|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
4.2.2009 7:17:44   
tasa_m
dobro jutro user posted image  kako ste mi punce??
Jaz pijem kavico in mal čekiram kaj sem zamudila na RR..sem bila zdaj le bolj pasiven obiskovalec in pisec..user posted image
Včeraj sem bila v "gužvi" prvo kosilu pri njegovih, pol nakupovanje za našo pikico user posted image  z taščo user posted image  (zdaj imamo pa čisto vse in res lahko gremo počasi proti P.) in na koncu še obisk pri naši marčevki v P.,ki je končno dočakala, da so ji enega njenega sončka po skoraj mescu dni dali v sobo (eden pa bo prišel kmalu)user posted image .

Zdaj pa se oblečem in počasi proti Lenartu in pol proti Ankaranu. Grem danes malo na izlet na morje user posted image  peljem mami na fizioterapijo, zaradi križa user posted image ..

Tak da drage moje..se tipkamo v četrtek ker dvomim, da bi zvečer bila sposobna še kaj napisat ko se vrnemo domov iz Primorske..

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 526
4.2.2009 7:20:35   
tasa_m

Nosečnice:    
user posted image
user posted image      VRTNICA84, PDP 25.01.2009

user posted image      Vesnozaver, 16.02.2009
user posted image      MalaČebelica, 17.03.2009
user posted image      tasa_m, PDP 18.03. 2009
user posted image      KOKICA32, 20.03.2009
user posted image      matcar, PDP 08.04.2009
user posted image      KaTkA24, PDP 14. 04 2009
user posted image      frutolina, PDP 20.04.2009
user posted image      Maj_taj, PDP 01.05.2009
user posted image      ebetka, PDP 01.05 2009

user posted image      andrejka_237, PDP 09.05.2009
user posted image      miška 82, PDP 12.05.2009
user posted image      christiana21, PDP 16.05. 2009
user posted image       _srečnica_, PDP 27.05.2009
user posted image      cesarica13, PDP 10.06 2009
user posted image      ribička,  PDP 07.06 2009
user posted image      anadami, PDP julij 2009
user posted image      elevitka, PDP 27.07. 2009
user posted image      kea, PDP 18.08. 2009
user posted image     *TaMiKaaaa*, PDP 08.09.2009
user posted image       eva Ana, PDP 02.09.2009

Mamice in dojenčki ali dojenčice:  user posted image

user posted image      Limona, Lia, 24.01. 2009
user posted image      cati, Tia, 22.01. 2009
user posted image     Blackcoffee, Thor, 07.12. 2008
user posted image     žabicamala, Žan Luka, 30.10.2008
user posted image     lyra*, Zoja & Zara, 15.10.2008
user posted image     B.M., Matic, 27.09.2008
user posted image    *bubi*, bubika, 04.09.2008
user posted image     Saraya, Marisa, 27.08.2008
user posted image     gold fish, Jaka, 17.08.2008
user posted image     Blacky, Teja, 17.07.2008

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 527
4.2.2009 8:59:37   
christiana21
Dobro jutro punce!
Se opravičujem, ker sem vas malo zapostavljala zadnje čase. Elektriko so dajali in jemali, moj je mel dopust, ker sva rihtala neke stvari,...pa nekako ni bilo časa.
V soboto mi je dragi prinesel novega kužka domov, ker želi, da sem več na sprehodu. Kuža je prišel vrhunsko vzgojen, prejšnja lastnica je mladička puščala po cele dneve samega doma, da je lahko po mili volji kakal in lulal notri, zdaj pa se kuža ne zna pokakat zunaj. Lulat nama ga je nekako uspelo naučit, pa še to ne rata vedno, kar se pa kakanja tiče, je pa pes lahko zunaj 2 uri, pa ne bo kakal, ko pa pride notri pa kakauser posted image .

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 528
4.2.2009 9:32:51   
matcar
Tako sem imela jaz problem z mačkom. Samo je bil mala kepica,ko sem ga prinesla domov,pa tudi pri kolegici je lulal in kakav v pesek. Pri meni pa vse povsod drugje,kot da peska ne bi imela. Za pouser posted image it. Sem ga zdaj vstran dala,ker enostavno ni šlo več,pa še marikatero mi je ušpičo.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 529
4.2.2009 9:49:24   
christiana21
Sj tud ta kuža je mala kepica. Star je 3 mesece.
Upam, da se bo navadil kje se kaka.

Z šolo za starše sem začela včeraj, bilo je kar zanimivo. Danes imam spet predavanja, ampak vem, da ne bo zanimivo, ker bo neka fizioterapevtka predavala o telovadbi - kr neki.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 530
4.2.2009 10:38:11   
elevitka
Mladičkom pomaga da se navadijo kje se lula in kaka tako da jih enostavno odneseš v zaboj z peskom ko se napapajo in jim z tačkami pokažeš da skoplje luknjo in se pokaka in polula.

Mojo mucko sem brez problema tako navadila, ko sem jo prinesla domov je bla stara 2 meseca in nikoli se mi ni pokakala ali polulala kam drugam. Je pa res da mora met skoz čisto škatlo z peskom.

Neposredna povezava do sporočila: 531
4.2.2009 11:04:00   
christiana21
On se napapa..dala sm ga v pesek - nič iz tega. Peljala sem ga ven - nič iz tega. Dokler sem jaz z njim v istem prostoru se ne pokaka, ko pa grem kaj naredit, me pa že kupeki čakajo :)

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 532
4.2.2009 12:15:08   
elevitka
ojejejjj... poskrbi da ti ni dolgčas... in da maš skoz kaj za počet user posted image  pa ga okregaš potem ko to naredi - nekako ga moraš kaznovati in ga pripeljati k kupčku - da si zapomni da tega več ne sme.

Neposredna povezava do sporočila: 533
4.2.2009 12:28:22   
matcar
Saj sem jaz enako delala,pa ni pomagalo. Pa so meli čisti pesek,ker pri treh je malo več drekeca pa lulance,kot pri enem. Jim moraš sproti počistit ven. Zdaj pa mam mir,ko sem dva stran dala.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 534
4.2.2009 18:32:29   
elevitka
Pa dobro kje ste vse danes? user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 535
4.2.2009 18:35:17   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Pa dobro kje ste vse danes? user posted image

jaz sem tukaj,končno!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 536
4.2.2009 21:15:29   
matcar
user posted image Nič,pa lahko noč in lepe sanje!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 537
5.2.2009 7:31:59   
matcar
user posted image Dobro jutro!
Ena dobra kava za nov delavni dan.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 538
5.2.2009 7:42:25   
nebo
Dobro jutro,

kava je že za menoj in pa pol polnozrnatega rogljička...kako ste nosečke?

Jaz sem danes TEŽNA in to zato, ker se redim in to res redim, bolj ko se trudim, da pazim, bolj se redim. V 15 t imam +5kg. Res je da nisem en dan bila na WC-ju, ampak vseeno...
V prvi nosečnosti sem se zredila +26 in sem rekla v drugi pa se ne bom...ampak veste kaj, sedaj je še huje!!!!!!

Dajte mi povedat no kaj naj naredim! Ali se moram res popolnoma izogibat sladkarijam (za večerjo sem recimo pojedla krof ali pa palačinkle, no 3)...kosilo jem normalno nekje okrog 16h, ali naj potem nadaljujem smo še s sadnjem....??

Če potrebuje katera vago jo PODARIM!!!!

Upam, da vam nisem preveč zatežila....

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 539
5.2.2009 8:13:27   
tasa_m
dobro jutro..kako smo?
Jaz za razjokat. Sem gor že od 2,30 user posted image
Me je od 2,30-6h tak krč mantral v nogi da zadj ne morem niti hodit. Cela sem kriplasta user posted image jaz pa še imam toliko dela..

Danes pa sem napolnila polnih 34. tednov,..tak da še malo pa bo user posted image

nebo.. ma če ti paše jest, ti paše. Ne obremenjuj se z kg. Saj veš da itak nebo nič pomagalo tudi če boš na sadju (no,vsaj meni ni). Še sreča da ti paše jest,..meni je šlo vse gor kak sem sploh na hrano pomislila. Zdaj pa bi lahko požrla vse in čeprav me obravnavajo kot nosečnico z gest. diabetisom, ti povem da brez SLABE VESTI pojem  tudi krof in čokolado. Če pa mi paše..kaj naj..user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 540
5.2.2009 8:24:40   
nebo
Ufffffffff, takšni krči in toliko časa, ma se mi res smiliš. Sem mislila, da to pride, 20 minut in gre.
Kaj pa imaš še vse za postorit? Si pripravljaš stvari za dede?

Ma ti si se vrejetno zredila za 8 kg in si sploh ne znaš predstavljat kako je to grozno...sem se pošteno namantrala po prvi nosečnosti, da sem jih dol dobila...res sem jezna za svoje kile......user posted image  verjetno me bo moja G naslednji petek obglavila....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 541
5.2.2009 8:29:27   
elevitka
Jutro nosečkice user posted image .

Jaz pa bi se rada zredila pa se me nič ne prime... pa skoz nekaj jem sem ko voluhar. Lamp nikam ne raste, joške ne, samo bolečine in krči v spodnjem delu trebuha. Lih sem se odločla da si bom kupla angelound - ker me je vsak dan strah da ni kaj narobe in mojemu user posted image  več ne bije srček user posted image  

Danes sem dopolnila 16 T

Tasa kaj pa tebe ti krči tolk matrajo- od česa mislim si povedala to G?
Kako si se imela včeraj na morju -vreme je že bilo lepo a ne ?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 542
5.2.2009 9:03:38   
matcar
Punce,ne se sekirat za KG. Ene se pač bolj zredijo,ene manj. Jaz se v vsaki manj zredim,pa žerem,ne jem! Sem ko uš,ko nima nikoli dovolj. Jem pa vse,od sadja,zelenjave,najbolj pa meso pa sladkarije.
Elevitka, saj je pri meni blo isto v tej nosečnosti,bolj ko sem jedla,manj KG sem mela,sem tudi mislila,da je kaj narobe. Po 18.tednu,pa se je porihtalo. Zato pa se nisem zredila več,kot za 5,5 KG. Verjemi,da je vse ok z user posted image .
Nebo,koliko si se do zdaj zredila? V Katerem tednu si?
Tasa,ti pa povej na pregledu za krče,ker to pa mislim,da ni več dobro,ko te toliko  mantra.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 543
5.2.2009 9:40:30   
tasa_m
hvala punce user posted image

saj sem povedala svoji G. to in mi je rekla da je to  pač normalno med user posted image tak da zdaj pa res ne vemuser posted image user posted image .. Rekla mi je naj pijem Magnesol in ga tud pijem pa še Ca ampak nič ne pomaga.. bom videla če bo danes ponoči spet kaj podobnega, pol se jutri ziher prikažem na vratih G. pa je kak je..

elevitka ..  seveda je vse ok. Vem kako se počutiš jaz sem se enako in sem tud hotela Angelsounds ampak so bili vsi tak vztrajno proti (ne vem zakaj), da si ga pol nisem kupla. Mislim da ga imajo v BC in Pikapolonici.
Vreme večraj doli na Primorskem je bilo lepo ja,predvsem za nas štajerce toplo. +10°C user posted image

nebo .. imam še nekaj oblačilc za speglat za našo pupo ja, pa vse v omaro za pospravit. Že zdaj sem rabla skoraj cel ansambel da sem speglala teh 30 plecic..kak bo zdaj ko mam 6 štrikov samo cot pa res ne vemuser posted image . Najbolje kr da pride cela godba user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 544
5.2.2009 9:55:29   
nebo
matcar noseča sem 15 t in sem se do torka zjutraj zredila 3 kg, do danes zjutraj pa 5 kg...ne vem če je to sploh normalno no....2kg...2 dni...

tasa_m jaz sem v prvi nosečnosti ful rada likala cotike za mojo deklico, samo sem bila doma..jojo je bilo fajn...

elevitka, če rabiš kaj kg ti samo pridi k meni...ti jih podarim!!!! Ej kaj bi si ti kupila, sem malo za leseno žlico veš!!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 545
5.2.2009 10:03:07   
elevitka
NEBO: tole

ANGEL SOUND

user posted image
je naprava za poslušanje in snemanje bitja srca otroka v času nosečnosti
omogoča:

1. Poslušanje bitja srca, šumov in udarcev fetusa.
2. Poslušanje bitja srca fetusa zaradi kontrole, zaradi primerjave bitja srca po navodilih pediatra (če število ni med 120 in 160 na minuto) Opozorilo: osebna kontrola bitja srca ne more nadomestiti kontrole pri pediatru.
3. Snemanje bitja srca fetusa je zanimiva izkušnja in neprecenljiv spomin.
4. Snemanje bitje srca mame in reproduciranje teh zvokov otroku čez nekaj mesecev po njegovem rojstvu. S tem ga lahko enostavno umirite.

Napravo lahko uporabite tudi za starejše osebe.
Napravo lahko uporabite tudi za poslušanje dihalnih organov (pljuča) oseb, ki bolujejo za npr. astmo.
Fetal Doppler Naprava za poslušanje bitja srca otroka v času nosečnosti
cena: 58,00 €  

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 546
5.2.2009 10:04:05   
matcar
Ta 2kg kr odmisli,sploh v dveh dneh,je nemogoče. Lahko je voda,pa če na wc-ju nisi bla,pa še to. Realno boš vidla pri G na pregledu. Jaz se sploh drugače na vagam,kot tam 1xna mesec,ko mam pregled. Nič se ne sekiraj za KG,ker si čisto ok. Se pa nisi dosti zredila. Jaz sem se tudi do 15 tedna za 1KG. Pri Maksu pa sem do 15 tedna shujšala za 4,5 KG, pa sem tudi normalno jedla,sem se silila,ker mi je blo full slabo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 547
5.2.2009 10:05:54   
matcar
Elevitka,koliko pa si se ti do zdaj zredila?
Tasa,si se naužila sončka še za nas včeraj?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 548
5.2.2009 10:25:50   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Lamp nikam ne raste, joške ne, samo bolečine in krči v spodnjem delu trebuha.
Danes sem dopolnila 16 T

user posted image  počakaj še malo...pri meni je bilo isto...bo trebušček prej zrasel kot misliš user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 549
5.2.2009 10:25:59   
nebo
Sploh ne sprašuj elevitke za koliko kg...dobi pol mojih!!!!user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......