|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
1.2.2009 13:42:07   
matcar
Ja, samo potem ne vem,kdo bo Maksa porihtal. Ker moj namreč tak spi, da nič ne sliši okoli sebe. 

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 451
1.2.2009 17:56:36   
tasa_m
hei,hei kako smo?
jaz ravnokar iz popoldanskega počitka.
Za kosilo sva bila pri tašči in tastu, sem se spet taaak najedla da sem skoraj poknila user posted image in ko sva prišla domov je bil res obvezen počitek user posted image .
In kaj se kaj tu dogaja? Več ali manj ničkaj..user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 452
1.2.2009 18:30:10   
matcar
Nič kaj,ne. Ni žive duše nikjer. Sma z Maksom tudi prej počivala malo. Zdaj pa ga bo počasi treba skopat it,da bo šol spat.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 453
1.2.2009 20:26:51   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Nič kaj,ne. Ni žive duše nikjer. Sma z Maksom tudi prej počivala malo. Zdaj pa ga bo počasi treba skopat it,da bo šol spat.
je taki zaspan dan danes user posted image
A gledate vse EMO?? Joj, kak je bila voditeljica oblečena.. Kaj če bi si jaz to oblekla ko bi šla iz P. ? user posted image Verjetno mi na psihiatriji nebi ušla postelja??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 454
1.2.2009 20:39:21   
matcar
Bom preklopla zdaj,sem čisto pozabla na to.Tasa,če to oblečeš,pol pa ne vem no, mislim, da bi res na kakem zaprtem oddelku pristala!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 455
1.2.2009 22:42:14   
matcar
Punce,jaz sem za danes končala. Se tipkamo jutri.
Lahko noč!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 456
2.2.2009 7:00:48   
tasa_m
dobro jutrooo

napadalo nam je snega tolko da joj. Jaz pa semn že upala, da snega več ne bo (ja,ja kaki optimist sem bilauser posted image ).

Ena kavica za vse user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 457
2.2.2009 7:07:07   
matcar
Dobro jutro!
Hvala za kavico,jo že pijem. Zdaj pa otroke poštimat,pa v šolo spravit. Mi je kr groza it ven,mam avto čisto zametan spet.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 458
2.2.2009 7:10:18   
tasa_m

Dobro jutro!
Mi je kr groza it ven,mam avto čisto zametan spet.

ja verjamem. Jaz sem mislila da ta "nedolžen" snegec ne bo naredil tolko "škode". Ampak le ni bil tako nedolžen, kot se je sprva kazalo...user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 459
2.2.2009 9:06:23   
elevitka
Dobro jutro... sem dobrih 15 min rabla da sem avto odkopala zjutraj. Spet sem v službi user posted image  pa takoooo sem zaspana.

Eno pitanje... kdaj ste ve začele čutit gibe otročka? men se zdi da se je vse vstavilo, trebuh ne raste, joške ne rastejo, in me ne bolijo, ni kolostruma al kak se že reče prvemu mleku. Spet prehitro paničarim ? Komaj čakam pregoled 10.2.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 460
2.2.2009 9:52:49   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Dobro jutro... sem dobrih 15 min rabla da sem avto odkopala zjutraj. Spet sem v službi user posted image  pa takoooo sem zaspana.

Eno pitanje... kdaj ste ve začele čutit gibe otročka? men se zdi da se je vse vstavilo, trebuh ne raste, joške ne rastejo, in me ne bolijo, ni kolostruma al kak se že reče prvemu mleku. Spet prehitro paničarim ? Komaj čakam pregoled 10.2.
elevitka jaz sem prve "metuljčke" začela čutit komaj v 19 tednu če ni bil že 20. Tak da..
samo paničarit ne!!

Saj veš da je vse ok!!! user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 461
2.2.2009 10:11:41   
elevitka
Joj tasa_m ... veš ki je še to .... jaz bi že zdaj rada čutla user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 462
2.2.2009 11:29:39   
tasa_m

Joj tasa_m ... veš ki je še to .... jaz bi že zdaj rada čutla user posted image

hehe, verjamem da bi že zdaj. Jaz sem bila full paničar glede tega, sploh ko sem en dan jo full čutla, drug dan pa nič. In pol sem samo čakala če se bo kje kaj premaknilo. Če pa se sluičasjo ni kaka 2 dni pa bi najraje šla v P. in jim silo tam nardila..
Zdaj pa si ponavadi želim,..da bi mi kako urco zaspala oz. nebi tako MOČNO migala..user posted image Ampak saj naj kr miga,..pol vsaj vem, da je vse ok. Tudi ko boli kot user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 463
2.2.2009 12:03:20   
matcar

Zdravo,punce!
Sem komaj zvezo vspostavla. Internet šteka nekaj.
Elevitka,nič bat, jaz sem Leo začutla prvič v 22.tednu. Prvič je vedno bolj pozno. Pa mleko se ti tudi dela,samo je tista faza pri tebi že mimo,ko te vse boli,pa maš trdo. Mazivo,kot pravijo prvemu mleku,pa tak po porodu komaj pride. Zato se ne sekiraj,ker je vse ok. Če pa si vseeno v dvomih,pa le vprašaj svojo G. Da boš bolj mirna.
Jaz sem Maksa,npr.full hitro začutla,nekje v 15.tednu,tega zdaj pa spet bolj pozno,je že blo 18.tednov polnih.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 464
2.2.2009 12:08:10   
matcar

Elevitka, nič bat. Pri prvem vedno bolj dolgo traja,jaz sem pri Llei začutla komaj v 22.tednu. Tista faza pa je že tudi mimo,ko te vse boli,pa imaš trdo. Mleko pa se ti še vedno dela. Da pa boš bolj mirna,pa vseeno vprašaj tvojo G. Boš vidla,da je vse ok.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 465
2.2.2009 12:09:30   
matcar
Buča,sem mislila,da ni šlo skozi.
user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 466
2.2.2009 12:21:38   
tasa_m

Buča,sem mislila,da ni šlo skozi.
user posted image
user posted image user posted image user posted image

jaz pa full berem z zanimanjem, pa nisem skapirala da sem že to prebrala..

Nič grem do konca perilo obesit pa kosilo naret user posted image
se mi zdi da sem že malo lačna user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 467
2.2.2009 12:38:17   
matcar
Se zgodi,tudi najboljšim!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 468
2.2.2009 13:18:45   
tasa_m
pa porka gate stalno nas najdem na 2. strani...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 469
2.2.2009 13:21:39   
elevitka
Matcar... boljše dvakrat kot nobenkrat user posted image

Tasa daj se meni kaj skuhaj noooo :)

Punce kaj je nehalo snežit ?

Kake plane mate ve za dopust - ok vedve ko bosta rodile marca in aprila ... bodo otročki že dovolj veliki za kake počitnice kam blizu.

Kaj pa naj naredimo tiste ki imamo rok  konec 7 ali začetek 8. meseca? Iti kam prej v 6 oz. 5 meecu čeprav je vprašljivo če bo voda na morju dovolj topla za kopanje, ali se raje odločiti za septembersko dopustovanje ?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 470
2.2.2009 13:24:31   
matcar
Maks je bil star 7 mesecev,ko smo šli lani,decemberski je. Drugače pa sem razmišljala o septembru,1.teden. Še v šoli tudi ni nič kaj,ker se komaj začne. Jaz mislim,da ni panike,če greš ti tudi takrat. Saj ni bitno,da ga oz. jo kopaš,važno je,da je zrak drugačen. Morski.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 471
2.2.2009 13:30:06   
elevitka
Matcar men je bitno kopanje ... jaz živim za poletje in komaj čakam sonce, hico, morje - in sem se skor razjokala ko sem se spomnila da mogoče letos nebo iz morja nix. Ker pač neveš kako bo vreme  v 5 al 9 mesecu, se je že zgodilo da je blo lepo, blo pa je tud že slabo vreme.

Pa kam sploh it? Na Hrvaško? glede na odnose? je res da je blizu če bi bognedaj potrebovali zdravnika, kam daleč si nebi upala z  2  meseca starim otrokom.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 472
2.2.2009 13:37:07   
tasa_m
midva bova šla sep. oz konc augusta na morje. Tolk kolk sva se do zdaj pogovarjala. Prej Tomaž noče it user posted image user posted image
Je pa tak, da res ne vema kam. Ali na HR. ali v Slo. Men je samo važno da grem nekam in da se rešim malo tega lufta tu gori user posted image

elevitka
.. sem pa jaz bila že junija na morju in ti rečem, če nebi naša Lija bila takrat stara "samo" 3 mesece bi zagotovo šla junija na morje.. Men je zakon it na morje nekje v juniju.. toplo že ful, ni gužve še,..tak da.. jaz sem absolutno za junij, če bi mi šlo ven user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 473
2.2.2009 13:41:24   
elevitka
Saj men je junij tud ok ˝načeloma˝ sam strah me je če otrok pohiti in bi doli mogla dirke met v P - bolj sem mislial da je maj bolj bogi za kopanje v morju al pa septembra  ko se že voda in vreme ohala... no vsaj tu v naši bližini .... doli južneje itak še pajsa user posted image

Tak da nevem kaj naredit al naj hitim  junija pa vzamem v zakup d bojo lahko doli dirke ker bom prej rodila al počakam pa gremo potem septembra z mesec in pol starim otrokom ?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 474
2.2.2009 13:49:50   
tasa_m
elevitka.. saj veš kak smo zmenjene tu na RR. Nič nebomo prehitevali tak da... user posted image ti si lepo dopust privošči oz. si ga privoščita še zadnjič v dvoje.. user posted image

se pa spomnim da ko sem bila na morju letos je bilo kar nekaj nosečk, ki so imele do PDP-ja še slab mesec(sta bile naše sosede 2  zato vem). Tam so lepo sedele pod marelco brale kakšno knjigo, reševale križanke in v tistem trenutku so mi zgledale najbolj srečne nosečke pod soncem..user posted image Sem pa bila na Pagu.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......