Grahec -> RE: Marčevke 2009 -4.del (20.1.2009 20:37:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: Grahec trezika, hm nekaj sem tudi jaz slišala, da naj en mesec pred PDP oziroma v času porodniške ne bi smela nobena zagovarjat diplome in ne delala izpite. To je čast tistih koliko že dni (110 al koliko), potem naprej pa lahko. Ampak na večini faksov so človeški in ne komplicirajo, moja kolegica je diplomirala dva dni preden je rodila (pa je samo en teden pred PDP rodila). pa saj meni se zdi brezveze, da bi nekaj komplicirali...saj pa vsaka sama dobro ve, kako se počuti pa če je zmožna še na koncu to izpeljat...js vem, da bi lahk, če mi bo le uspelo dokler vse napisat.... ampak se sploh ne sekiram...če ne bom mela zagovora, bom mela pa vsaj večino napisano in mi bo ziher lažje potem, ko bo pikec enkrat tu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ja gotovo je fajn čimveč opravit zdaj, je vseeno lažje, vsaj mislim da. Drugače pa nič komplicirat z diplomsko, saj na koncu vidiš, da je važno da dobiš papir in da ocena... ni nič kaj pomembna. Tako, da naredi samo kar je nujno in oddaj - vsaj tak je moj nasvet, ker jaz sem komplicirala... pa mi ne pomaga čisto nič, sem brez službe.
|
|
|
|