Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 1.6.2009 14:17:29
|
|
|
|
elevitka
|
Evo še mene ... Tasa nena se skoz potepam, samo ker ne morem ponoči spat - to not spravim čez dan (recimo do 11 spim pa pol po kosilu grem zalegnit) že vidim da bomo meli pestro ko bo otrok doma, ker že zdaj celi dan spi ponoči pa take vzganja da tud če bi htel ne moreš spat ker brca direkt v trebuh da lahko bruhaš al pa rigaš (to je sploh super ker me itak skoz zgaga peče) pa lahko letim vsake tolko ven špukat kislino ko mali šutne mam polona usta. Biba jaz sem še vedno za EA ker sem posranc , pa saj bom vidla kaki bodo začetni popadki ob odpiranju pa bom pol vidla mogoče si še premislim, če pa bom rodila ponoči pa tak ni šans za EA - skušam čim manj mislit na porod - ko me bo troflo me pač bo in se bom takrat ukvarjala z tem (ker drugač me bo samo strah in se sekiram kaj če bo kaj narobe, pa kak boli pa, bla bla...) bo kak pač bo temu se izognit ne morem
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 1.6.2009 16:53:51
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba14 A je katera od vas-mamic, imela EA ? Ko jaz se vedno bolj nagibam k temu,da je nebi mela, tud moj ni ravno navdušen nad njo-pravi,da glede na mojo "srečo" bom mela ziher kake komplikacije....sedaj pa ne vem-ne zaupam si ravno najbolj, ko ne poznam svojega praga bolečine ( nikol mi še nič ni bilo ).... Jaz sem imela že vstavljen kateter in smo bili pripravljeni na prvi "šus", pa je babica še prej preverila kako kaže in EA nisem potrebovala. Ja Mala miss pohitela. Tudi jaz sem se bal bolečine, ampak umetni popadki so bili že skozi in ti lahko povem, da ni bilo tako grozno. Mene je skoraj najbolj bolel iztis, ampak sem si rekla, poslušaj babico in bo vse o.k. In tako je tudi bilo. Zato se tudi v drugo ne bom odločila za EA, upam samo, da bom lahko naravno rodila. Ker jaz se pa CR bojim kot hudič križa. Biba 90% je v glavi in dobri pripravi na porod. Meni je anestezistka rekla, da bi lahko bila prava reklama za naravni porod in da še ni videla takšne čustvene intelegence . Čimmanj poslušaj zgodb drugih mamic, sploh tistih, ki so imele težke porode in preberi čimmveč strokovne literature, da veš kaj se v tem času dogaja. Aja pa čimmkasneje idi v P., ke se mi zdi da tisto ležanje tam tudi utruja. Tasa mi smo imeli Freestayla, ki jer res vooooz, ampak buzz pa se mi ne zdi tako neokreten in velik . Mast glih kar ga je začelo deževat, to vreme . Kaj bo treba kurit? Elevitka, mene je včeraj zgaga pekla od 23-3h ponoči nisem zatisnila oči. Kriza res. Sem rekla da po 19h uri nič več ne jem, mogoče bo kaj pomagalo - sanja svinja kukuruz .
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 1.6.2009 19:07:31
|
|
|
|
tasa_m
|
Rubin. .. buzz je men prevelik za v avto. Moram stalno kolesa dol devat. Ko smo ga kupovali je šel v kuferan (pa sma mela vsega boga not) zdaj pa ko imava kuferan pospravljen pa več ne gre Ma 3-kolesnika res nebi imela več, se mi zdi tak nestabilen .
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 1.6.2009 19:40:15
|
|
|
|
christiana21
|
hej hoj! Kako ste preživele dan? Mi lahko katera pomaga koliko časa po končani čišči pride menstruacija in kako naj vem, da je to menstruacija, glede na to, da, ko sem imela čiščo sem krvavela, pa potem dva dni nič, pa spet kri nekaj dni, pa spet en dan nič,...?
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 1.6.2009 19:54:27
|
|
|
|
nebo
|
Matcar sorry sem šla komaj ob 13.30 iz službe. Se kasneje javim.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 1.6.2009 20:01:50
|
|
|
|
biba14
|
Jaz sem čist brez kondicije ...sem šla samo od občine do Mullerja in skoraj dušo spustila-ko debela omika sem hodila,tako zibajoče, ko . Za kislino-meni ful pomaga, če dam v deci vode pol žličke sode bikarbone...ko popiješ kot da bi gasil ogenj.
< Sporočilo je popravil biba14 -- 1.6.2009 20:03:09 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 1.6.2009 20:19:49
|
|
|
|
ly117
|
Christiana jaz sem dobila menstruacijo 14 dni po čišči. Ti pa se še verjetno čistiš. Ker je menipatronažna rekla da se mi lahko dogaja kar se tebi.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 1.6.2009 20:34:24
|
|
|
|
nebo
|
Evo me, sem se stuširala in Niki glavo oprala. Bili sva v mestu in sem ji želela kupit ene lepe balerinke in jih ni NINININI po celem mestu sem tancala celo popoldne, zjutraj pa sem bila do 13.30 v službi...pop....tako, da imam sedaj take noge, ko slon....ma saj bo, grem Niko spravit spat pa malo knjigo brat ... Jutri pa likat, imam vse stvari oprane in jutri cel dan likam in zlagam, ker do nedelje moram imeti vse gotovo, potem grem na morje, no 18.6. komaj, ampak vseeno ... skratka za likat imam 4 stroje za dojenčka in 3 od nas....PRIDE KATERA POMAGAT??? Mi bomo kupili peg peregota (ne znam napisat ), ker se da najboje zložit (marela), pa še najcenejši je. Imajo pa sedaj v baby centru zničanega freestayla (quinny) iz 375 na 280...meni je sicer všeč, ampak res je velik!!! Za zgago pomaga DONAT in pa ponoči zelo visoko vzglavnik...
< Sporočilo je popravil nebo -- 1.6.2009 20:35:31 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.6.2009 5:27:47
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Nebo,pol pa si itak šiht dol vdarla! Ni panike,pa drugič. Lahko pa bi se dobile,še preden Nebo odrine na lepše. Kaj pravite babe?
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.6.2009 7:49:58
|
|
|
|
nebo
|
Dobro jutro, mrzlo jutro. Jaz sem za - mislim za kafe!!! Kaj vse spite?????
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.6.2009 8:22:58
|
|
|
|
matcar
|
Neeee! Imamo delo z fročeki Pa stari je bil za računalnikom
< Sporočilo je popravil matcar -- 2.6.2009 8:23:22 >
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.6.2009 8:31:10
|
|
|
|
ly117
|
Jutro, mi smo se pa ravnokar zbudili in Luka že veselo papa. Kavica JAAAAAAAAAAAA!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.6.2009 8:32:58
|
|
|
|
biba14
|
Jutrček Ja,kdaj gremo na kafe ?
< Sporočilo je popravil biba14 -- 2.6.2009 8:35:40 >
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.6.2009 8:37:52
|
|
|
|
nebo
|
Dajte predlog, me brez otrok pa se prilagodimo... Torej kdaj in kje?? Lahko pa vse pridete za menoj v Ankaran, bom jaz skuhala kafe
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.6.2009 8:49:17
|
|
|
|
biba14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Lahko pa vse pridete za menoj v Ankaran, bom jaz skuhala kafe Ne mi luštov delat, ko letos morja ne bom videla
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.6.2009 8:50:36
|
|
|
|
biba14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Dajte predlog, me brez otrok pa se prilagodimo... Torej kdaj in kje?? Najbolje bo tako ja , no jaz edino v petek do 11ih ne morem, ker imam ctg.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.6.2009 8:53:20
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa jutri,ker imama kontrolo z Maksom na očesnem ob 12-ih.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.6.2009 8:55:06
|
|
|
|
ly117
|
Nebo, ti,ti same lušte nam delaš.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.6.2009 8:55:57
|
|
|
|
ly117
|
Te se pa dobimo v četrtek.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.6.2009 8:57:31
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa jutri,ker imama kontrolo z Maksom na očesnem ob 12-ih. Ej Biba kako pogosto imaš ti ctg-je? Kdaj se začnejo in kdo jih določi? Jaz imam jutri v P razgovor za CR, v četrtek pa G. Kaj pa popoldan, Elevitka zjutraj itak ne more, ker spi do 12h!!!!!! Ali pa v ponedeljek!!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.6.2009 9:00:02
|
|
|
|
biba14
|
Punce, jaz bom že uletela,ve se kar zmenite. Nebo : jaz sem mela prvi ctg v dopolnjenem 36.t, tako da imam ta petek sedaj tretjič.
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.6.2009 9:01:44
|
|
|
|
matcar
|
Komot. Lahko pa se res popoldne zmenimo,da bojo vse na broju!
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.6.2009 9:03:15
|
|
|
|
nebo
|
Moram jaz to vprašat v četrtek mojo G, ker mi je dala napotnico za P za ctg proti koncu je rekla...moram pa gledat, da ne bom kje na morju!! No sedaj imam še čas Jaz mislim, da je najbolje, da določimo en dan nasledni teden!
|
|
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.6.2009 9:13:02
|
|
|
|
matcar
|
Tudi lahko,razen torka,ker sma z Maksom v LJ na kontroli.
|
|
RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del 2.6.2009 9:13:38
|
|
|
|
matcar
|
Naš Saš pa je danes star 2 meseca!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.