christiana21
|
Hajli halooo Evo, pa se jaz tudi javljam, med tem, ko čakam, da se kavica skuha, oz voda zavre. Matcar, vprašala si, koliko naj bi bila najemnina..mislim, da si z dragim lahko privoščiva nekaj med 200 in 250 eur, plača je mala, pa saj veš, potem še stroški nanesejo. Če so pa stroški malo nižji, kar ponekod so, potem pa je lahko najemnina malo več, ampak samo malo . Danes se mi je dan začel slabo, z glavobolom , ko sem peljala psička ven, je pa prišel k trenutno še moji ograji slavni sosedov pes nemški ovčar, pobasala sem svojega psa in šibala notri. Dovolj mi je bilo, da me je že enkrat napadel oz skočil v mene. Čeprav je bila vmes ograja sem se ustrašila, da bo prišel okoli do hiše. Tak...zdaj pa svojega psa niti za bajto ne morem več peljat lulat in kakat. Saj ne vem več kam naj grem z njim - po cesti dol od hiše, ne gre, gor tudi ne, za hišo tudi ne. Prekle** pes, oz gospodarji, ki ga spuščajo iz boksa, da se pes zlaufa, ker se jim ga pač ne da dat na povodec in ga peljat ven na sprehod.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|