|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   varstvo - individualno ali manjša skupina?
9.1.2009 22:07:48   
tamala_82
Prosila bi za mnenja predvsem tistih, ki imajo (ali so imeli) svoje otroke v privat varstvu. Torej - kaj je bolje (za otroka, seveda) - individualno varstvo, kjer se mu varuška lahko 100% posveti ali manjša skupinica otrok, kjer ima otrok družbo. Nekako se bolj nagibam k slednji varianti, če seveda ni preveč otrok (največ 3).

Kaj menite? Kakšne izkušnje imate? Naj povem še to, da bo sin, ko bo šel k varuški, star 1 leto.

Hvala user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: varstvo - individualno ali manjša skupina?
9.1.2009 23:04:36   
malvas
Moje mnenje je, da je eno leto star otrok vseeno premajhen in je boljše, če ga kdo lahko individualno čuva (najboljše straši/stari starši/dobri prijatelji/varuška?). Ko pa bo vedel samostojno jesti, stabilno hoditi, se izboriti za svojo igračo, pa kar v vrtec, da se začne "življenski boj" in socializaciji v družbi (pa kakršnakoli slednja že je). Mi smo našega prvega dali pri 2,5l, in tudi drugega računam, da bi dali pri 2-3 letih. Pri nas se je obneslo.

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2009 21:55:25   
enya123
Zdravo,mi smo imeli nasega otrokca pri privat varuski od 11 meseca do 3 leta in sicer v skupinici 5 otrok..Bilo je fantasticno,napredek je bil opazen ze po prvem tednu,govor,socializacija,ko smo sli v vrtec,so bile vzgojiteljice zelo pohvalne,koliko zna,kako lepo je,kako zna deliti igracke..Mi smo imeli samo pozitivne izkusnje,je pa res,da smo dali otroka k preverjeni varuski..Tako da priporocam,da ga das v skupinico,kjer bo prav tako poskrbljeno za vse njegove potrebe..Pa srecno..

(odgovor članu malvas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2009 14:10:14   
jgb
Tudi mi smo dali našega od 10 meseca dalje v privat varsvo v manjso skupino in se mi zdi super. Do enega leta bo hodil le nekajkrat tedensko (uvajanje) potem pa bo tam cel dan. Meni osebno se zdi bolje manjša skupina, ker je mogoče tudi prehod v vrtec potem lažji. Drugače pa se mi zdi da je razlika ali je otrok sam in se igra samo z odraslimi ali pa recimo enoletniki med seboj po svoje igrajo. Pa tudi strah pred drugimi otroci izgine. Nas je vsakega otroka ful razveseli in bi se ga takoj dotikal in z njim igral, med tem ko poznam enega, ki je ze skoz 7 mesecev čist sam in je čist preplašen ko se mu kdorkoli približa.

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2009 13:20:43   
sazi
Tudi naš mali je bil pri varuški od 14. mesecev do skoraj treh let in sem zelo zadovoljna, da tam ni bil sam - se mora malo navadit na to, da ni čisto v centru dogajanja, da je treba kdaj kaj počakat, kakšno stvar deliti...
Varuška je imela 3 otroke in meni je bilo to res idealno.

(odgovor članu jgb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?