Praznovanje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Natas@ -> Praznovanje (11.4.2005 8:13:47)

Sem ravnokar ugotovila, da bomo pri nas jutri praznovali pol leta (sploh ne moreš verjet kako čas hitro beži) in me zanima, če je katera naredila praznovanje za pol leta. Koga ste povabile, kaj ste dale za v usta,...
Sama sem imela namen povabit najbližje, pa ne vem če ne bo čudno izpadlo.
Lp

TARA in MAJ -> Praznovanje (11.4.2005 8:20:14)

Mi smo praznovali le prvi rojstn.:torta:

Pa čestitke za pol leta:darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::torta::torta::torta::torta::torta::torta:

india -> Praznovanje (11.4.2005 8:22:26)

Jaz sem vedno za pol leta eno torto naredila,pa najbližji so prišli, zraven sem pa pijačo in kavo ponudila, pa morda kak prigrizek ( čips, smoki,..)

:miska:

viv_ -> Praznovanje (11.4.2005 8:59:18)

Mi smo šli pa na Bled za pol leta - ampak smo mi trije :)

Anonimen -> Praznovanje (11.4.2005 9:03:27)

Jaz sem hotela napečt neke čokoladne zamorčke, ki so potem ratali čokoladna skrpucala, končali so v pomijah, praznovali pa smo potem samo z malo izdatnejšimi poljubčki in pesmicami :)-

JASNA D -> Praznovanje (11.4.2005 9:07:04)

Res ne bi rada izpadla nesramna ali izzivalna - ampak se vam ne zdi to rahlo (če ne že hudo) pretiravanje? Namreč, tudi naš ati je hotel ta mali kupiti nekaj za "pol leta", pa se ga samo pisano pogledala in ga vprašala, če se heca.

Ne rečem - rojstni dnevi - tortica, prijatelji, prigrizki, ampak za vsake pol leta, se mi zdi pa malo huda. Jaz vem, da bi me vsaj moji sorodniki (oče, mama, brat) imeli za malo čez les, da bi jih povabila na praznovanje "6 mesecev". Zdi se mi, da smo MI STARŠI tisti, ki rinemo čedalje globje ....

Sicer pa stvar okusa! Naredi tako, da boš ti zadovoljna, saj otrok itak ne ve....

Jasna

viv_ -> Praznovanje (11.4.2005 9:08:23)

Jasna D - jaz sem ji kupila za pol leta zlatega trelčka za na verižico :)

Anonimen -> Praznovanje (11.4.2005 9:10:26)

Se ne strinjam, Jasna. Prvič - to je bilo samo za prvega pol leta, ker se pač tvoj svet vrti samo okrog tvojega otroka. Drugič - nobena ni priredila slavnostne akademije za 250 povabljencev, ampak nekaj preprostega. Tretjič - gre za to, da malo popestriš tisti vsakdan v prvem letu, ki se je vsaj meni včasih vlekel. Pardon.

Anonimen -> Praznovanje (11.4.2005 9:14:32)

Povabi prijatelje in najbližnje na kavico pa zraven kakšen majhen prigrizek,lahko tudi slaščice.
Mi sicer ne prakticiramo praznovanja za pol leta,meni bi se potem zmešalo,ker nas je v hiši veliko in so skoz rojstni dnevi pa obletnice,nonstop bi imela polno hišo.men pa paše.malo miru.Že tako se bliža poletje in bojo vsak vikend pikniki na vrtu,moj že pripravlja roštilj.:)-

JASNA D -> Praznovanje (11.4.2005 9:16:43)

Ne ne Meta, saj ni bil moj namen žaliti ali prizadeti drugačemisleče. Sploh ne. Se strinjam, da je vsak starš zelo ponosen na svojega otročka in spremlja vsak njegov korak z radostjo, hotela sem samo to napisat, da kaj radi zapademo potem v pretiravanje. Saj smo tudi mi doma ta mali "čestitali" za pol leta, pa bratec ji je še "kao zaplesal", samo ne vem zakaj bi morali obhajati take dogodke na način "zabave" s sorodniki.

Sicer pa, kot sem že rekla - vsak po svoje, samo da nam je vsem skupaj čim lepše in da se imamo čim bolj radi! Zaradi mene lahko kdorkoli naredi zabavo z animatorji in 20 - imi povabljenimi, če tako želi, jaz sem samo svoje mnenje zapisala. Pa sigurno ne z namenom, da se sfajtamo.:love::love::love:

LP in lepo praznovanje vsem tistim, ki boste to "prelomnico" praznovali - tako ali drugače.

Jasna

Anonimen -> Praznovanje (11.4.2005 9:25:12)

Po moje bi izpadlo čudno. "Praznovanje" za vas tri, ne rečem, drugače pa ne.

In ja, Jasna D, se strinjam s tabo, tokrat popolnoma.

Rozalija -> Praznovanje (11.4.2005 9:46:56)

Mi smo imeli pa pravo fešto s 70 povabljenci, večerja pa vse kar zraven paše...... ha ha smo bili ravno za pol leta na eni poroki.

Hec vsak mesec se veselimo novega mesca in ji poveva da ima danes 1,2,3.... 12 mesecov in če je ravno vikend in gremo na izlet, gremo pač za 3,4 mesec na izlet, če ne pa ne.

Za 1 RD pa je bila žurka.

Natas@ -> Praznovanje (11.4.2005 10:01:54)

No sem se odločila, povabila bom 111 ljudi, imeli bomo 6 nadstropno torto, klovna, ponije,...
Ne, hecam se. ;)
Povabili bomo samo moje in njegove starše na sok ali kavico in to bo to. Brez daril in ostalega kar naj bi pasalo zraven. Samo toliko da se vidimo, ter občudujemo našega velikančka.
Sicer je pa samo enkrat v življenju star pol leta, smo pa vsak mesec "praznovali" samo mi trije. Prvo leto je le prvo, če je pa še prvi otrok je pa sploh.

Radi se imejte in upam da boste današnji dan preživeli čim lepše.

Stran: [1]