Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A night čvek je še? 10.1.2009 23:30:23
|
|
|
|
rija
|
nisem opazila
|
|
RE: A night čvek je še? 10.1.2009 23:33:12
|
|
|
|
Gina
|
Proti kolcanju pomaga voda. Al pa čajček. Karkoli za popit. Edin šnops pa ne vem, če bi pomagal.
|
|
|
|
RE: A night čvek je še? 10.1.2009 23:34:08
|
|
|
|
kaja26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Proti kolcanju pomaga voda. Al pa čajček. Karkoli za popit. Edin šnops pa ne vem, če bi pomagal. menda moreš 7 požirkov naredit - če bi bil to šmops bi šla kr spat verjetno pol
|
|
|
|
RE: A night čvek je še? 10.1.2009 23:34:28
|
|
|
|
rija
|
meni bi šnops ziher pomagal.....bi tja padla..... in bi mela druge probleme
|
|
RE: A night čvek je še? 10.1.2009 23:35:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf ... moj se je prmajou domu.....kristus, sm kar pijana od hlapov In zdej kle govori, pa govori, pa govori.....sploh ne opaz da berem pa tipkam zravn Kristus kolk je smešn
|
|
|
|
RE: A night čvek je še? 10.1.2009 23:36:27
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Uf ... moj se je prmajou domu.....kristus, sm kar pijana od hlapov In zdej kle govori, pa govori, pa govori.....sploh ne opaz da berem pa tipkam zravn Kristus kolk je smešn A imajo danes vsi moške večere? Moj je tudi pri najboljšem prijatelju - z Laškim in PS-om. Do jutra, ko pridem domov, bo pa že OK, edino vmes me bo mogoče poklical, naj mu taksi pošljem za domov.
|
|
|
|
RE: A night čvek je še? 10.1.2009 23:36:52
|
|
|
|
kaja26
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Uf ... moj se je prmajou domu.....kristus, sm kar pijana od hlapov In zdej kle govori, pa govori, pa govori.....sploh ne opaz da berem pa tipkam zravn Kristus kolk je smešn dobro da je smešen, da ni tečen :)
|
|
|
|
RE: A night čvek je še? 10.1.2009 23:37:07
|
|
|
|
rija
|
tvoj se je vsaj primajal in celo govori....moj je prejšnjič padel v hišo in ni govoril....ama čisto nič
|
|
RE: A night čvek je še? 10.1.2009 23:37:45
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija moj je prejšnjič padel v hišo in ni govoril....ama čisto nič Kako je pa prstne odtise naciljal za ključavnico?
|
|
|
|
RE: A night čvek je še? 10.1.2009 23:38:05
|
|
|
|
Gina
|
Punce jaz grem spat. Lepo čvekajte! nočko
|
|
|
|
RE: A night čvek je še? 10.1.2009 23:38:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Uf ... moj se je prmajou domu.....kristus, sm kar pijana od hlapov In zdej kle govori, pa govori, pa govori.....sploh ne opaz da berem pa tipkam zravn Kristus kolk je smešn A imajo danes vsi moške večere? Moj je tudi pri najboljšem prijatelju - z Laškim in PS-om. Do jutra, ko pridem domov, bo pa že OK, edino vmes me bo mogoče poklical, naj mu taksi pošljem za domov. Ma ne. Ni blo namerno Tekmo so mel popoldne, pa je enga prjatla srečou k se že ful dolg nista vidla. In zdej mi veselo razlaga o ifonih Matr pobral me bo od smeha K moj lubi je bl tihe sorte.....k pa kej spije je pa k branjevka No, zdej se neki z mačkom pogovarja
|
|
|
|
RE: A night čvek je še? 10.1.2009 23:39:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Punce jaz grem spat. Lepo čvekajte! nočko Lahko noč
|
|
|
|
RE: A night čvek je še? 10.1.2009 23:40:18
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: rija moj je prejšnjič padel v hišo in ni govoril....ama čisto nič Kako je pa prstne odtise naciljal za ključavnico? ma koja ključavnica tak daleč ni prišel.....je tolkel po vratih....kolikor je pač lahko in nisem ga slišala enih 20 minut
|
|
RE: A night čvek je še? 10.1.2009 23:41:23
|
|
|
|
Kerensa*
|
Nočko, Gina. Moj je tudi bolj tihe sorte, ko mu pa daš nekaj Laških ali Jackov - huh, potem se pa razklepeta in se je sposoben skregati tudi o tem, ali se špagete kuha 7 ali 8 minut.
|
|
|
|
RE: A night čvek je še? 10.1.2009 23:42:14
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ma koja ključavnica tak daleč ni prišel.....je tolkel po vratih....kolikor je pač lahko in nisem ga slišala enih 20 minut Pa saj bi šel lahko skozi klet... ah, moški... pa vprašanje, če bi tam ključ naciljal.
|
|
|
|
RE: A night čvek je še? 10.1.2009 23:43:18
|
|
|
|
rija
|
ne vem, če je takrat vedel ali ima naša hiša klet ali ne
|
|
RE: A night čvek je še? 10.1.2009 23:43:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ha.....že zaspal na kavču Matr, jutr pa k moji mamic na južno, revež vs mačkast Joj se bom spet narežala k bo une mastne šnicle dol goltal ves zelen v glavo
|
|
|
|
RE: A night čvek je še? 10.1.2009 23:43:41
|
|
|
|
Kerensa*
|
A tako hudo je? Ja kaj pa on pije, ko pije?
|
|
|
|
RE: A night čvek je še? 10.1.2009 23:45:30
|
|
|
|
kaja26
|
nč, punce lepo čvekajte še naprej, js pa zdej lepo počivat. Lahko noč
|
|
|
|
RE: A night čvek je še? 10.1.2009 23:46:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko noč
|
|
|
|
RE: A night čvek je še? 10.1.2009 23:47:49
|
|
|
|
Kerensa*
|
Nočko, Kaja.
|
|
|
|
RE: A night čvek je še? 10.1.2009 23:52:24
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Lahko noč A ti greš tut spat?
|
|
|
|
RE: A night čvek je še? 10.1.2009 23:53:11
|
|
|
|
Volga
|
O, madona, karnisa, kakšna pa si na sliki? Na smrt obsojena?
|
|
|
|
RE: A night čvek je še? 10.1.2009 23:53:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca Lahko noč A ti greš tut spat? Kaji sm napisala Ne vem če bi šla spat. Gruntam da bi dedca v dnevni pustila spat, k če bo šel v spalnico bom v komo padla zravn njega
|
|
|
|
RE: A night čvek je še? 10.1.2009 23:55:26
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga O, madona, karnisa, kakšna pa si na sliki? Na smrt obsojena? O, madona, volga, kaj pa ti na RR ob tej uri?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?