Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
otroske pesmice - kdo ima ... 11.4.2005 12:07:31
|
|
|
|
*biba*
|
Naš tudi rad posluša pesmice in zdraven pojčka. Tukaj imam eno spletno stran ki so otroške pesmice. (nastja.com/otroske-pesmice.doc) Veliko lepih trenutkov ob dobri glasbi.;)
|
|
|
|
otroske pesmice - kdo ima ... 11.4.2005 12:13:14
|
|
|
|
Errai
|
Tudi moj fantek zelo uživa ob glasbi, sploh če mu jaz pojem zraven. Jaz sem si nabavila en CD Janeza Bitenca (Kuža Pazi), veliko pesmic pa sem si potegnila z eMule. Napiši, kaj si želiš in če to imam ti lahko pošljem po e-mailu. Našemu so najbolj všeč tele: Kekčeva pesem, Huda mravljica, Beli oblak, Naša četica, Lisička je prav zvita zver, Pesjanska, pa večina pesmic z omenjenega CDja.
|
|
|
|
otroske pesmice - kdo ima ... 11.4.2005 12:21:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam, piši mi!;)
|
|
|
|
otroske pesmice - kdo ima ... 11.4.2005 16:42:41
|
|
|
|
Pupica
|
ruki, bohnazaden oment:)-:)-:)-:)- Pridita z sončkom na :kava: pa ti bom zapekla CD s pesmicami. Jih imam ene par taužent;)
|
|
|
|
otroske pesmice - kdo ima ... 11.4.2005 17:07:11
|
|
|
|
ruki
|
ojla, najprej hvala vsem za odgovore pupica: z veseljem se oglasiva zdaj ko je tak slabo vreme in lubi popoldne dela in itak nimava druzga dela kot da okrog skaceva. kaj pocnete jutri popoldan? ste kaj zasedeni? ce ne, se z mojim sonckom res oglasiva na eni kavici (okrog 15.00). se slisiva pa pa ruki
|
|
|
|
otroske pesmice - kdo ima ... 11.4.2005 17:18:40
|
|
|
|
Pupica
|
ej velja:)- kr prletita, je že domenjeno.Sem mogla pru lubija pršat, če mava kej v planu, ker mam zlo luknast spomin:)
|
|
|
|
otroske pesmice - kdo ima ... 11.4.2005 18:46:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz si doma pripravljam pesmice in zgodbice, da jih bo lahko poslušal, ko bo za to čas. Če te zanima, se mi javi na privat.
|
|
|
|
otroske pesmice - kdo ima ... 12.4.2005 13:43:00
|
|
|
|
ruki
|
:)- :)- :)- jah ocitno imajo nasi malcki drugacen glasbeni okus kot mi. :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?