Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 21:15:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jeiiiiiiiiiiiiiiiiiii zdaj sem full vesela kaj je zaslužno tvojemu veselju? to da mam vas ki ste zdaj tu pa saj ni čudno da se mi sladkor poveča če pa tebe berem pa tvoje sladke, pocukrane izjave..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 21:15:58
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pocka jaz pa tukaj malo očke pasem, bomo verjetno naslednji mesec probali kaj naročiti http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=X43&p=576&o=2 men se tist kombinezonček dopade.a si že kaj kupovala prek tega? nisem še, je moj dal befel, da lahko naslednji mesec nekaj naročim ampak a niso ful velike cifre to v večini piše od 9-12 mesecev... ma imaš pri strani možnost izbire velikosti, pa nekje je tabela,da lahko ugotoviš kake so številke, jaz bom za Tajo nekaj naročila, ker jo lahko zmerim, pa bom videla kake številke imajo. Nevem, sem videla,da kar hvalijo tele cunjice, bo treba probat.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 21:16:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka toliko ste govorile o zgagi,da me je napadla...no, mogoče pa so krive hrenovke,ki sem jih glih zmazala Ziher so hrenovke. Mene so tud včeraj zaj... Jaz grem pa Tijo uspavat. Mali loumpek še kar skače okoli. Danes je odprla še zadnje novoletno darilo, v katerem so 4 avtki na šleperju in je čist navdušena. Cel ata je! ooo pol pa je imela dost daril če je komaj zdaj zadnje odprla.. sej danes je pravoslavno novo leto,če se ne motim Res je. Smo pustili enega za današnje NL. Hecam se. Ena neodvita škatla je ostala pod smreko in ker ima igrač že več kot dovolj, sem ji šele danes dala, da odvije.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 21:17:41
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jeiiiiiiiiiiiiiiiiiii zdaj sem full vesela kaj je zaslužno tvojemu veselju? to da mam vas ki ste zdaj tu pa saj ni čudno da se mi sladkor poveča če pa tebe berem pa tvoje sladke, pocukrane izjave.. hahaha, pa spet si se podpisala pod prvo na novo stran
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 21:20:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka toliko ste govorile o zgagi,da me je napadla...no, mogoče pa so krive hrenovke,ki sem jih glih zmazala Ziher so hrenovke. Mene so tud včeraj zaj... Jaz grem pa Tijo uspavat. Mali loumpek še kar skače okoli. Danes je odprla še zadnje novoletno darilo, v katerem so 4 avtki na šleperju in je čist navdušena. Cel ata je! ooo pol pa je imela dost daril če je komaj zdaj zadnje odprla.. sej danes je pravoslavno novo leto,če se ne motim Res je. Smo pustili enega za današnje NL. Hecam se. Ena neodvita škatla je ostala pod smreko in ker ima igrač že več kot dovolj, sem ji šele danes dala, da odvije. pa je zdržala tak dolgo?jaz ne bi
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 21:21:41
|
|
|
|
pocka
|
punce, grem jaz počasi kavč likat, če že drugih cunj ne likam , mi je začel buši malo preveč otrdevat... nočko...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 21:22:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jeiiiiiiiiiiiiiiiiiii zdaj sem full vesela kaj je zaslužno tvojemu veselju? to da mam vas ki ste zdaj tu pa saj ni čudno da se mi sladkor poveča če pa tebe berem pa tvoje sladke, pocukrane izjave.. hahaha, pa spet si se podpisala pod prvo na novo stran ja naj se vidi kdo je šef
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 21:22:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jeiiiiiiiiiiiiiiiiiii zdaj sem full vesela kaj je zaslužno tvojemu veselju? to da mam vas ki ste zdaj tu pa saj ni čudno da se mi sladkor poveča če pa tebe berem pa tvoje sladke, pocukrane izjave.. kak lepo pazi,da sladkorne ne fašeš
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 21:22:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka punce, grem jaz počasi kavč likat, če že drugih cunj ne likam , mi je začel buši malo preveč otrdevat... nočko... pocka nočko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 21:22:43
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka punce, grem jaz počasi kavč likat, če že drugih cunj ne likam , mi je začel buši malo preveč otrdevat... nočko... pocka lepo se spočij in lahko nočko
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 21:23:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jeiiiiiiiiiiiiiiiiiii zdaj sem full vesela kaj je zaslužno tvojemu veselju? to da mam vas ki ste zdaj tu pa saj ni čudno da se mi sladkor poveča če pa tebe berem pa tvoje sladke, pocukrane izjave.. hahaha, pa spet si se podpisala pod prvo na novo stran ja naj se vidi kdo je šef si glavna zvezda marčevk
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 21:24:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka punce, grem jaz počasi kavč likat, če že drugih cunj ne likam , mi je začel buši malo preveč otrdevat... nočko... sej za ostalo likanje,še boš mela dost časa
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 21:25:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jeiiiiiiiiiiiiiiiiiii zdaj sem full vesela kaj je zaslužno tvojemu veselju? to da mam vas ki ste zdaj tu pa saj ni čudno da se mi sladkor poveča če pa tebe berem pa tvoje sladke, pocukrane izjave.. hahaha, pa spet si se podpisala pod prvo na novo stran ja naj se vidi kdo je šef si glavna zvezda marčevk ja kot kaže res ja. Sem več ali manj na prvem mestu na nosi strani.. saj ni čudno da mi kolegica reče..pa ti si pa vsepovsod cuj ko gre špijunit k nam..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 21:26:18
|
|
|
|
mama_milchy
|
spps, daj mi povej kje si ti zasledila te nove zakone, pravilnike glede dopusta ko si na porodniški, jaz brskam po netu pa nič ne najdem.....grem pod tuš pa pridem nazaj.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 21:26:23
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jeiiiiiiiiiiiiiiiiiii zdaj sem full vesela kaj je zaslužno tvojemu veselju? to da mam vas ki ste zdaj tu pa saj ni čudno da se mi sladkor poveča če pa tebe berem pa tvoje sladke, pocukrane izjave.. hahaha, pa spet si se podpisala pod prvo na novo stran ja naj se vidi kdo je šef si glavna zvezda marčevk ja kot kaže res ja. Sem več ali manj na prvem mestu na nosi strani.. saj ni čudno da mi kolegica reče..pa ti si pa vsepovsod cuj ko gre špijunit k nam..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 21:26:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka toliko ste govorile o zgagi,da me je napadla...no, mogoče pa so krive hrenovke,ki sem jih glih zmazala Ziher so hrenovke. Mene so tud včeraj zaj... Jaz grem pa Tijo uspavat. Mali loumpek še kar skače okoli. Danes je odprla še zadnje novoletno darilo, v katerem so 4 avtki na šleperju in je čist navdušena. Cel ata je! ooo pol pa je imela dost daril če je komaj zdaj zadnje odprla.. sej danes je pravoslavno novo leto,če se ne motim Res je. Smo pustili enega za današnje NL. Hecam se. Ena neodvita škatla je ostala pod smreko in ker ima igrač že več kot dovolj, sem ji šele danes dala, da odvije. pa je zdržala tak dolgo?jaz ne bi Ma ti povem, da sploh ni opazla, da je nekaj zavitega tam. Hecna je. Jaz tud ne bi zdržala. No, jaz tud grem. Lahko noč, punce.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 21:27:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy spps, daj mi povej kje si ti zasledila te nove zakone, pravilnike glede dopusta ko si na porodniški, jaz brskam po netu pa nič ne najdem.....grem pod tuš pa pridem nazaj..... verjetno si je itak zmislila..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 21:27:56
|
|
|
|
spps
|
kaj,če bi še katera od ostalih kaj napisala??? - mamaM
- yania
- dolči
- lolita
- pondelak
- mmmc-tebe pa ne poznam ,lahk pa kaj napišeš
- drevozivljenja
- lejca
< Sporočilo je popravil spps -- 14.1.2009 21:34:34 >
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 21:27:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma ti povem, da sploh ni opazla, da je nekaj zavitega tam. Hecna je. Jaz tud ne bi zdržala. No, jaz tud grem. Lahko noč, punce. najaa a nisi včeraj rekla da ti prehitro vujdemo, kaj pa je danes nismo več ok ko smo vse tu??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 21:28:30
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy spps, daj mi povej kje si ti zasledila te nove zakone, pravilnike glede dopusta ko si na porodniški, jaz brskam po netu pa nič ne najdem.....grem pod tuš pa pridem nazaj..... verjetno si je itak zmislila.. ne ne ma vse v malem prstu in takih je izredno malo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 21:28:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy spps, daj mi povej kje si ti zasledila te nove zakone, pravilnike glede dopusta ko si na porodniški, jaz brskam po netu pa nič ne najdem.....grem pod tuš pa pridem nazaj..... verjetno si je itak zmislila.. tak mi je v kadrovski rekla
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 21:28:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj,če bi še katera od ostalih kaj napisala??? - mamaM
- yania
- dolči
- lolita
- pondelak
yaniŠA javi se..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 21:29:19
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kaj,če bi še katera od ostalih kaj napisala??? - mamaM
- yania
- dolči
- lolita
- pondelak
mamoM si zignorirala, je šla pod tuš
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 21:30:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy spps, daj mi povej kje si ti zasledila te nove zakone, pravilnike glede dopusta ko si na porodniški, jaz brskam po netu pa nič ne najdem.....grem pod tuš pa pridem nazaj..... verjetno si je itak zmislila.. ne ne ma vse v malem prstu in takih je izredno malo se strinjam spps..se pardoniram..nisem vedla da si tak podkovana v vsem!! Se res iz srca opravičujem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 14.1.2009 21:31:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma ti povem, da sploh ni opazla, da je nekaj zavitega tam. Hecna je. Jaz tud ne bi zdržala. No, jaz tud grem. Lahko noč, punce. najaa a nisi včeraj rekla da ti prehitro vujdemo, kaj pa je danes nismo več ok ko smo vse tu?? to je bil včeraj sam izgovor dans še nas je pa kr neki,pa je pobegnila-al pa nismo dost dobra družba zanjo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?