nejcko -> sadje, zelenjava hmmm... (11.4.2005 13:22:31)
|
Meni je tudi to grozno, priznam, ampak resnično ne moreš nič kaj dosti naredit. Čim manj takih stvari kupovat, to je res, samo kaj boš pa potem jedel? Hvala bogu imajo tudi moji nekaj zemlje, samo res je tudi že ozračje tako onesnaženo in zemlja, da je za zjokat. Bio hrana - hmmm, to pa tolk košta, da si jo pač lahko privoščijo le tisti, ki imajo denar, revež (med katere se uvrščam tudi sama) pa samo včasih ali pa nikoli. Sicer pa - nekdo lahko fura bio kmetijo, samo kaj, ko mu pa sosed zraven svojo njivo škropi. Pa smo spet tam. Sem zadnjič nekje zasledila, koliko avtomobilov dnevno gre zjutraj po Celovški cesti v Lj (številka taka, da glava boli) in večina le-teh se popoldne tudi vrača. Mi živimo ob Celovški. Pa pravijo, da moraš vsakodnevno zračit stanovanje, pa otroka na sprehode vozit, pa sam it na zrak. Ja, prosim lepo, kakšen zrak pa je sploh še to???? Ampak potem se pa res lahko samo še v komoro zapreš. Žal, tako je. Tudi sama bi raje živela v nekem bolj zdravem okolju in času, ampak :zmeden2:
|
|
|
|