TomTaylor -> RE: varanje (11.1.2009 20:40:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina Punce, kakšno je vaše stališče o varanju? V primeru, da vas prevara vaš partner, kakšna bi bila vaša reakcija? Bi takoj potegnile črto, čez vso preteklost in zahtevale razvezo ali bi mu oprostile in skušale nadaljevati zvezo. Mogoče bi kdaj oprostila, a pozabila ne bi nikoli. Vedno bi bilo to med nama in takšna zveza bi bila obsojena na prepad. Moj bivši me je prevaral, dolgo sem bila jezna na punco, ki ga je zapeljala, saj je vedela, da sva že dolgo par. Sva poskušala nadaljevati, ampak ta punca mu ni šla iz glave, še dolgo ne...Poleg tega, ga je potem, ko sva šla narazen, "zavrgla" kot strgane gate...Besna sem bila na to punco. Ampak danes sem ji po svoje hvaležna, saj mi je še pravi čas pokazala, da ta človek ni vreden moje ljubezni. Kaj pa če bi ali je mogoče že, zaneslo vas? Me je ja. Kako gledate na to? Kot na trenutek šibkosti, zdolgočasenosti, potrebo po ljubezni? Ali gre za popolno nespoštovanje in pomankanje ljubezni, da naredimo korak, ki nam lahko popolnoma spremeni življenje. Pri meni je ta korak res spremenil življenje. Na boljše, kar se ljubezni tiče.
|
|
|
|