valči -> RE: Šola kakanja (9.1.2009 17:40:55)
|
Čajček,koliko je otrok star? Naša srednja hči Lara je imela ravno lani v takem času hude težave s tem.Šla je pozno s plenic-2.10 mesecev,malo manj,kot 3 leta. In je najprej kakala v gatke,pa spet na wc,pa v gatke,tudi do 7 krat na dan po malo.Lulala v kahlico. Blato je imela bolj trdo,pa na 2-3 dni je šla-ko je nehala v gatke.To je bilo februarja,ko je že dopolnila 3 leta.Zaprta je bila 8 dni,kljub hrani,ki odvaja,pekla sem polnozrnat kruh,sadja veliko čez vse dni,slive suhe,pomarančni sok na tešče.Kivi.Trudili smo se vsi. A je mogla v bolnico,na klistir,odvajala...Ja,doma sem ji že dajala Portalac,v bolnici je dobila Lacekton in svečke po potrebi.Tam je bila 3 dni. Vglavnem,šlo je pri njej za strah pred kakanjem,ničkolikokrat je ostala doma,ni šla v vrtec,da sem jo bodrila na wc-ju,naj kaka,pa res pazila na hrano.Isusuve muke so bile,res[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]Če ni 2 dni kakala,sem že bila prestrašena in sem pač to šolo kakanja imela doma,z nagradami,zvezdicami... Sem pa resno razmišljala o šoli kakanja. Kdo tega ne doživi pri svojem otroku,pojma nima,kako je to hudo in grozljivo,ko dete joče-NOČEM KAKAT.Boga moja hčera,koliko je to prevpila. Še sedaj jo nadzorujem in vsakič objamem,ko kaka.Do en dan ne kaka,ji rečem:Lara,včeraj nisi kakala,boš pa danes,ker si pridna!In greTako,da jo še sedaj spomnim včasih. PIRANJA,o tvoji izjavi pa je škoda besed zgubljat,ne veš očitno,kaj je to nekakanje.
|
|
|
|