mausikaa -> abrazija - izvidi (9.1.2009 18:43:45)
|
Danes sem bila na pregledu po abraziji, ki sem jo imela v 10t v začetku decembra. No moja G začne brati izvide, pa gleda mene in gleda izvid in jo vprašam, kaj to pravzaprav pomeni in ne morem verjeti kaj je rekla: veste gospa, po teh izvidih sodeč vi sploh niste bila noseča [sm=zmeden.gif] in da ji ni jasno kako lahko to napišejo, če pa je ona en dan prej še videla mojo pikico ki ji ni več utripal srček, na pregledu 14 dni prej je pa itak bilo še vse v najlepšem redu, srček je delal tako kot je treba. Še dobro da sem bila pri njej na pregledu, ker bi si ženska sigurno mislila, da sem malo zmešana...in tko sem tudi danes šla vsa šokirana iz ordinacije...ne vem kaj naj si mislim?! Kako je to sploh možno? Kdo je dobil moje izvide? In čigave izvide sem dobila jaz? No moja G bo na lastno roko poskusila izbrskati kaj več na KC Ljubljana - upam, da ji bo uspelo. Vidiva se spet čez 14 dni - tudi to me malo bega. Zakaj ponovni pregled, če bi ji odpustnico, ki sem jo dobila v KC (in jo danes nisem imela s seboj) lahko poslala po pošti?! Ne vem, res ne vem kaj naj si mislim??
|
|
|
|