biba14 -> RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del (3.7.2009 11:06:13)
|
Ojla babike... Samo da se na hitro javim...da povem,da sem živa[sm=smiley36.gif]. Mali je kar zahteven, ampak na srečo ( moram potrkat ) vsaj ponočo aja in se le 1 x zbudi za papico. Jaz sem pa druga zgodba...raje ne povem, da se katera ne ustraši...no,al pa bom malo pojamrala-porod je bil zgodba zase,ampak je že pozabljen ( še sreča,da je bil moj z mano cel čas, ker drugače ne vem,kako bi preživela 6 ur umetnih pop.na 1min-zadnjih 2 ur se razen tiščancev ne spomnim nič,ker sem po vsakem pop.skup padla in po rokah sem čist modra, ko sem se tok postelje oklepala ( drla sem se baje le zadnje 10 pop.) .Ker se nisem odpirala,sem zamudila tudi Ea oz.karkoli drugega. em zašita okrog in okrog, najhujši so šivi okrog zadnje luknje,ker grem ful težko na blato in še vedno krvavim iz njih. Sedeti kljub šlaufu ne morem in že 6 dni skup le stojim ali ležim. Da je vse še huje, mi noben sfinkter ne delain veselo lulam in k... v vložke ( no comment ). V bolnici nisem mela mleka,pa so ful forsirali dojenje( šele na odpustnici so napisali,da sem že v P imela mastitis ),meni pa sama kri tekla, tako da sem po 2 dneh znorel in se skregala z vsemi tam,da so mi dali umetno...no, vnete dojke imam še kar in si zdaj masiram in nekaj izčrpavam,da se spraznejo. Jemo pa umetno hrano....A še katera uporablja Atamil-a dela krče? Rubin in Christiana1[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] mislm na vaju in vajine sončke. Vse ostale pa lepo se imejte...saj se kaj javim..ko pridem do rač[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|