po. pa tudi ob sobotah dopoldan, tak, da so res v redu. Vse to ravno nasprotno od Šentjurja, kjer sem samo enkrat izprosila odvzem brisa preden je predpisala AB. Na kateri konec ste se pa preselili?

ssprdamj -> RE: pediater v sentjurju (12.1.2009 8:09:01)

Jah, glede na prebrano bomo vsekakor skusali h kateri od pediatrinj v Celju. Sporocim, kako je uspelo.
Sicer pa zivimo v centru Sentjurja, nasproti Bohorca.

Stran: [1]