etirel (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

mala zirafa -> etirel (11.1.2009 9:30:12)

Kaj menite o tej znamki?Je kvalitetna?Zasledila sem jo v intersportu.Rada bi prej prebrala vaša mnenja preden se odločim za nakup.
Hvala.

Pikapolonica_ -> RE: etirel (11.1.2009 9:37:44)

Jaz sem sinu do sedaj kupila že dva njihova kombinezona in sta precej boljše kvalitete kot razni kombinezončki iz H&Ma in C&Aja. Za ta denar je OK kvaliteta in jaz sem zadovoljna, sin pa tudi, ker mu niti po 3-4urah na snegu kombinezon ne premoči. Vedno pa kupujem dvodelne kombinezone.
Prav tako so mi ok Etirelovi flisi za otroke in pa Mckinley windstopperji za otroke.
Kaj drugega za otroka pa še nisem kupila v Intersportu (ok, razen čevljev, adidas, nike itd -> in tudi s tem smo vedno zadovoljni)

ery -> RE: etirel (11.1.2009 10:18:12)

Prav tako so fajn bunde za odrasle in smučarske hlače. Nimam pripomb!

darja72 -> RE: etirel (11.1.2009 11:29:45)

Če ne potrebuješ za neke extremne razmere, so čist ok, pravzaprav odlične za svojo ceno. Pri nas zadnje čase običajno športne stvari  kupimo kar v Intersportu. Večinoma njihove hišne znamke, ki si jih naštela.
Izogibam pa se Hervisa, meni so njihove stvari slabše, tudi tiste kvalitetnejše znamke.
Btw, a nisva midve že parkrat na podobne teme debatrirale?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

alda -> RE: etirel (11.1.2009 14:44:34)

Kvaliteta je zame zelo dobra, cenovno tudi dokaj ugodna, !
Na znamke pa lih ne gledam: glavno mi je da je stvar kvalitetna, lepo narejena in ne predraga!

mala zirafa -> RE: etirel (11.1.2009 18:23:32)

Hvala vsem.Zanimala me je predvsem kvaliteta.

Stran: [1]