ksenjak -> RE: norice stotič (21.1.2009 9:36:13)
|
No, naj poročam, kako je bilo. Dobila prvo frišno 9.1., danes šla prvič v vrtec, včeraj prvič na sprehod. Skratka, se kar vleče. Kot je pa že ena predhodnja napisala, se pa res splača otroka še malo doma imet, ker se hitro spet kaj nalezejo a jaz na žalost te možnosti nimam. Pa tudi Kiara je bila že čisto nervozna doma. Skratka, naj povem, da sem od kolegic dobila dve stvari za mazat, in sicer od ene Avene od druge pa Fenistil gel (to mi je bilo zelo čudno a je za to dobila bel recept pri zdravniku). Namazala sem jo samo dvakrat zvečer in je bilo zjutraj mogoče malo bolje, tako da sem se odločila, da je ne mažem več. Tudi sirup sem ji dala samo dvakrat, ker se mi zdi, da ni nič kaj pomagalo. Največ noric je imela po obrazu in pa seveda pod pleničko in s tistimi smo imeli kar nekaj težav. Jo je zelo peklo, ko je lulala ali kakala. Enkrat na dan sem jo tuširala in moram reči, da ji ni pasalo, sem jo pa par dni pač malo več crkljala, ponoči imela pri sebi (3 noči) in potem se je stanje normaliziralo. Danes ima sicer še kar nekaj krastic, saj je bilo par noric kar ubijalskih, srbi jo pa še vedno malo po glavi. Lp
|
|
|
|