|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del
8.6.2009 19:57:25   
Rubin.
Dober večer user posted image .

Še enkrat hvala za lep dopoldan, 2 uri sta minili kot šus. Prava babike ste, prva liga user posted image . Moramo še kdaj ponovit. Septembra bomo pa že vse vozičkale pod Pohorjem, bo zanimivo. user posted image

Ch.21 in Matcar fajn zrihtajta jutri v Lj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
8.6.2009 20:30:21   
tasa_m
večer punce, kako ste se imele?
Verjamem da fajn.
Upam, da boste se še zmenle, pa da midve z Lijo tudi prideva.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
8.6.2009 21:05:28   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Dober večer user posted image .

Še enkrat hvala za lep dopoldan, 2 uri sta minili kot šus. Prava babike ste, prva liga user posted image . Moramo še kdaj ponovit. Septembra bomo pa že vse vozičkale pod Pohorjem, bo zanimivo. user posted image

Ch.21 in Matcar fajn zrihtajta jutri v Lj.

Ja,res te je blo super spoznat! Bomo se še doble,ni panike. Bom probala porihtat,ja. Upam,da ne bodo kaj našli. Me je kr malo strah.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
8.6.2009 21:10:31   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Upam, da boste se še zmenle, pa da midve z Lijo tudi prideva.

Seveda,kaj pa misliš! Pa takrat brez ozgovorov,Tasa!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
8.6.2009 21:14:30   
elevitka
Tasa smo vaju pogrešali z lepotičko  Lijo. Kje pa je nebo in biba ???? spet user posted image user posted image user posted image  user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
8.6.2009 21:18:39   
matcar
Ja,čisto možno!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
8.6.2009 21:21:51   
elevitka
Ojej agustovke 2009 že rojevajo user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
8.6.2009 21:59:31   
tasa_m
elevitka nič bat ni še vajin čas z Tajem user posted image user posted image . Me še te ne damo, bo mogel Tai še malo počakat da te spozna.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
8.6.2009 22:01:30   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Kak veš? Si bla na njihovi strani? Samo to je ful prehitro.Boge babe!In fročeki!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
8.6.2009 22:02:05   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

elevitka nič bat ni še vajin čas z Tajem user posted image user posted image . Me še te ne damo, bo mogel Tai še malo počakat da te spozna.

Se strinjam s tabo,Tasa!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
8.6.2009 22:12:47   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Kak veš? Si bla na njihovi strani? Samo to je ful prehitro.Boge babe!In fročeki!
Pri rodili smo je pisalo. Rodila je po več letih delanja na user posted image user posted image in sicer user posted image Vala, težkega 1600g.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
8.6.2009 22:13:35   
tasa_m
Grem jaz spat. Lepo bodite in mirno noč želim vsem user posted image

NOČKA

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
8.6.2009 22:25:47   
elevitka
Tak kot je rekla tasa... pri rodili smo je pisalo avgustovka ˝končno˝postala srečna mami (sulfinija) pa je stara 30 ???? tak da nevem na kaj se nanaša tisti končno??? KRIZA jaz še ne grem v P  user posted image

grem jaz tud spat... se mi nič druga ne da

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
9.6.2009 5:55:59   
matcar
Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
9.6.2009 6:38:13   
tasa_m
dobro jutro.
Mi pa smo danes prvič prespali svo noč user posted image . Pravijo da je za dojene otroke vso noč, če spi od 9-3 al 4. Mi pa smo spali od 20.30-6h user posted image user posted image user posted image
AAA, zdaj pa grema na sprehod. Očitno bo spet en vroč dan danes.
Se tikamo ko pridema nazaj..

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
9.6.2009 6:48:32   
matcar
Pol pa sma že dve.Mislim,tudi Saš je spal celo noč,začuda.Lepo bodite danes,se tipkamo zvečer,da vam poročam,kako je bilo na kontroli!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
9.6.2009 8:13:13   
nebo
eeeee ste me pogrešale včeraj ne!!!!! samo žal nisem nič user posted image  ampak sem bila na črešnji popoldan oz. pod - njami...

Sedaj pa grem na kafe...

Ej tudi jaz sem videla, da je rodila avgustovka, ampak po moje je imela kakšne probleme...vseeno pa moćno upam, da je otroček in mamica ok-ma ne saj sta!!!!

Matcar in Cristiana bodita danes glavni v LJ - saj vesta kaj mislim ŠTAJERCI se ne damo!! NE BIBA IMAM PRAV??

Ej Biba uči se, danes je super dan za učenje, ti v 39t zunaj 30 stopinj - supercauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
9.6.2009 9:20:51   
Rubin.
Dobro jutro.

user posted image

Tak kot je rekla tasa... pri rodili smo je pisalo avgustovka ˝končno˝postala srečna mami (sulfinija) pa je stara 30 ???? tak da nevem na kaj se nanaša tisti končno??? KRIZA jaz še ne grem v P  user posted image

grem jaz tud spat... se mi nič druga ne da

Ja sej če ne poznaš zgodbe, se ti res zdi čudno, da je junija končno rodila avgustovka. Stvar je v tem, da je Sulfinja imela težave z zanositvijo in ko je končno zanosila, se je potem ponavadi končalo z ss. Tako, da sta tega otročička čakala zelo dolgo in končno po vseh mukah in težavah, tudi v tej nosečnosti jih je imela, dobila otročka.

Tasa to je pa super, da je Lia prespala vso noč. A si se kaj zbudila vmes? Se spomnim, ko je Mala miss začela dlje spati in se ni zbujala več na 3 ure, sem se pa jaz, če ne druga me je pritisk v prsih zbudil user posted image .

Punce, lep dan bo - izkoristite ga.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
9.6.2009 10:41:10   
biba14

Ojla babike...
Jaz pa sem že 2uri likala, pa kavo spila ( sama s sabouser posted image ), pa končno sem flaško in dudo za v P prekuhala, tak da sedaj bi pa že lahko spakirala za v P user posted image ..sam še kar nič ne kaže. Si grem še en čaj iz malinovih listov skuhat...spala pa ponoč nisem skoraj nič-vročina, trebuh semmela celo noč trdi, hrbet me je bolel...

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

samo žal nisem nič user posted image

Je treba user posted image motivirat...sam ne vem kako..mene kar sam zbudiuser posted image

Ja, jaz sem tudi brala to,da avgustovke rojevajo-noro,jaz pa še 10dni, pa nič ne kaže da bi kam šli...morda grem dans še v Graz mal firbec past kaj si bom po porodu kupila..oz.grem mojmu mal namignit, kaj mi lahko kupiuser posted image ...ful bi imela maserja ( tisto električno ročko ), da se prej celulita znebim...saj niso tak dragi,sam za študenteuser posted image ...se že kar vidim, že tak si bolj malo stvari kupim,sedaj pa bom vse dala za user posted image ..ker on je prioriteta. Še dobro,da mam ful fajno taščo, ki rada cotike kupuje, tako da bo piko že od nje dobro založen ( jaz nisem ravno shopping tip ).

Matcar in Christiana 21 : dobro opravita v Lj user posted image

Nič,grem jaz naprej likat, da lahk potem še kaj druzga nardim...dans mam v planu delat ogrliceuser posted image ..no pa učila bi se tud lahk,sam nimam neke motivacije 10 dni pred PDP...

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
9.6.2009 13:04:09   
elevitka
Biba daj si malo duška ... sam zase in tvojga pikota (nič pospravljanja in peglanja - sam nekaj za relaksacijo) user posted image

pupe kolk stekleničk morš met za otročka perajt ? Jaz sem kupla nek aventov začetni komplet za hranjenje (2x 260 ml steklenička, 2 x 125 ml steklenička z 6 cuclji) rabim več ?

aja pa še to kaj sam stekleničke ste prekuhale al cuclje tud ??? glede na to da je silikon mislim - da nebi postalo lepljivo oz. bi steklo zarad temperature?

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
9.6.2009 13:10:33   
elevitka
aha sem že prebrala navodila - vse se lahko prekuha, le da moraš dati že v hladno vodo in ne kasneje ko je že vrela. ZDAJ VEM ZAKAJ SO NAVODILAuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
9.6.2009 13:28:20   
nebo
Elevitka točno tako, vse se prekuha...ej pa ne da že flaške prekuhavaš?? Kaj pa če boš polno dojila in jih sploh ne boš potrebovala več kot mogoče eno za vodo ali čaj? Potem jih lepo prodaš! In je...!!!

No jaz sem si kupila eno flaško, in jo bom pustila zapakiranom, če jo bom pa potrebovala v P jo bo pa že moj prekuhal.

Tudi duduce ne kupuj kaj preveč naprej, saj mogoče je otrok sploh ne bo želel..moja Nika je ni nikoli marala.

Tako je na stvari.

Sedaj pa hitro povejte; v četrtek grem v službo, da jih pogostim in se jih rešimuser posted image . Naročila bom pizze, moram pa nekaj spečt. In glede na to, da je 15 ljudi potrebujem kar nekaj peciva...dobrega, enostavnega...torej kaj pravite??

Vem da bom iz dveh mas naredila biskvit z luknicami, pa kaj še??? Predloge na dan..

ej Biba jaz sem tudi danes likalauser posted image ...jutri imam še en stroj belega in potem sem res gotovauser posted image

Pa za kosilo sem naredila solato, goveje zrezke v omakici z grahecom in korenjem ter papriko in specle (namesto krompirjauser posted image ) ter panacoto za pokosilu. POVEJTE ČE NISEM PRIDNA DANES??

Kaj pa ve kuhate?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
9.6.2009 13:54:54   
elevitka
nebo ... pridem k tebi na kosilo user posted image  (sam povej kaj je panacoto?)

Za v četrtek pecivo pa nekaj na izi brez kreme ker po moje boš težko pacala to sem in tja. mogoče kake čupavce (biskvit -kocke povaljane v čokolado in kokos), emmm mogoče kake sadne rezine (biskvit s sadjem obložen in prelito z želatino - to ne teče, je pa sočno) al nekaj takega, kake kekse .... nevem predlogi pač

grem , me že čakajo ... se tipkamo zvečer

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
9.6.2009 14:02:42   
nebo

nebo ... pridem k tebi na kosilo user posted image  (sam povej kaj je panacoto?)

halo to je pecivo oz. takšna krema, ki jo daš v hladilnik in potem poješ mrzlo..njami..polito z jagodnim prelivom recimo...

ej pa kaj ni ful dela s temi čupavci

< Sporočilo je popravil nebo -- 9.6.2009 14:03:02 >

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
9.6.2009 14:33:12   
biba14
Jaz sem naredila piščančje medaljončke, riž s papriko in solato...

Tko u easy se naredi pecivo z orehi in marmelado...al pa rumove polmesce.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.