Pikapolonica_ -> RE: kuhinja (9.1.2009 9:28:40)
|
Mene pa zanima, glede na to, da je kuhinja dovolj velika, čemu toliko elementov? Otok v to postavitev mi ne paše -> bi ga dala ven. Potem je potrebno napraviti neko simetrijo v tej kuhinji. Bi predlagala, da dajte vgradni hladilnik v višo zadnjega elementa s pečico, tisti velik element čisto na koncu pa ven. Tista kotna zadeva -> to je samo lovilec prahu. gor boš dala kvečjemu kakšno vazo al pa kaj takega, tolk da se bo prah not lovil, drugače je ta zadeva ful nefunkcionalna, res ne razumem, kaj bi s tem. Nad umivalnik bi jaz dala v isti višini hladilnika dve ozki omarici za kozarce, ampak isto, da ostane v višini pečice/hladilnika in potem na to višino postavila tudi napo. Glej -> čisto tako dobronamerno, res imaš dovolj elementov brez otoka in tiste velike zadeve, raje spodaj vključi še kakšno izvlečno mrežo - recimo v kotni element, da imaš za posodo, potem pa nekje ob štedilniku dodaj element s širino recimo 40cm, enako izvlečno mrežo, not pa lahko pospraviš moko itd. Pa meni se zdi fino, da se da cokl takšen, da ima predale v njem, tam lahko spraviš vse tiste majhne zadeve, katere niso za vsak dan. Kako je pa z mikrovalovno? Je ne boste imeli?
|
|
|
|