spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Ojla punce, se še jaz malo javim, da sem doma in me niso obdržali v bolnici. Sem pridno počivala in se pozna, dokler ležim, mi trebuh skoraj nič ne otrdeva. Hvala vam vsem za pikepoke in lepe želje, je pomagalo! V sredo grem spet na pregled, upam,da bo vse ok, imam pa tudi uz, komaj čakam,da vidimo našega . Pa čestitke za 4. del, ste pa res take čvekulje,da nimate konkurence Vas pa bolj površno berem zadnje dni,ker nimam prenosnika in pol ne morem sedet tu za računalnikom predolgo, ker me začne vse dol pritiskat... nina00 - pikepoke za sineka, da bo vse ok oprema za - mi počasi spravljamo na kup, malo kozmetike sem zadnjič nabavila, ko sem pla k dr. pa sem se še v lekarni ustavila, moram pa še voziček oprat, pa cunjice, ...pa lušinice še vedno nismo nabavili, po mojem jo bo moj šel kupit šele pol,ko naju bo moral priti v P iskat Nam je uspelo bušija poslikat, tako,da vam še slikico pripopam, pol vas pa zapuščam, bom jutri zjutraj malo prebrala ob kavici... - 30. tednov pa pa...... seveda,bo vse ok na pregledu,super,da si boljš,ti pa le počivaj,da ne boš imela težav z otrdevanjem bušija bom pa tud kasnej prilepla nice