|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dabroston
9.1.2009 14:18:58   
kepica
Hojla, punce

Nujno potrebujem Dabrostom, ker mi ga bo zmanjkalo, pa ga ni več za dobituser posted image  G je na bolniški, drug G mi ga pa noče predpisat. Je kateri kakšna škatlica ostala in je ne potrebuje več?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dabroston
9.1.2009 14:26:35   
melanija
Zakaj pa ti ga noče predpisat?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2009 14:35:33   
MTFP
Pejd do osebne zdravnice in povej, da ti ga je zmanjkalo in da je g odsoten. Sicer pa res, zakaj ti ga pa nadomestni noče predpisati?

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2009 14:51:07   
kepica
Joj...kura sem...sem hitela pa nič zraven mislila.user posted image
V glavnem, Dabrostona se pri nas ne dobi več, ker ni uvoza, mam pa veze in bi ga lahko dobim iz Hrvaške, vendar rabim recept. Moja G je na bolniški, drug G mi noče dat recepta, ker pravijo, da vsak piše recepte samo svojim pacientkamuser posted image , splošne zdravnice pa nisem uspela priklicat na telefon. Recept bi pa rabila danes, ker gre moj kolega v ponedeljek v Zagreb in bi mi lahko tablete prinesel. Zdej je itak že prepozno, ker ne bom nikjer dobila recepta in bom ostala brez tablet. Pa sem se spomnila na vas, če je kateri kaj ostalo in bi mi bila pripravljena odstopit tudi načeto škatljico. Bom zelo hvaležnauser posted image

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2009 16:45:26   
nastasja
Mislilm da mam jst eno še. Kontakt na 03139401

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2009 17:53:39   
nastasja
eh še enkrat ....031394017....mam eno škatlo....ne rabim več

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2009 19:10:53   
kepica
nastasja še tukaj zahvala za tvojo prijaznost. Zelo sem ti hvaležnauser posted image

(odgovor članu nastasja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.1.2009 19:30:30   
Putka
Kot tujec lahko npr v Zagrebu tablete tudi kupiš, ne rabiš recepta. Sicer pa ne verjamem, da bi ti v hrvaški lekarni izdali zdravilo na slovenski recept, nimajo pogodbe z našo ZZZS, ki povrne stroške zdravil.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.1.2009 20:54:40   
DIANE
Pozdravljena,
jaz imam še eno škatlico Dabroston tablet. Meni žal ni pomagalo, če rabiš ti z veseljem jih dam. Jih je pa šel mož iskati na hrvaško z receptom, vendar jih je plačal dobila bom pa tukaj povrjene stroške.

Javi mi!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.1.2009 9:39:47   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Kot tujec lahko npr v Zagrebu tablete tudi kupiš, ne rabiš recepta. Sicer pa ne verjamem, da bi ti v hrvaški lekarni izdali zdravilo na slovenski recept, nimajo pogodbe z našo ZZZS, ki povrne stroške zdravil.

Ja, Putka, je možno. Sem se pozanimala. Tja greš z našim receptom, kamor ti naša lekarna na hrbtno stran napiše, da pri nas tablet ni možno dobiti. Na Hrvaškem tablete plačaš 101kn oz. cca 14€ je ena škatlica, v SLO pa vložiš zahtevek za povračilo denarja. Ma meni se sploh ne gre za tistih nekaj €, važno je, da rešim mojo kepico, če se le da.

DIANE, poslala sem ti ZS in se ti še na tem mestu najlepše zahvaljujem. Punce, res ste super in vidim, da se na vas res lahko vedno obrnemuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.1.2009 11:39:20   
DIANE
Nimam ZS sporočila??

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.1.2009 15:47:24   
kepica
hmuser posted image Bom poslala še enkrat...

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.1.2009 16:17:48   
kepica
Si dobila?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.1.2009 19:24:28   
DIANE
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Si dobila?

user posted image Sem dobila in sm ti tudi odgovorila.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.1.2009 16:33:00   
kepica
Punce še enkrat bi se  rada zahvalila vsem, ki ste držale obljubo in mi poslale Dabroston. Mi pride prav, ker ga pri G še nisem uspela dobit in bi bila brez vaše pomoči brez vsega. Hvala še enkratuser posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?