Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 6.2.2009 21:56:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj zdaj ste vse spat pobegnile? jaz še nekaj skačem po RR
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 6.2.2009 22:11:36
|
|
|
|
nebo
|
ojla sem že tu, torej, jaz sem za, da se dobimo...prejšnega srečanja se nisem udeležila, ker sem bila na smučanju, sedaj pa pridem.... povejte kdaj, kje, kako, no kako - mislim, ali trezne ali ne - ej hecam se...torej povejte kdaj in kje...kja pravite na Pohorsko kavarno, kjer imajo najboljše torte na svetu!!! Sedaj pa grem počivat skupaj z mojo šestletno deklico, in verjetno bo mama prej zaspala kot ona!! Lahko noč!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 6.2.2009 22:19:47
|
|
|
|
tasa_m
|
bomo se zmenile ja in pol se tega datuma držale.. meni je vseeno kje..jaz se bom elevitke držala Lahko noč vsem skupaj..
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 6.2.2009 22:26:59 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 6.2.2009 22:34:36
|
|
|
|
matcar
|
Meni je tudi vseeno,kje in kdaj. Lepo spite in lahko noč vsem skupaj!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.2.2009 8:32:46
|
|
|
|
tasa_m
|
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.2.2009 8:32:49
|
|
|
|
matcar
|
Dobro jutro! Jaz sem danes slabo spala,pa ne vem zakaj. Upam,da ste ve kaj boljše spale.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.2.2009 8:35:41
|
|
|
|
tasa_m
|
hei matcar jaz sem pa spala kr ok,..malo sem jamrala ko sem se morala obrnit,drugače pa je šlo. Nič se sekirat,pa boš popoldan nadoknadila. A kavico si že spila ??
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.2.2009 9:00:36
|
|
|
|
matcar
|
Že dve,to je tak moja doza zjutraj. Ma,kislina me tak muči,da mi na bruhanje gre.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.2.2009 9:19:09
|
|
|
|
tasa_m
|
uh, ta zgaga pa zna bit problem ja. Mene sicer nič ni mantralo a vem da zna bit hudič. Sem pa jaz že iz preventive pila Donat. A tebi ne pomaga? Pravijo,da laski rastejo,ko zgaga peče..pol bo tvoj čist čupavi moja pa brez las al kak? Hmm
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.2.2009 10:40:23
|
|
|
|
elevitka
|
Jaz nebom rekla dobro jutro ampak dober dan sem spala od 22,30 pa do 10 ... me je kr malo sram, zdaj sem pa tak lena da boli Tasa ti se me kr drži, datum bomo določle, prej si moram samo rezervirat kak kos malinine torte v pohorski ... ubijam zanjo Tak pojem ta talar muslijev ki sem ga privlekla s seboj pred računalnik pol pa peglat, ker drugače me bo zasipalo.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.2.2009 10:54:53
|
|
|
|
tasa_m
|
Punce dajte mi povedat: kaj potrebujem ko grem iz P. za našo bebico? To mislim za oblečt? Vsi mi drugače pravijo in nimam pojma kaj naj pripravim. Aja pa še nekaj mi povejte: vem da bi naj imel to majčko za zavezat oz. kr 2. kaj pa če jaz uporabljam body-e a pol potrebujem še majčko pod bodyem? Joj se mi zdi da bom znorela ko pa nič ne vem, bolj ko se moj mesec bliža Se mi zdi da tudi mene že malo panika grabi
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.2.2009 11:17:44
|
|
|
|
elevitka
|
Ne da se tolk spoznam sam jaz se bom ravnala po tem: I. SEZNAM ZA DOJENČKA IZ PORODNIŠNICE: 1. 5 tetra plenic ( ali 3 tetra in 2 Pampers) 2. 1 povijalno plenico 3. 1 žabice 4. 2 spodnji majici (tetra), 5. 2 vrhnji majici (bombaž-mako) 6. 1 tetra ali bombažna kapica (taka navadna, mehka) , 7. 1 vrhnji kompletek (jopca, hlačke, kapica) - bombaž ali 1x pajacek za čez 8. copatki ali nogavičke 9. otroška odejica za na avtosedež oz. košaro 10. avtosedež za pot domov 11. rokavičke (da se ne pokrampa, potem tudi, če so potrebne za doma) II. MAMIN SEZNAM STVARI V POTOVALKI ZA V PORODNIŠNICO A. DOKUMENTI 1. vsa nabrana zdravstvena dokumentacija 2. materinska knjižica s potrdilom o opravljeni MŠ (če je potrebno) 3. obrazec Prijava stalnega prebivališča otroka, Izjava o določitvi osebnega imena (vse to ste dobile v MŠ, ali pa boste v porodnišnici) 4. zdravstvena izkaznica (potrjena) 5. napotnica za porod (dobiš od svojega G.) 6. poročni list ali dokazilo o očetovstvu (odvisno od porodnišnice) B. STVARI 1. osebna nega : (toaletna torbica: krtačka, pasta, krema za telo in obraz, deodorant , tekoče milo in šampon, škarjice in pilica, krtača za lase, vazelin za ustnice…) 2. Bepanthen za mazanje prsi, blazinice za prsi, nastavek za bradavice 3. sp. perilo, več kosov, ker je potrebno zamenjati večkrat na dan 4. nogavice 5 parov 5. copate, če ne želite imeti čisto navadnih od bolnice 6. nederček za dojenje 2 x 7. mobilni telefon in polnilec 8. denarnico 9. fotoaparat ATI PRINESE KASNEJE: 1. obleko za domov, saj verjetno v kakšni ogromni obleki ne boste šle, morda trenirko, majčko, ... 2. pijačo, vodo ali kakšen multi, sicer Vam pa to lahko potem prinesejo Drugace pa tasa... po moje te ne morjo lih ubit če maš namest tetra majčke bodi... priporočajo ga zato ker se lažje obleče (sploh če še nimaš prej izkušenj z oblačenjem malčkov) Ga pač poviješ v plenice pa gor bodi in žabice brez tetra majčke pa na vrh hlače jopčka in kapica ali kompletek - pajacek.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.2.2009 11:21:27
|
|
|
|
tasa_m
|
elevitka hvala ti ahjoj,ahjoj kaka panika še bo proti koncu tega meseca
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.2.2009 17:06:35
|
|
|
|
matcar
|
Pa ni panike. Važno,da gre otrok oblečen domov,kak pa naj bo po tvojem okusu. Jaz sem vedno mela kompletek,majčka+hlačke,plenico pampers,za široko povijanje zokenčke in kapico. S koco pa sem jih pokrila,da jih ne napiha. Odvisno,kdaj rodiš.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.2.2009 18:59:01
|
|
|
|
tasa_m
|
kaj zdaj tu tako zatišje??
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.2.2009 19:20:30
|
|
|
|
cati
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Punce dajte mi povedat: kaj potrebujem ko grem iz P. za našo bebico? To mislim za oblečt? Vsi mi drugače pravijo in nimam pojma kaj naj pripravim. Aja pa še nekaj mi povejte: vem da bi naj imel to majčko za zavezat oz. kr 2. kaj pa če jaz uporabljam body-e a pol potrebujem še majčko pod bodyem? Joj se mi zdi da bom znorela ko pa nič ne vem, bolj ko se moj mesec bliža Se mi zdi da tudi mene že malo panika grabi Jaz sem za našo imela 2 tetra plenici in povijalno, bodi in hlačke preko tega kompletek mal debelejši in pa zoknčke. Potem pa še kombinezonček in v lupinico. Tetra majčko nisem imela jih pa uporabljam sedaj doma majčko preko pa bodi
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.2.2009 19:28:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cati Jaz sem za našo imela 2 tetra plenici in povijalno, bodi in hlačke preko tega kompletek mal debelejši in pa zoknčke. Potem pa še kombinezonček in v lupinico. Tetra majčko nisem imela jih pa uporabljam sedaj doma majčko preko pa bodi cati hvala lepa.. pol pa bom tud jaz nekako tako vzela zraven oz. pripravila v torbi. Hvala ti še enkrat.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.2.2009 19:59:47
|
|
|
|
matcar
|
Ja,tudi tak je vredi. Cati,pridruži se nam z pikico,ko bomo se za srečanje zmenle.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.2.2009 20:03:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,tudi tak je vredi. Cati,pridruži se nam z pikico,ko bomo se za srečanje zmenle. jaaaa točno! Dober predlog matcar
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.2.2009 21:56:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m uh, ta zgaga pa zna bit problem ja. Mene sicer nič ni mantralo a vem da zna bit hudič. Sem pa jaz že iz preventive pila Donat. A tebi ne pomaga? Pravijo,da laski rastejo,ko zgaga peče..pol bo tvoj čist čupavi moja pa brez las al kak? Hmm Pijem domat,pa radensko,pa magnezij, pa sodo bikarbono-ne pomaga mi nič. Pri Lei in pri Maksu me je tudi pekla,pa sta bla brez laskov,nohte pa ne vprašaj,kako dolge,pa trepalnice in obrvi.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.2.2009 21:57:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pijem domat,pa radensko,pa magnezij, pa sodo bikarbono-ne pomaga mi nič. Pri Lei in pri Maksu me je tudi pekla,pa sta bla brez laskov,nohte pa ne vprašaj,kako dolge,pa trepalnice in obrvi. pol je pri Lei in Maksu kontra vdarlo? Jaz pa sem zdaj ugotovila da me zgaga peče po navadnem jogurtu pa edino to kar jem za malico med glavnimi obroki, pa še to bo mi ta zgaga zdaj vzela
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.2.2009 22:50:04
|
|
|
|
tasa_m
|
vidim da že vse ajate... nočko vsem
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.2.2009 22:57:54
|
|
|
|
matcar
|
Mene po vsem možnim zgaga peče. Tak,da sploh ne vem več,kaj naj še jem,da me ne bi.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 7.2.2009 22:58:28
|
|
|
|
matcar
|
Grem počasi spat,me vse boli. Lahko noč!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 8.2.2009 8:33:34
|
|
|
|
matcar
|
Dobro jutro! Sem se naspala po dolgem času,pa zgaga je tudi dala mir čez noč. Kako pa kaj ve?
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......