torta za 2.rojstni dan (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

monika trtnik -> torta za 2.rojstni dan (10.1.2009 17:09:08)

malo razmisljam,da bi to leto sama spekla torto moji puncki za 2.r.d,ker nimam ravno veliko izkusenj s peko tort,ima mogoce katera kaksen enostaven recept za dobro torto,katero bi pekla v modelu kuzek(pa ne recept za torto nuttela,,,ampak recept,ki je primeren vecjemu,ne okroglemu modelu)RES HVALA za pomoc!kaj ste postregle poleg torte na praznovanju?lp

nuala -> RE: torta za 2.rojstni dan (10.1.2009 18:05:35)

Poišči na kulinariki recept za " torto, ki nikoli ne pade dol ".
Ta biskvit res vedno uspe.
Potem pa, prerežeš na pol, daš noter odcejeno sadje iz konzerve in stepeno sladko smetano, pokriješ in premažeš s stepeno smetano. Okrasiš z bombončki.
Ta je res enostavna in sočna.
za kužka lahko poniš tudi s pudingovo kremo ( puding in smetana ) ter preliješ s čokoladno glazuro ter okrasiš.
Jaz poleg torte ponudim smetano, sadno solato ali kakšno kremo ( odvisno od torte ), vino ter jabolčni sok / vodo.
Za otroke lahko narediš tudi npr,. pečene hrenovke, ribje palčke, piščančje krokete,...za tastare pa narezek, tople kruhke ali kakšno testeninsko solato.

Hans -> RE: torta za 2.rojstni dan (10.1.2009 18:59:12)

Poišči na kulinariki recept za " torto, ki nikoli ne pade dol ".  ... se popolnoma strinjam z nualo. Res super recept. Obliješ pa s čokolado ali pa s smetano in posipaš s čokoladnimi mrvicami. Za otročke speci pizzo, tople sendviče, za odrasle pa narezek, meni je všeč pladenj z mnogimi siri - daj prosto pot domišljiji.

Stran: [1]