klaja -> RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del (21.3.2009 14:51:51)
|
Biba14 tudi jaz sem nekaj slišala in tudi prebrala,ampak mislim da se je tisto nanašalo, da če dobivaš iz socialnega denarno socialno pomoč, da imaš avtomatsko zavarovanje. Ne vem pa kako je, če ne dobiš nič, sem nekaj gledala na spletni strani, pa mi ni nič jasno. Mogoče je tako kot prej ko si si moral pač sam urejat na občini, ne vem, je pa neka novost. Tudi za to nisem čisto sigurna, ampak mislim, da je moja svakinja vseeno dobila starševsko nadomestilo, čeprav ni bila prijavljena na zavodu, ne pa me za besedo držat. Je pa res da je porodniška plačana nekoliko več (nekje 60 - 70€), ti pa zato teče delovna doba. Včeraj mi je uspelo, da sem se šla malo po mestu potepat in zapravljat. Sem si mislila kupit kavbojke, pa sem si kar hitro premislila, bom raje po netu spremljala in si kake rabljene kupla, ker so cene res nemogoče. Sem pa vzela eno krilo, sicer za 19 €, ampak mi je bilo ful lepo, pa sem potem našla še eno majčko in jopico, gremo maja na poroko, pa sem se že oblekla za takrat, samo še čevlje in sem gotova. Ker ponavadi zadnji dan laufam okoli, ko je kaj takega, pa si nekaj na silo kupim, sedaj pa se nisem mogla upret. Ne vem, če je še katera druga ugotovila, lani sem namreč v C&A-ju kupla Juliji eno majčko in letos sem enako majčko videla v Kiku, le da je etiketa druga in cena nižja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], sem šla dva krat pogledat, pa je čisto enaka majčka. Sem jima pa potem v Kiku kupla kar nekaj stvari in sem plačala občutno manj, kot pa v H&M-u za dve stvari. Sicer sem včasih tudi malo skeptična nad tem Kikom, ampak so me otroške stvari kar privabile, saj so ful lepe. Pa še za doma sem jima vzela dve prehodni jaknici eno za 3.19, drugo pa za 4.99€, pa za doma sta vredu, za raztrgat.
|
|
|
|