Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: spolni odnos z "ljubico" 10.1.2009 18:36:43
|
|
|
|
Ribica **
|
IZVIRNO SPOROČILO: hubi Ja, dajte se reveža usmilit, pa mu naštimajte ta pravo punco. Če ni rodovniški, je njihova odločitev povsem pravilna!!! Meni gre pa to naskakovanje pri psih na živce. Zato imam jaz psico. Enako. Pa se sterilizirano za povrh.
|
|
|
|
RE: spolni odnos z "ljubico" 11.1.2009 8:16:30
|
|
|
|
Hope2
|
Ma ljudje so res nori.
|
|
|
|
RE: spolni odnos z "ljubico" 11.1.2009 9:01:23
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Khm, khm, tole bolj spominja na pasjo račko
|
|
RE: spolni odnos z "ljubico" 21.1.2009 14:58:37
|
|
|
|
čipka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ Khm, khm, tole bolj spominja na pasjo račko mene tudi
|
|
RE: spolni odnos z "ljubico" 21.1.2009 15:09:46
|
|
|
|
*Ema*
|
Ne moreš verjet
|
|
RE: spolni odnos z "ljubico" 21.1.2009 17:33:43
|
|
|
|
uršika***
|
Ja svašta Pa ko bi bila tale stvar vsaj kužki podobna, pa je res bolj kot ne raca
|
|
|
|
RE: spolni odnos z "ljubico" 3.2.2009 7:29:03
|
|
|
|
UT_2008
|
Ne ve, če to pes dela že dolgo časa, zakaj ste vztrajal pr tisti dekici in se niste respozanimal prej za kastracjo. Sej bo najbolje tako. Čimmanj brisanja v priodnje.
|
|
RE: spolni odnos z "ljubico" 4.2.2009 12:49:15
|
|
|
|
Toia
|
Ena od vas je napisala, da zato, ker psi naskakujejo ima raje psico...?? Sej psice tudi naskakujejo,...taščina se pa celo samozadovoljuje!
|
|
|
|
RE: spolni odnos z "ljubico" 4.2.2009 13:58:43
|
|
|
|
Arwenko
|
Naskakovanje psic ni naskakovanje v smislu spolnosti, ampak je to eden izmed načinov kako psi določajo svoj rang v krdelo. S tem ko psice naskakujejo druge psice ali samce, si jih skušajo podredit. Prav tako samci včasih naskakujejo samce ali psice z namenom podreditev in ne "spolnosti" - to spada v osnovna znanja o pasjem vedenju.
|
|
|
|
RE: spolni odnos z "ljubico" 4.2.2009 14:13:18
|
|
|
|
Toia
|
Ja saj jaz nisem mislila v zvezi s spolnostjo ampak nasploh...naskakujejo vsi... seveda gre to marsikomu na živce, sam je** ga
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?