Avgustovke (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Tiamo -> Avgustovke (11.4.2005 14:52:15)

Kako?

PDP 5.8. Prejšni teden sem bila na merjenju MV 37.5 mm :bravo::bravo:.

Zvedeli smo, da bo :roza:.

Drugače mi je še vedno slabo (Miševi a so se tvoje slabosti že končale?), malo me dajejo zatečene noge in zgaga.

ZA :duda: še nismo nič kupili, gledamo vozičke, želim voziček, ki se hitro zloži in da porabi malo prostora, ko je zložen. Kakšen predlog?

Lp Tia74 in :roza:

puncica -> Avgustovke (11.4.2005 15:05:32)

Voziček ti predlagam potem Peg perego, čeprav za kak makadam al pa kej ni najbolj primeren. Se pa ful zloži in hitro.

POLY77 -> Avgustovke (11.4.2005 15:07:23)

Moj/najin pdp 26.8, morfologijo imam ta teden. Mogoče tvoja :roza:dobi :modri:ali pa prijateljico. Jaz sem enkrat ok, drugič katastrofalno, žalostna in občutljiva, lahko se primerjam z aprilskim vremenom. Za:duda: nisem še nič kupila, veliko bom dobila in tako ali tako mam še velikooo???časa. Res pa da gre zelo hitro naprej.

Še eno vprašanje glede morfologije:-ena prijateljica mi je rekla, da so jo kregali, ker je imela namazan trebuh, da ne morejo poslušati srčka??????:zmeden: Je kaj na tem? Kako še drugače zgleda na morfologiji?

zara3 -> Avgustovke (11.4.2005 15:11:50)

Pozdravljene!
PDP 09.08.05, MV 47mm, kar je tudi zelo dobro za moje trojčke. Počutje vredu, utrudim se samo pri hoji po stopnicah. Opažam da me pričenja boleti hrbet in trtica, tako da mi paše tudi kakšna masaža. Glede vozička ti ne znam svetovati, mi itak nimamo izbire, saj bomo kupili od Peg perega za trojčke, izbiraš samo med dvema barvama.
Čestitam za pupo. Tudi mi jo dobimo, zraven pa še dva fantka.
So ti kaj povedali koliko tehta tvoja :roza:? Mene res že zanima koliko so težki, komaj čakam na sredo ko imam pregled.
Kaj pa kg? Jaz jih imam +7
lp, Zara +:sloncek::sloncek::sloncek:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.4.2005 15:13:17)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Jessy -> Avgustovke (11.4.2005 16:24:50)

PSP 2.8.

Na morfologiji, ki je bila 1.3. so nam rekli, da je naš bebi težak 450 g. Od takrat smo zagotovo kaj zrastli, vsaj jaz rastem...v širino, seveda...:)-:)-:)-

Krči v mečih me ne matrajo več in upam, da tako tudi ostane, sem pa tudi jaz hitro zadihana, če kam grem.

Za :duda: smo kupili edino previjalno, posteljico in zibelko, pa dve cunjci, ostalo pa dobimo. Ravno te dni pospravljava sobico, kjer bo naš :duda: in v tem tednu naročimo tudi omare za sobico, da nas slučajno :duda: ne prehiti.

Voziček bova kupila od PegPerega, model Pramette, ravno zato, da ga bomo lahko fino zložili za v Puntota. Jaz upam, da se bo res obnesel, kot pravijo izkušene mamice.

Danes sem opazila, da ko bebi pomiga (še vedno so gibi nežni), da mi tudi površina trebuščka vzvalovi.
Sem bila prav vesela!

lp, Jessy

mišika -> Avgustovke (11.4.2005 17:03:53)

PDP 3.8. počutje še kar, +8kg, zvečer opazim zatečene noge, na morfologiji smo izvedeli da čakamo:roza:, ki tehta 490g, nakupovali še nismo nič, veliko stvari imamo od prve deklice, moj dragi pa mi obljublja v kratkem nakup vsega kar potrebujemo naenkrat in kar v Avstrijo v Graz me bo zapeljal.Bomo videli! Lp vsem :nosecka:

hugolina -> Avgustovke (11.4.2005 19:07:03)

Pozdravček od še ene avgustovke pDP 22.8.
Najprej me zanima, kdaj izveste dolžino MV? A je to pri vsakem pregledu, a same vprašate ali vam G pove al kako? V petek imam morfologijo, a lahko tam vprašam, da ne bom slučajno butasto izpadla:)-
Drugače pa vse po starem, razen buhija ki kar rastee in rasteeee:bravo: Apetit mi je tudi nenormalno narasel in če bo šlo tako naprej:zmeden: bo noro.
Brcike so tud še kar precej nežne ampak se fino čutijo in tudi buhi se premika 9nebesa, pa 1x je ratalo da je tudi ati doživel ta nepopisen občutek in je bil čis out. Kar ni mogel verjet, da se neki dogaja tam noter:love: Kaj vse zamujajo naši lubiji a?
Upam da bo vreme šlo kej na bolje, ker tole pa nikamor ne pelje :grrr:
Lepo se imejte in čuvajte svoje :duda:

Žani -> Avgustovke (11.4.2005 19:26:56)

Lep pozdrav vsem avgustovkam!:rozica:

PDP imam 7.8. Buši raste, bebi (:modri:ali:roza:) je še vedno zelo, zelo živahen.:bravo: Počutje je tko-tko. Čedalje bolj me boli trtica, hrbtenica in rebra. Me je kar malo strah, kaj še bo... Kilogrami +3,5.
Za :duda: sva že skoraj vse nakupila, manjka nam še košek, posteljnina, košara za voziček in nekaj malenkosti.

Pazite nase in na male :duda:!

Žani 23t1/7

Tiamo -> Avgustovke (11.4.2005 19:31:26)

Hugolina,merjenje MV se opravi od 22t do 24t. Jaz sem bila v porodnišni. G mi je rekel naj se sama prijavim na pregled oz. merjenje. Je zastoj.

Jaz sem bila na merjenju prejšno sredo in mera je 37,6 mm, kar je super. Okoli 40mm je super, okoli 15mm je pa panika za predčasni porod. Priporočajo strogo ležanje.

LP Tia

hugolina -> Avgustovke (11.4.2005 19:39:30)

Ojla Tia74, najlepša hvala za tako hiter odgovor in podrobne informacije.
lp:rozica:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.4.2005 21:17:22)

august -> Avgustovke (12.4.2005 8:43:52)

Živjo,
29.8 imam rok. Tudi moj trebušček neverjetno raste. Zredila sem se za 8 kg. drugače je počutje kar ok, le da se utrudim zelo hitro.

Kety -> Avgustovke (12.4.2005 9:28:35)

No, pa se se jaz pofockam!
PDP 24. ali 27.8. Pocutje OK, razen te dni, ko je izgleda ful nizek pritisk in sem skoz zaspana. Jutri imamo morfologijo in upam, da bomo izvedeli za spol. Brcike so bile ze mocnejse, zdaj pa so spet bolj nezne in me zbudijo tudi ponoci, ce se ulezem prevec na trebuh. A se katera spi na (na pol) trebuhu?? Meni tako pase malo spremenit lego ponoci, potem se pa mali razburi!:)-

Zredila sem sem cca +4kg in se mi zdi kar ok! Bomo videli kaj bo sestra rekla na pregledu:zmeden:

Kupili nismo se nic, ampak mam rezerviran naslednji teden (po izpitu) za vozicke in BC!!!9nebesa

LP Kety 20t 3/7

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.4.2005 11:18:05)

mela -> Avgustovke (12.4.2005 13:08:50)

no mene pa mojga lubija tut zanima spol pa vedno na pregledu parvijo, da se ne vidi!:((:zmeden:no sej ni vazno kaj je ampak jst bi pač rada vedla.no sej ne bi 100% vrjela ... pdp imam pa 11.8 in koomaj čakam!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:

Stran: [1]