kaj za 8.RD (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Spark -> kaj za 8.RD (10.1.2009 9:20:30)

Kaj naj kupim punčki za 8. rojstni dan?

urška84 -> RE: kaj za 8.RD (10.1.2009 9:25:42)

Kaj pa rada dela, gleda, je bolj živahna, mirna, malo več moraš napisati o njej, kar tako na blef je težko kaj reči...

angel_rebelde -> RE: kaj za 8.RD (10.1.2009 9:35:57)

Jaz sem dala 7.letnici pač denar, ker nisem vedela, kaj si želi, oziroma nečakinja ima kar vse. 

Spark -> RE: kaj za 8.RD (10.1.2009 9:54:09)

Tamala je taka živahna punčka. Drugače ne hodi na nobeno aktivnost. Punčk ima malo morje. Drugače pa je to nečakinja od moža, ki živi pri svoji mamici. Vidim jo bolj redko, tako da res ne vem s čim bi jo razveselila. Mislim da bi bila bolj vesela kake igračke ali česa drugega, kot pa denarja ali oblačil. Čeprav bi ji najraje kupila kar kaj za obleči.
Zanimalo me je kaj kej mamice kupijo svojim 7-letnicam, kaj jih kaj veseli, ker te take pučke so si zelo podobne.

diva 4 -> RE: kaj za 8.RD (10.1.2009 10:52:05)

Mislim , da osemletnici komot kupiš kakšno lepo spominsko knjigo.Sem večkje zasledila take ful lepe, tudi v takšnem manjšem kovčku sem v eni papirnici v Mb - ju našla eno.

urška84 -> RE: kaj za 8.RD (10.1.2009 12:57:11)

Kaj pa kakšne stvari za polepšat se - s tem ne mislim ličil, ampak perlice za oblikovanje takega punčkastega nakita, morda kaj za ustvarjanje? Tega je veliko v Muellerju na primer, ali pa v Prometeju: http://www.prometej-arthobby.si/trgovina/index.php?str=kat&id_kat=9&id_podkat=63

Stran: [1]