ostanki usnja (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

čebelica maja -> ostanki usnja (11.4.2005 12:25:58)

Ali katera ve kje bi dobila ostanke usnja - mislim tudi čisto majhne koščke - ker bi rada izrezala - delala razne figurce in potem naredila voščilnice.
Lp,

borovnička -> ostanki usnja (11.4.2005 12:45:41)

poskusi v kaki tovarni usnja al pa v kakem podjetju s tekstilom... tam imajo ogromno odpadnega materiala.

anadejka -> ostanki usnja (11.4.2005 12:46:19)

Čau čebelica

A rabiš to za otroke v vrtcu ali v šoli?Ker če ja pol to ni problema.Rabiš samo eno potrdilo in dobiš zastonj.
Manjše usnjene ostanke lahko dobiš v Industriji usnja Vrhnika.Mogoče bi ti celo lahko zrihtala.

čebelica maja -> ostanki usnja (11.4.2005 13:06:03)

Čau!
rada bi delala sama doma s sinom in nečaki, tako da potrdila žal nimam, ker ne gre za vrtec.???

dvojčica -> ostanki usnja (11.4.2005 14:37:08)

V Ind.prodajalni usnja na Vrhniki lahko kupiš prav poceni ostanke usnja, pa če imajo kaj več lahko izbereš tudi barve. Najbolje da se sama zapelješ do tja, če je seveda možno.

Sem že kupovala in sem za eno veliko črno PVC vrečo (ne spomnem se kolk kil je blo) dala okrog 500sit.

Lp, dvojčica

čebelica maja -> ostanki usnja (11.4.2005 15:09:10)

Ja hvala za info, se bom pa res en dan odpeljala tja. Kaj si pa potem počela s celo vrečo usnja, če smem vprašat? Ali si kaj izdelovala - me zanima zato, ker jaz tudi zelo rada počnem "ročna dela", pa če maš še kakšno idejo?
Lp,

Stran: [1]