biba14 -> RE: Kaj pa Mariborske nosečke ? 2.del (12.5.2009 9:56:04)
|
Ojčka.... Nebo : jaz sedaj do septembra ne morem dobit roka za izpit-vse zasedeno, niti si ne predstavljam kako bi trebušala do Ljubljane,se že do mesta komaj peljem ( kot sopotnik-vedno dobim krče v avtu )...imam samo še dober mesec do konca. Ampak sem optimist,da bom takoj začetek sept.fertik s faksom[sm=bravo.gif]. Trenutno mi je tudi vseeno,ali sem študent ali brezposelna, v vsakem primeru sem doma[sm=smiley36.gif]...da bi pa bila pod stresom,tudi nima smisla ( saj do tega spoznanja mje tudi trajalo [sm=smiley36.gif] ). Branje : jaz berem Evo,pa Novo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], vam pa eno ful dobro knjigo priporočam-5 jezikov ljubezni : v bistvu ni knjiga kot roman,amoak taka življenjska...kako preko zgodbic prepoznaš sebe in ljudi okrog sebe: kateri jezik ljubezni govorijo-tako hitro ugotoviš,s čim jih najbolj razveseliš( darila, dotik, beseda... ) Socialna : jaz sem šla prejšnji teden,pa so mi rekli,da dobim denar za paket 15.6. Mela sem vse papirje iz neta sfotkane in izpolnjene,pa so zdaj neki novi..tako da je spet pisanje. Moraš pa na Ljubljansko 6. Matcar : otroci so otroci[sm=smiley36.gif], jaz sem bla vedno petkarka[sm=jezicek.gif], z primernim vedenjem( pa še to so mi komaj dali,da ni manj primerno ven štrlelo[sm=hudicek1.gif]), ker nikakor nisem znala bit tiho...dobro,da v sred.šoli potem ni bilo vedenja[sm=smiley36.gif][sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|