Gina -> RE: Pomivalni stroj: zakaj mi ne raztopi tablete? (11.1.2009 11:27:26)
|
NO, jaz sem gruntala in gruntala kaj je narobe.... Prej smo imeli boscha in ni bilo nikdar nič, ampak nič narobe, z nobenimi tabletami, vse je opralo super. Potem pa candy al kaj že imamo... Najprej se je tista posodica za tablete zatikala. Smo zamenjali. Zdaj je ok, se ne zatoka več. Še zmeraj je včasih tableta na pol stopljena ostala not. Pa ni bilo važno, katere znamke. zdaj že dolgo uporabljam razsuti prašek, pa je ravno tako včasih not ostalo. NO, potem pa moj pogrunta vzrok: Spodnji vrtljivi del, ki vodo ven meče...če daš na sprednji spodnji del stroja kakšne velike posode ali druge večje stvari, je fizično nemogoče, da bi tista voda špricnila mimo njih navzgor in še vstran (saj pokrivajo vse dno pa še cel stranski del, kjer je posodica s tableto) in dosegla posodo s tableto. Zdaj zlagam posodo tako, da so večje posode zadaj, krožniki in ostalo pa spredaj, pa košaro s priborom dam na stran, ne na sredino, pa (spodaj) spredaj na sredini pustim čisto malo prostora vmes, ne naložim na ful ful polno. NI candy isto kot bosch. Ima slednji očitno ali večji pritisk čez šobe od zgoraj, da dol spere, ali boljšo razporejenost posode, saj krožnike zlagaš počez namesto tako, da zapreš curek vode...
|
|
|
|