Nina00 -> RE: Marčevke 2009 -4.del (19.1.2009 15:35:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Piruri saj verjamem da se pol obrne vse za 180° ko enkrat beba zunaj. Glede umivanja rok ipd. pa ti dam prav. Jaz tud kamor koli grem na obisk prvo zavijem v kopalnico da si umijem roke,..tak da pri meni nebo tega da si nebi rok umili, sploh če bodo hoteli bebo prijet. Je pa res da nekega razkuževalca glih na umivalniku nebom imela..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Saj važno je, da si dobro roke umijejo. Pa da ne pridejo smrkavi na obisk! Pri malih je potrebna dobra higijena, ne pa sterilizacija vsega. Steriliziraš tisto, kar gre v usta in to je to. Vsaj to je moje mnenje. Ko pa se otrok začne plazit se pa ne sekiraš več toliko, saj takrat je pa čas, da poje tiste pol )po nekaterih pa kar celo) kg dr***. Po nekaterih je sedaj toliko več alergij pri otrocih prav zaradi pretiravanja v smislu poskusov sterilizacije otrokove okolice in raznih antibakterijskih mil in čistil. Saj niso vse bakterije "zlobneži", ki prežijo na nas. Veliko je takih, ki živijo na naši koži in s tem zasedajo mesto, da se tiste "ta zlobne" ne morejo prijet in namnožit. In če "ta dobre" odstraniš lahko odpreš pot za "ta zlobne".
|
|
|
|