DARILO ZA KRST (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...

Sporočilo

MIHAMARINKO -> DARILO ZA KRST (8.1.2009 22:42:06)

Sem krstni boter deklici in ne vem kaj naj kupim.Darila kot so razne verižice, uhani, zapesnice itd. odpade. Prosim za vašo pomoč. Časa imam še 10 dni. Za vse dobre ideje se vam zahvaljujem in lep večer še naprej.

maca m -> RE: DARILO ZA KRST (8.1.2009 22:48:19)

Mogoče kakšna igrala, odvisno koliko je punčka stara.

urška -> RE: DARILO ZA KRST (8.1.2009 23:20:28)

igrala za zunaj so fina zadeva. jih bo imela pač ko bo malo zrasla. seveda če jih imajo kam postaviti.

bskrle -> RE: DARILO ZA KRST (9.1.2009 8:11:50)

Ponavadi se podari nekaj v povezavi z zakramentom (sveto pismo za otroke, knjigice z versko vsebino) poglej pri založbi Ognjišče, je ugodno in lepo.
Potem pa ali igračo ali oblačila (nakit), ponavadi v dogovoru s starši.
Mi smo dobili: igralni most / ušesni termometer/ knjige.

anckabancka -> RE: DARILO ZA KRST (9.1.2009 9:13:54)

Sveto pismo za otroke, pa še kaj za zraven...

rija -> RE: DARILO ZA KRST (9.1.2009 9:16:29)

daj jurja pa bo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Hans -> RE: DARILO ZA KRST (9.1.2009 9:20:11)

Odpri deklici bančno knjižico in vsake toliko časa nakaži kakšen znesek nanjo.

botrca -> RE: DARILO ZA KRST (9.1.2009 9:29:55)

IZVIRNO SPOROČILO: Hans

Odpri deklici bančno knjižico in vsake toliko časa nakaži kakšen znesek nanjo.

se strinjam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

CLAUDY11 -> RE: DARILO ZA KRST (10.1.2009 21:51:34)

tudi jaz se strinjam lahko otroku vsako leto nekaj nakažeš saj igrače pa vse ostalo imjo otroc itak preveč

gosenica80 -> RE: DARILO ZA KRST (12.1.2009 5:33:32)

mislim, da je najbolj pametno denar.
naši so dobili denar tudi za krst.. igrač je itak preveč.vsa oprema in kar se rabi az otroka starši večinoma sami izberejo kaj jim je všeč... denar pa lepo nakažeš na račun in si otrok ko je večji sam lahko kaj izbere..

lepo kupi svečko, prtiček daj  lepo zavit  in kuvertico zraven  z  €€ pa bo meni najlepše darilo, pa ni važno kolk €€ daš važna je pozornost.

koala -> RE: DARILO ZA KRST (19.1.2009 17:30:10)

Jaz sem svojo krščenko oblekla (za krst), kupila sem ji svečko in prtiče, za darilo pa avtosedež, pa še album z slikicami iz krsta je dobila. Ja pa tortico.

Moj sinko pa je od svoje botrce dobil oblačila za krst, pa svečko in prtiček, krstni album in knjigico, ter zlato verižico in nekaj eurov.-

Stran: [1]